En 31-årig person er blevet idømt seks års fængsel, efter at have kørt en tysk ægtepar ihjel

Dødsbilist fra Hinnerup: »Jeg er pisse ked af det, jeg har gjort« (Foto: ukendt)

I juli sidste år resulterede en fatal ulykke i, at et tysk ægtepar mistede livet, da de blev ramt af en sort VW Golf, som var ført af en 31-årig mand. Ulykken skete, da manden kom over i den modsatte vognbane på Århusvej udenfor Grenaa og stødte frontalt sammen med ægteparrets BMW.

Efterfølgende viste det sig, at den 31-årige havde THC – det aktive stof i cannabis – samt kokain og MDMA i blodet. Mandag blev han i Retten i Randers kendt skyldig i uagtsomt manddrab på de to personer, og en enig domsmandsret idømte ham seks års ubetinget fængsel. Han overvejer at anke kendelsen.

Under retssagen påstod den dømte, at han ikke havde røget hash eller taget stoffer på dagen for ulykken, og at han kun havde røget hash et par dage forinden. Det tyske par – en mand på 74 år og en kvinde på 62 – mistede livet på stedet. Ulykken skete, mens den 31-årige var på vej hjem fra ABC Beach Party i Grenaa.

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

31-årig erkender narkokørsel efter dødsulykke på vej hjem fra Beach Party i Grenaa

En 31-årig mand erkender brug af MDMA, kokain og THC, da han kørte frontalt sammen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT