Hvad betyder Hotwife, Slutwife, Bull, Bbc og Cuckold?

Opdateret med ydmygelser: 22-02-2023

Utroskab er en af ​​de hyppigste årsager til, at par beslutter at afslutte deres forhold. Men i dag er der en ny fetishisme, der søger denne form for bedrag, hvad enten det er ægte eller imaginært målet om at få glæde og øge flammen af ​​lidenskab i parret. Det handler om cuckolding.

Denne særlige fetishistiske tilstand er det en kvinde har forhold til en anden mand og derefter fortælle sin partner hvad hun har oplevet i dette møde eller dette udøver tilskuere under den seksuelle forbindelse. Interessant nok er lidenskaben i forholdet herfra genfødt igen.

I denne praksis kaldes det Cuckolds til de mænd, der tillader deres partner eller kone har sex med andre mænd, mens han bare sidder ned for at se. Ved mange lejligheder er det dem, der opfordrer deres partnere til at udføre denne type handling, hvor de “snyder” med en anden mand for at få mere seksuel ophidselse.

Nu godt, ikke forveksle udtrykket cuckolding med voyeurismen. Sidstnævnte består af at observere andre mennesker nøgne, i undertøj eller at have sex uden at være opmærksomme på det for at blive spændte.

For folk der praktiserer cuckolding, At garantere din partner friheden til at udtrykke deres seksualitet er en betydelig spændingskilde, som kan blive fetish.

Udøvelsen af cuckolding

Det siges det cuckolding er den alternative livsstil af hurtigere vækst og, om par indarbejder det som et fantasierelegspil eller som en realitet, tiltrækker den kvinder og mænd på primære, intellektuelle og sociopolitiske niveauer. Faktisk er det blevet kaldt intellektuel fetishisme.

En person hvem praksis cuckolding er seksuelt opvokset af fantasi eller virkelighed, hvor din partner, som han finder attraktivt, har han seksuelle relationer med en anden person, normalt med en person, der ligner hans alter ego.

Dr. Leon Seltzer bekræfter, at den spænding, som denne type situationer producerer kan skyldes det sædvanlige eksperiment af det seksuelle forhold, der er vant til at lede som hovedperson. Det vil sige at på en eller anden måde udøve som en tilskuer øger niveauet af spænding.

Også, vi kan ikke glemme den stærke rolle overtrædelsen i cuckolding, for både kvinder og mænd. For det første vil det repræsentere kontakt med de forbudte gennem bruddet af troskab og for det andet at opmuntre parret til at overtræde.

En undersøgelse i USA har afsløret, at 58% af mændene og en tredjedel af kvinderne nogensinde har fantaseret om at være “forkælet cuckolds”.

Hvad ser vi efter med denne fetishisme?

Eksperter tænker på grunden til, at denne seksuelle praksis kan komme til at ligne en bestemt type mennesker, for det meste mænd:

 • For nogle betragtes det som en variant af masochisme. Følelse af ydmyget af parret er vigtigt for forsvarerne af denne variant. Men det faktum, at udøvere af denne modalitet ikke tiltrækkes til andre former for sadomasochisme, gør denne mulighed forkastet på en eller anden måde.
 • Ifølge andre teorier det ville ikke være en måde at blive mestret på, men snarere at dominere da det er mand, der bestemmer hvornår og under hvilke omstændigheder han bliver bedraget.
 • Det kan troes i andre tilfælde, at det er et spørgsmål om form for eskapisme, eller hvad er det samme, bruger sine forsvarere det ubevidst for at undgå deres eget seksuelle ansvar i en anden mand.
 • Der er også dem, der tror, ​​at faktumet af vend kvinden til en hypersexuel genstand, uhyre ønsket af en anden mand, mens man mener at han stadig er sin “ejer”, er der mennesker, der føler at han er et status symbol.
 • Maske bisexualitet Det er en anden mulig forklaring. At tro, at det er den kvinde, der producerer spændingen og udnytter denne maske til at observere en mand uden tabuer, der udfører den seksuelle handling, kunne være en anden grund til hans praksis.

Uanset forklaringen er det klart, at dem, der udøver det frit og bevidst, nyder fuldt ud denne fetish. I hvert menneskes frihed og behov er det at sætte det i praksis eller tværtimod at kvalificere det som en umulig handling.

“I fetishisme bryder sex mellem hindrene mellem de organiske og uorganiske verdener. Kjoler og ornamenter etablerer deres alliancer med ham “.

-Walter Benjamin-

En positiv oplevelse?

Ifølge en nylig undersøgelse af David Ley, Justin Lehmiller og forfatter Dan Savage, den praksis eller fantasi af cuckolding Det kan være en stort set positiv oplevelse for mange par, og kun et tegn på svaghed.

