Hjælper hypnose mod angst?

Hypnose mod angst?

Hvis du lider af angst, er du  alt for bevidst om den stærke følelsesmæssige indvirkning, det kan have på dit liv. Angst kan udvikle sig gradvist over tid, og for nogle opstår den pludseligt på grund af en livsændrende begivenhed eller sygdom. Angst gør mange daglige aktiviteter og rutiner svære og forhindrer dig i at nyde livet, som du plejede. For nogle kan angst bare være en negativ eller utryg følelse. 

Den gode nyhed er, at hypnoterapi kan hjælpe dig med at genvinde kontrollen  og lære dig strategier til at tænke klart, føle dig bedre og foretage varige ændringer for at revitalisere dit liv. Så lad os lære lidt mere om angst, og hvordan hypnoterapi kan hjælpe dig med at komme dig. 

Hypnose Angst Vejle
J-hypnose hjælper mod angst og andre psykiske udfordinger

 

Hvad er angst? 

I dag er angst, hvad du føler, når du er bekymret, stresset eller bange, ofte over begivenheder og situationer, der er ved at ske, eller om scenarier, som du forestiller dig vil ske i fremtiden. Angst kan påvirke dine tanker, følelser, fysiske fornemmelser og kan fortsætte, selv når årsagen til angsten ikke er klar for dig. 

Du kan have en klar årsag til din angst, såsom en traumatisk hændelse, en længere periode med stress, eller du har oplevet en større livsbegivenhed såsom en flytning, operation eller skilsmisse. Hvis du ikke kender årsagen til din angst, kan det skyldes, at dit stressniveau kan bygges op og vokse meget gradvist, hvilket  kan ske simpelthen på grund af dagligdagens konstante stress og bekymringer. Hvis du gemte al din stress i en spand i dit sind, ville det gradvist flyde over. Når dette sker, kan vi opleve alle symptomer på angst, som nogle gange kan føles som om angsten kommer snigende. 

 

Hvordan genkender man angst? 

Angst kan stoppe dig i at leve livet, som du vil, det kan få dig til at tænke, jeg vil bare have mit “rigtige mig” tilbage. Der findes forskellige typer af angst, og en af ​​de mest almindelige er generaliseret angst. En langvarig sygdom, der gør dig ængstelig og bekymret for næsten enhver situation, ikke noget særligt. Du husker måske ikke, hvornår du sidst følte dig afslappet. Så snart en ængstelig tanke er bearbejdet, erstattes den af ​​en anden negativ tankefælde. 

Social angst er et andet almindeligt problem forbundet med mennesker med angstlidelser. Vedvarende, overvældende frygt for sociale situationer, som er frygt for at interagere med mennesker i hverdagsaktiviteter såsom shopping eller telefonopkald. Det får dig til at bekymre dig for meget om at interagere med mennesker før, under og efter situationen. Udover følelser af frygt kan angst også få dig til at bekymre dig om andres meninger, hvilket kan påvirke din selvtillid og dit selvværd alvorligt og påvirke vores arbejde og relationer. 

Panikanfald er ofte et almindeligt problem ved angstlidelser. Det kan få dig til at føle dig ude af kontrol og forårsage reelle fysiske symptomer, fra en hurtig stigning i pulsen til en mavestorm. Disse fysiske symptomer er ubehagelige i naturen og fører ofte til angst og frygt for endnu et  panikanfald. 

 

Hvornår bliver angst et problem? 

Angst kan blive ved med at snige sig ind og blive et problem, hvis den forhindrer dig i at leve dit liv, som du vil. Angst kan være et problem for dig, hvis: 

  • din bekymring påvirker dit daglige liv, herunder dit arbejde og sociale liv; 
  • din frygt eller bekymring er ude af proportion til situationen; 
  • du undgår situationer, der kan give dig angst; 
  • din bekymring virker meget irriterende eller svær at kontrollere 
  • du har regelmæssige symptomer på angst, som kan omfatte panikanfald, du kan behandle og behandle den. 

Jeg hjælper mine klienter med at overvinde  angst gennem løsningsfokuserede terapiteknikker kombineret med hypnose. Ikke alene hjælper dette dem med at se tingene fra et andet perspektiv, det hjælper også med at løse angstfyldte tanker og reaktioner, hjælper klienter med at slappe af og bryde cyklussen af ​​angst og frygt. Hypnose, en afslappende og positiv proces, hjælper med at skabe varige terapeutiske ændringer i hverdagens adfærdsreaktioner på det underbevidste niveau. 

 

Hvordan virker hypnoterapi mod angst? 

Hvis du har en angstlidelse, er den gode nyhed, at hypnoterapi kan hjælpe dig med at se tingene fra et andet perspektiv og håndtere de tanker og reaktioner, der forårsager angst, og hjælpe dig med at slappe af og bryde cyklussen. negativ tænkning og frygt, og øge din selvtillid og selvværd. 

