Stor penis eller lille diller

Så er det frem med målebåndet… Foto: © Can StockPhoto // Teo Lazarev

PresseDirect.dk sætter fokus på, om en stor pik automatisk gør en mere maskulin, når vi spørger: Stor penis eller lille diller. (Opdateret: 18. februar 2023)

Bøsser tjekker helt naturligt mænds udstyr ud i omklædningsrummet, i træningscenteret eller i svømmehallen. Men bliver man mere maskulin af at have en stor pik? Eller er man fra naturens side bare en bedre elsker, hvis man kan fremvise en stor pik?

– Hvor vigtigt er det at have en stor pik, når man dyrker analsex?

“Størrelsen ved analsex for den aktive part er ikke så afgørende. Det er måden, han bruger de centimeter han har, der er afgørende. Og selvfølgelig opvarmningen”, lyder svaret fra sexolog Bjorn Dotzauer.

“Har den aktive part en kæmpe pik, så er det vigtigt, at der bliver varmet godt op, inden pikken stikkes ind i røven”.

Læs også: Antons “lille” pik gjorde ham usikker: ‘Når du ser porno, er alle pikke jo blæst op til at være kæmpestore’

Fra naturens side er vores ringmuskel bygget sådan, at den kan udvide sig overraskende meget. Det kan den, så vores afføring kan blive presset ud, uanset om det er en tynd diarré eller en stor fast klump, der skal ud, forklarer Bjorn Dotzauer.

“Men en stor tyk pik kræver lidt mere forspil. Er den passive fyr blevet forskrækket over størrelsen, så skal han også føle sig tryg ved at skulle have en ordentlig kæp op i sig”, tilføjer han.

Masser af glidecreme, kys og evt. massage omkring røvhullet kan hjælpe godt på vej.

“Har du en stor pik og er aktiv, er det derfor vigtigt, at du er ekstra opmærksom på den passive parts signaler. Ellers risikerer du, at du slet ikke får lov til at komme indenfor i “varmen”.

Går det for stærkt med at få en stor pik ind gennem ringmusklen, så kan den få rifter der bløder og bruger I ikke kondom, er der stor risici for at blive smittet med hiv, syfilis eller hepatitis”.

– Gør det mænd mere maskuline og bedre elskere med en stor pik?

“Nej, det gør ikke mænd mere maskuline at have en stor pik”, lyder sexologens prompte svar.

“Jeg har mødt en del mænd med en meget stor pik, der er flove over at gå i bad efter træning, gå i svømmehallen eller vise sig i speedos på stranden af den simple grund, at folk kigger på deres bule. Det kan være meget grænseoverskridende for mænd med en meget stor pik (også når den er slap) at vise sig nøgen overfor andre.

At være maskulin afhænger ikke af pikstørrelse, men  hvordan man føler sig”, siger Bjorn Dotzauer.

Om andre synes, det er maskulint med en stor pik, det er op til den enkelte at vurdere.

“Jeg har mødt meget feminine fyre med en kæmpe pik, der på inden måde udstrålede maskulinitet, og modsat har jeg mødt store trænede fyre med en lille pik, der var drønmaskuline”.

“Men er pikken flot og hænger på en pæn krop, kan det godt gøre en mand lidt frækkere.

Så nej, det er bestemt ikke størrelsen, der gør en mand maskulin”, mener Bjorn Dotzauer.

Læs også: Push-up trusser hitter hos mænd

– Hvad er så gennemsnitslængden på en pik i Danmark?

Der er lavet utroligt mange studier på størrelsen af mænds penisser og det er ikke alle undersøgelser, der er lige enige om gennemsnitlængden.

I en stor europæisk undersøgelse fra 2006 målte man blandt andet længden på tolv millioner europæiske mænd i alderen mellem 13 og 99 år.

Gennemsnitslængden på en dansk mands pik er ifølge den undersøgelse 16,72 cm (den gennemsnitlige længste blandt de Skandinaviske landes mænd).

Det betyder ikke, at alle mænd herhjemme har en pik på 16 cm i erigeret tilstand men derimod, at de danske mænd render rundt med stive pikke, der er fra 9 til 25+ cm og at alle størrelser findes – også blandt bøsser.

Omkredsen varierer ligeså meget som længden. Gennemsnitsomkredsen er herhjemme 11,98cm.

 

FAKTA OM PENIS STØRRELSER:

Længden måles på undersiden af penis, fra pungens slutning og frem til spidsen af penishovedet (glansen).

Type: Lille
Længde (erigeret): 12,06 cm.
Omkreds (erigeret): 8,89 cm.
Procent (Europa): 24%

Type: Normal
Længde (erigeret): 15,24 cm.
Omkreds (erigeret): 11,43 cm.
Procent (Europa): 44%

Type: Stor
Længde (erigeret): 17,78 cm.
Omkreds (erigeret): 12,70 cm.
Procent (Europa): 26%

Type: Meget stor
Længde (erigeret): 24,13 cm.
Omkreds (erigeret): 16,51 cm.
Procent (Europa): 6%

 

SÅDAN MÅLER DU PENIS (længde og omkreds)

Måling af penislængde og omkreds

  • Måling af længden af den stive penis : med en fuld erektion med en løst fastgjort lineal eller foldningsregel fra skaftet til spidsen af glans på toppen af penis
  • Krumninger tages ikke i betragtning
  • Måling af den slappe penis længde: flere målinger på forskellige tidspunkter og lejligheder resulterer i en gennemsnitsværdi
  • Måling af penisomkredsen : med et målebånd, der er løst anbragt flush omkring skaftet på den oprejste penis
  • Ikke alle penisomslutninger er ens

Mål penis

Mål længden af den stive penis

For at måle og spore succes eller fremskridt ved en penisforlængelse eller -forstørrelse, bør man falde tilbage på en standardiseret målemetode. Sådan får du pålidelige og sporbare værdier. Følgende afprøvede muligheder er tilgængelige for at måle penislængden:

Korrekt anvendelse af linealen for at bestemme længden af penis.
Korrekt anvendelse af linealen for at bestemme længden af penis.

Længden af den oprejste penis måles, når den er helt vækket. Til dette formål placeres en lineal eller foldningsregel på penisakslens mave uden tryk, og afstanden til spidsen af glansen måles (fig. 1). I modsætning til den såkaldte “bone press” -måling, hvor linealen påføres med stærkt tryk, tager den løse positionering af måleindretningen også hensyn til fedtlaget omkring penisakslen og bestemmer således penislængden, der kan bruges effektivt til stimulering. Derfor kan måleresultatet variere tilsvarende efter vægtforøgelse eller vægttab.

Ved måling skal det bemærkes, at linealens måleskala ikke starter ved nul millimeter, men tallet nul forskydes let af hensyn til klarheden. Derfor kan der normalt tilføjes ca. 3-5 millimeter i længden til det målte resultat. Eksempel: Hvis målingen viser en penislængde på 15,0 centimeter, og skalaen begynder på linealen efter 5 millimeter, er penis 15,5 centimeter lang.

Et fleksibelt målebånd, der placeres direkte på toppen af penis, kan falske måleresultatet, hvis penis er buet opad eller nedad (da en kurve mellem to målepunkter altid måler en længere afstand end en lige linje). For at mænd kan sammenligne deres penislængde med hinanden på trods af forskellige penisformer, skal den korteste afstand mellem bunden af maven og spidsen af penis altid måles.

Måling af penisomkredsen (penistykkelse)
Måling af penisomkredsen (penistykkelse)

Bemærk: Måling af længden af den stive penis udført af urologer på grund af klinisk gennemførlighed ved at forlænge lemmen i slapp tilstand giver lignende værdier, da den stive penis kun kan være så lang som i den strakte slappe tilstand. Til bestemmelse af længden af den oprejste penis i den private sektor foretrækkes ovenstående metode imidlertid, fordi den måler den faktiske fysiologiske erektion og dermed den reelle opnåelige størrelse af den stive penis, som kan reduceres betydeligt, hvis der er erektil dysfunktion (ED).

Om Frederik Jensen

Frederik Jensen

Se også

Sådan gør Shopside Black Friday til en mere bæredygtig begivenhed

Black Friday er kendt som en af de største shoppingdage i året, men det er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT