Hypnosens Virkning

Hypnose:

Hypnoterapi er evnen til at fokusere og koncentrere sig. Under vejledning af en uddannet, certificeret hypnotisør eller hypnoterapeut giver hypnose dig mulighed for at være mere åben over for forslag til at lave sunde ændringer i dine opfattelser, følelser, følelser, minder, tanker eller adfærd. 

 

Hvad er hypnose?

koncentration. Det er en slags sind- og kropsmedicin. 

En uddannet og certificeret hypnotisør eller hypnoterapeut guider dig ind i denne dybe tilstand af koncentration og afslapning ved hjælp af verbale signaler, gentagelser og billeder. Under hypnose giver dette intense niveau af fokus og koncentration  dig mulighed for at ignorere almindelige distraktioner og være mere åben over for guidede forslag til at  forbedre dit helbred. 

 

Hvordan virker hypnose? 

Hvordan hypnose virker, er ikke fuldt ud forstået. Det antages dog generelt, at i en tilstand af dyb koncentration og afslapning opnået gennem hypnose: 

Dit bevidste sind er tavst. 

Du kan bruge den del af din hjerne, hvor dine tanker, overbevisninger, opfattelser,  følelser, følelser, minder og adfærd stammer fra. 

I denne tilstand er du mere åben over for den blide vejledning fra en hypnoterapeut for at hjælpe dig med at ændre eller erstatte de ubevidste tanker, der styrer din nuværende adfærd. 

 

Hvilke myter er der om hypnose? 

Myte: Hypnose er ikke ægte. Det er en form for underholdning. 

Hypnose er ikke et skuespil eller en magisk forestilling. Klinisk hypnose er en type behandling, der ofte bruges som en del af en behandlingsplan, der omfatter traditionelle medicinske tilgange. 

Myte: Når du bliver hypnotiseret, mister du bevidstheden eller har hukommelsestab. 

De fleste husker alt, hvad der sker under hypnose. Du vil forblive klar over, hvem du er, hvor du er og huske, hvad der skete under hypnose-sessionen. 

Myte: Du er under hypnoterapeutens kontrol, når du er hypnotiseret. 

Hypnose er vejledt af din hypnotisør eller hypnoterapeut, men hypnose er noget du selv gør. Du kan ikke blive tvunget til at gøre noget mod din vilje. Du vil ikke videregive oplysninger, som du ønsker at holde fortrolige. Du mister ikke kontrollen over din adfærd. Hypnose gør det nemmere at opleve forslag, men tvinger dig ikke til bestemte oplevelser. 

Myte: Hypnose er intet andet end dyb søvn. 

Man sover ikke under hypnose. Der er nogle dybere former for hypnose, som kan få dig  til at sove, fordi din krop er meget stille og rolig, men du sover ikke. 

 

Hvilke tilstande er hypnose nyttig til behandling? 

Hypnoterapi kan hjælpe med at behandle nogle tilstande, hvor psykologiske faktorer påvirker fysiske symptomer. 

Almindelige mentale anvendelser  omfatter: 

Stress og angst, især før medicinske eller dentale procedurer; angstanfald; og posttraumatisk stresssyndrom (PTSD). 

fobier. 

Adfærdshåndteringsproblemer, herunder rygning, vægttab og enurese (sengevædning). 

Søvnløshed. 

Smertebehandling, herunder smerter efter operation, fødsel, kræft, fibromyalgi, forbrændinger og hovedpine (migræne og spændinger). 

Bivirkninger af cancerkemoterapi eller strålebehandling, herunder kvalme og opkastning. 

Der forskes stadig i brugen af ​​hypnose til  disse og mange andre sygdomme.

 

Hvem kan hjælpe?

Det er altid en god idé at lave research, ring evt. til flere behandler og vælg ud fra den, du har den bedste kemi ved. Hypnose Silkeborg ved Bo-Hypnose mestre hypnose og er en af  Danmarks førende hypnoterapeuter i Danmark, bl.a kendt fra “Praksis” på tv2, hvor han fik værten i en trance-lignende tilstand og hun var i stand til at følge Bo´s guide. Hvis du skulle have spørgsmål til hypnoterapeut Bo Christensen, er du velkommen til at tage kontakt på 20968947 eller mail: info@bohypnose.dk . Bo har professionelt brugt hypnose og har i ca. 30 år levet af det.  

 

Om jacob

jacob

Se også

Spahotel

Danske spahoteller øger priserne på deres ophold

Mange spahoteller har været nødt til at hæve priserne på deres ophold som følge af stigende …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT
Linkbuilding | debitus. 10 best places to visit in canada – travel video.