Jeg bruger praktisk talt løsningsorienterede teknikker, hvilket betyder, at vi sammen fokuserer på nutiden og fremtiden i stedet for at analysere fortiden. Sessioner er positive, og vi undgår at tale om problemer, i stedet opfordrer jeg klienter til at tænke og udtrykke sig positivt, hvilket er med til at reducere  angst. Løsningsfokuseret hypnoterapi er anderledes ved, at den bruger en specifik struktur, der omfatter Solution Focused Brief Therapy (SFBT) og kombinerer denne forståelse af, hvordan hjernen fungerer med brugen af ​​hypnose. 

Hypnose i sig selv reducerer angst og  gøres meget enkelt gennem afspænding og visualisering, så klienten kan fokusere på de positive aspekter af deres liv og tilskynder til en ændring i perspektiv. 

Processen begynder med den indledende konsultation fysisk eller pr. Telefon og kan være forud for en hypnosebehandling, som er en af ​​de vigtigste klientsessioner. Sammen udforsker vi  deres bekymringer og forstår de ændringer, de håber at opnå, og beslutter, om hypnoterapi er den rigtige tilgang. Vigtigt er det, at vi taler  om, hvordan sindet fungerer på en meget enkel måde for at give klienter en forståelse af, hvordan angst opstår, og hvorfor de har det, som de gør.

 

Hvor mange hypnoterapisessioner er nødvendige for angst?  

Antallet af hypnoterapisessioner, der er nødvendige for varig forandring, er forskelligt fra klient til klient, da alle er unikke med hensyn til vores følelser og oplevelser. Vi vil diskutere antallet af sessioner, der kræves ved din første konsultation, selvom hypnoterapi ikke er en magisk kugle, kan en løsningsfokuseret tilgang hjælpe med at skabe positive forandringer på relativt kort tid. Angst og stressproblemer kræver normalt mindst 3-5 sessioner.

 

Hvad sker der under hypnose?  

Hypnose, nogle gange beskrevet som en trance, er en naturlig menneskelig tilstand, som vi alle oplever i forskellig grad hver dag, når vi oplever et skift i vores bevidste bevidsthed. Det er en afslappet tilstand af  fokuseret opmærksomhed, hvor dit sind er mere lydhør over for forslag designet til at hjælpe dig med at ændre uhensigtsmæssige tankemønstre. Det er vigtigt, at det transitarbejde, der udføres i hypnoterapi, er meget anderledes end det, der præsenteres på scenen. 

I denne fredelige trancetilstand har dit sind en chance for at slappe af og reflektere over de ideer og løsninger, der blev diskuteret under sessionen, for at forstå, hvordan de kan hjælpe dig. Under hypnose har du kontrol og  kan beslutte, om informationen eller forslagene er nyttige. Faktisk beskriver klienter ofte trance som  en drømmeagtig, meget afslappende og opløftende oplevelse. 

 

Hvad er fordelene ved hypnose? 

Når du slapper af i hypnose, bruger vi guidet afslapning og mentale billeder til at fremkalde en trancetilstand. Det forårsager også et naturligt skift i vores hjernebølger, måske fra  en fuldt opmærksom mental tilstand til andre  afslappede tilstande. Når vi bliver taget til et dybere niveau af afslapning, viser hjernen mere alfa- og theta-bølgeaktivitet, hvilket gør os roligere og mere afslappede, men vi kan også  visualisere billeder og tænke på forskellige ideer, der kan være nyttige for os. 

Den store nye ting er, at løsningsfokuseret hypnoterapi kan være så nyttig, fordi den kombinerer effektive løsningsfokuserede diskussioner efterfulgt af induktion af en afslappet trancetilstand, så hjernen derefter kan udforske og bruge de diskuterede ideer og løsninger i en positiv retning.

Er hypnose en løsning for mig?

Lang de fleste, kan afhjælpe angst med hypnose og har stor indvirkning på ens dagligdag. Jeg har behandlet angst med hypnose i mange år, og har stort indblik i den psykiske tilstand og ved præcist hvordan hypnosen og dens værktøjer virker. Skulle du sidde med spørgsmål, eller lider du af angst, er du altid velkommen til at kontakte hypnose Vejle v/J-hypnose pr mail eller 30502503 du kan også finde information på hjemmesiden www.j-hypnose.dk

Om jacob

jacob

Se også

Hvad er parterapi og hvad hjælper det med?

Hvad er parterapi og hvad hjælper det med?

Parterapi fokuserer på at hjælpe par med at håndtere og overvinde vanskeligheder i deres forhold …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT
Luksusbrunchen er selvfølgelig klar til at forkæle dig, så tag dine gode kammerater med og hyg dig på penny lane. Uanset om du har brug for en lille lappeløsning eller ønsker at give din bil en fuld makeover, kan vores team hjælpe dig. Progea progressiv ejendomsadministration din inspiration til en progressiv administration af dine ejendomme.