Nu er det af afgørende betydning, at medlemmerne af parret har stor tillid og respektnår det kommer til at forkæle denne type forhold og tage det som et spil med at blæse flammen af ​​lidenskab. Det handler om de to forbinder og nyder disse handlinger uden krav eller pres.

 

Hvad betyder Hotwife, Slutwife, Bull, Bbc og Cuckold..?

ER DIN KONE EN HOTWIFE ELLER SLUTWIFE?

Her kommer en guide til, hvordan man kan kende forskel på en hotwife og en slutwife (man kan dog godt være begge dele på samme tid) og hvad udtrykket Hanrej, bbc og bull dækker over.

Er I et par der er sprunget ud i at være Hotwife, Hanrej? Lad andre høre jeres historie. (Skriv i kommentarfeltet under artiklen)

Hotwife

Det er en gift kvinde, som har sex med andre mænd, med ægtemandens accept. Har hun sex med andre mænd bag hans ryg, er hun ikke en hotwife, men er blot utro. Det er kun kvinden i forholdet, der har sex med andre end partneren.

Der findes mange hotwife-variationer, alt afhængig af ægteparrets lyster og indbydes aftaler. I nogle hotwife-forhold er ægtemanden aldrig tilstede, når hun boller andre mænd, i andre forhold er ægtemanden altid med i sengen – eller er i hvert fald til stede, når hun er sammen med en anden mand. I Forholdet kaldes ægtemanden for en hanrej.

Slutwife

Det er en kone (tøs), som langt hen ad vejen domineres seksuelt af ægtemanden. Han elsker at lade sin kone udnytte af andre mænd – og hun nyder, heldigvis da, at blive udnyttet. I denne variation er det ægtemanden, der suverænt bestemmer, hvor, hvornår og hvordan, tingene seksuelt fungerer og finder sted.

Hun har måske slet intet at sige i forhold til, hvordan andre mænd må udnytte hende seksuelt. Her, som i hotwife-variationen, er det også kun kvinden, der har sex med andre. Hotwife og slutwife kan i nogle forhold også overlappe hinanden.

Hanrej/Cuckold

Det er en gammel og nedladende betegnelse for en mand, hvis kone er ham utro. At sådan en betegnelse overhovedet opstod, skyldes nok at manden i gamle dage var kvinden magtmæssigt overlegen, og at løsagtige koners mænd blev betragtet som svage og ydmygede.

Cuckold/hanrej dækker over det samme, men benyttes i dag i langt højere grad om mænd, der frivilligt låner deres kvinder ud til sex med fremmede mænd.

Cuckolding

Cuckolding er et aftalt, seksuelt rollespil, en slags tilladt utroskab, hvor den ene part giver den anden lov til at inkludere en tredje person i en trekant. Oftest er det kvinden, der får lov – deraf kommer betegnelserne “cuckold” (hanrej), “hotwife” eller “slutwife” samt “bull” (den eksterne part i trekanten). Nogen opfatter det som direkte utroskab, men det skal snarere ses som ekstra spænding eller krydderi i det faste og åbne forhold.

Bull/Tyr

Konens elsker betegnes som Bull/Tyr og han tænder på, at overtage mandens (hanrej’ens) seksuelle rolle i ægteskabet. Udtrykket “TYR”, “TYREN”, “BULL” og “BULLS” er “Rigtige Mænd” og klart overlegende i forhold til Cuckold/hanrej.

En Tyr/Bull i cuckolding er en rigtig alfahan og en total modsætning til hanrej. En bull/tyr tager gerne styrringen og er typisk født dominerende. Bull/Tyr har ingen problemer med, at nedgøre og dominere den patetiske hanrej.

BBC/White wife

Det er en hvid kvinde, der er til store, sorte pikke (meget bogstaveligt oversat). En helt speciel udgave af hotwife/hanrej-variationen.
Her tænder hun på, at hun bliver bollet af en eller flere veludrustede negere.

BBC står for Big Black Cock, Den – i hvert fald tidligere – så forbudte kombination af sort mand kontra hvid kvinde, spiller for mange par, der dyrke BBC/White wife, i høj grad ind – ikke mindst psykologisk.

 

Inspiration til cuckold ydmygelser

Hotwife ydmygelser af sin mand

 • Sms din mand og fortæl ham at du bliver kneppet godt og grundigt her om lidt
 • Smid din mand ud af værelset og få ham til at varte jer op
 • Tving ham til at slikke din nykneppede fisse
 • Konstant fortæl ham at han er mindre/utilstrækkelig i sengen
 • Kneppe ham med en strap on, mens din elsker ser på og driller ham
 • Gør ting med din elsker som du ikke gør med din mand, analsex, sluge sæd eller lign
 • Kys din mand efter din elsker er kommet i munden på på dig
 • Lad ham kneppe en lolitadukke mens i begge kigger på
 • Få ham til at ha en butt plug oppe alt i mens i knalder
 • Ring til din mand mens du bliver kneppet, lad ham lytte til det

 

Bulls ydmygelser af hendes mand

 • Kræv at manden ikke må kneppe sine kone uden du har gjort det lige inden
 • Kræv at hendes mand har pikbur på
 • Pres hans hoved i hans kones fisse og få ham til at slikke ren
 • Få ham til at slikke sin kones fisse, efter du har kneppet hende
 • Hvis du er ok med det, så få ham til at sutte din pik ren efter du har kneppet hans kone
 • Få ham til at takke dig for at kneppe hans kone
 • Skriv forskellige statements på hans kones krop med en sprittusch
 • Fortæl ham hvad du vil se hans kone i af tøj, sørg for han hjælper hende med at gøre sig istand
 • Få ham til klæde sig som du vil ha det, evt gi ham en cuckold t-shirt eller hvad der kan tænde dig
 • Bind ham til en stol mens du knepper hans kone
 • Lad dine venner kneppe hans kone
 • Få hende til at tage sin brudekjole på og knep hende i den
 • Få manden til at slikke sperm af hendes krop
 • Når du er ved at trænge ind i hans kone, siger du til ham, kom her over og hjælp mig med at få den ind i din kones fisse
 • Fortæl ham at han kun må komme når du gir ham lov, evt må han komme på sin kones tær/fødder, men han må kun komme for jeres underholdning skyld
 • Få ham til at tage dig sperm fyldte kondom på og onanere med det på
 • Hvis i knalder uden kondom, skal manden altid selv bruge kondom

Læs også:

Om Frederik Jensen

Frederik Jensen

Se også

Tandbro åbner ny klinik i Vanløse

Med sine placeringer på Østerbro, Amager og Valby, har Tandbro længe arbejdet hen imod at …

18 kommentarer

 1. Avatar

  Vi har lige leget hotwife i torsdags aften
  Min Q sendte mig en sms mens jeg var i byen med gutterne hvis jeg ville se hende lneppe “Kenneth” så skulle jeg tage en taxi nu
  Da jeg kom hjem sad de i sofaen og delte en flaske vin
  Jeg kunne pænt sidde mig i den ene ende af sofaenog byde deres leg da han var færdig og var komme oppe i hende skulle jeg slikke hende ren
  Bagefter lavede vi en trekant samme.alle og vi kom begge fyre ud over tøsen det var mege frækt at prøve og ikke sidste gang vi hør det 😍😍😍😍

  • Avatar

   Hej Michael
   Dejlig beretning og oplevelse du deler med os. Jeg er 26 år og min kæreste er 29 år. Vi leger også med cuckolding både irl og online. Lige nu har vi en Bull/tyr, som online bestemmer hvornår min kæreste må komme ud af sin kyskhedanordning. Og om han må dyrke sex med mig. Vores Bull er biseksuel og dominerende. Det betyder, at han har let ved, at være overlegen og ydmyge min patetiske hanrej.

   Det er enormt frækt, at udveksle erfaringer og fantasier inden et møde, da vi så kender hinanden grænser på forhånd. Samt hvad vi skal gøre for, at få en god seance.

   Jeg var 22 år, da jeg startede med denne fetish med, at være først utro, da jeg levede i et forhold med dårlig sex. Da det blev opdaget blev han først sur, men da jeg fortalte, at det bl.a. var fordi hans diller var så lille, at jeg ikke kunne mærke ham. Så viste det sig, at han fandt det frækt, at høre om de veludrustede fyrer som jeg havde mødt. Det blev til Small Penis Humiliation.
   Nogen som kender til det begreb?

 2. Avatar

  Vi har også leget hotwife nogle gange og på lidt forskellig måde. Det har altid været mig, M, der har fundet fyrene. Nogle gange har vi så “bare” dyrket nogle fede trekanter, hvor fruen blev betjent af to frække mænd. Men en af dem vi har haft besøg af bandt mig til en stol, nøgen, og kneppede så min kone foran mig. Det var SÅ frækt det at jeg ikke engang kunne røre min pik, som stod stiv og strunk under hele seancen. Fruen blev på et tidspunkt undervejs beordret til kortvarigt at slikke min pik, mens han kneppede hende. Men ikke så jeg fik lov til at komme. Det var enormt frækt og pirrende.
  En anden fyr, som vi lærte at kende, havde på forhånd ved et besøg arrangeret set up`et. Jeg skulle ikke være hjemme, når han ankom. Fruen skulle være helt glat, uden trusser og bh og en bluse, der var gennemsigtig. Jeg blev så kontaktet af min kone, da første omgang var klaret og fik lov til at deltage i den næste. Også frækt.

  • Avatar

   Hej Ole
   Uhm – din beretning gik lige i trussen på mig. Har I også prøvet hvor du som hanrej bliver tvunget til, at sutte Bull stiv eller slikke spermen ud af hotwife?
   Vi elsker, at have tvunget biseksualitet ind. Min kæreste ser ikke sig selv som biseksuel, men elsker at underkaste sig en mere dominant fyr.

   Andre som kender til det og vil berette os andre med deres oplevelser?

   • Avatar

    Hej Line.
    Dejligt at du syntes om min beretning, som er sand fra ende til anden. Nej, jeg har ikke skullet slikke Bull stiv før han skulle kneppe fruen. Min kone bryder sig ikke om at jeg skal gøre noget som er biseksuelt. Men konen har været alene i byen med min viden og samtykke og jeg har, når konen har været “på eventyr” slikket hende med resterne af den sperm han havde pumpet op i hende, når hun kom hjem. Fruen syntes det var frækt, ligesom jeg.
    Hun har også en gang, hvor hun skulle på nattevagt som sygeplejerske taget på besøg hos ham, hun/vi så på det tidspunkt. Fået fremmed pik og kørt videre på arbejde og mærke spermen læbe ud af fissen, dejligt tilfredsstillet og bagefter kunne hun fortælle mig om det.

 3. Avatar

  Jeg har før mødtes med en hot-wife hvor manden skulle sørge for at gøre kvinden klar for derefter at blive bundet til en stol

  • Avatar

   Hej Jens
   Vi tænder meget på en dominerende bull, som er overlegen i forhold til hanrej. Kan tale nedsættende om hanrej, nedgøre ham og tage hans mandighed fra ham.
   Den ultimative drøm er, at hanrej får pikbur på og skal tvinges til mandesex. Og få bull til at skulle være far til vores børn. Vi har forsøgt et par år, at få børn men hanrej sæd er ikke god. Derfor er det oplagt, at hans bi-lyster kunne blive mere permente.

 4. Avatar

  Jeg har før været sammen med en hot-wife hvor han fik lov til at gøre kvinden klar, for derefter at blive bundet til en stol og konen så ellers fik den store tur, og det var altid uden kondom og da ydmygelsen skulle være helt perfekt blev hun jo så gravid af det

 5. Avatar

  Dette er en sandfærdig beretning om første gang min kone My kom hjem efter at have været sammen med en anden.

  Vi har været sammen i 12 år, og for to år siden, kunne jeg mærke på hende, at jeg ikke længere kunne få hende op at ringe når vi havde sex.
  En dag blev det for meget, og jeg spurgte hende direkte efter vi havde været sammen, om hvad der var galt. Hendes blik fløj flygtigt rundt og hun ville ikke se mig i øjnene. Efter en pause i absolut stilhed, bad jeg hende være 100% ærlig, og fortælle mig om hvad det handlede om. Igen stilhed.. til hun fik formuleret sig, og sagde “ jeg elsker dig, men jeg har brug for noget andet, noget større, din tissemand er for lille og gør det ikke længere for mig. Jeg ved ikke hvad vi skal gøre?”
  Det kom på en mærkelig måde ikke bagpå mig, måske fordi hun har ret, jeg har en lille og tynd tissemand 10 cm kort i stiv tilstand.
  Vi blev eninge om, at jeg brugte hendes dildo, slikkede hende længere og gav hende mere finger når vi var sammen, og det hjalp i en periode.

  Jeg tænke på, hvordan jeg ville have det med, at hun var sammen med en anden ren seksuelt, så længe vores kærlighed var der samt det faktum, at vi var ærlige overfor hinanden. Jeg kunne mærke at det tændte mig, jeg drømte om det, og jeg vågnede med stiv tissemand, samt en føelse af jalousi, begær og nysgerrighed på én og samme tid.

  Jeg havde nu leget med tanken om det, at hun var sammen med en anden, over længere tid. Havde tænkt over hvordan jeg skulle sige det, og var spændt på hvordan hun ville reagere.
  En aften vi lå og pillede, sagde jeg “ tænk hvis du var sammen med en anden fyr, lækker og med en stor pik” hun blev stille….” det vil tænde mig meget, sagde jeg igen for at bryde stilheden. Jeg har drømt og fantaseret om det, og set flere frække klip om det. “ Okay, det kunne jeg godt tænke mig at se” sagde hun, kort efter.

  Vi begyndte, at se flere klip når vi var sammen og det tændte mig vildt, og kunne også mærke, at hun syntes det var frækt, men langt fra noget hun var klar til, og havde føelsen af utroskab, hvilket det jo også var.

  My begyndte, at tage rollen som hotwife mere og mere på sig. Nægtede mig sex. Når vi pillede, fik jeg kun lov at slikke hende, og give hende Mr. Nice, som hun kaldte sin dildo.
  Over en uge var det kun Mr. Nice der fik hendes mis. Som hun sagde “ Du kan godt begynde, at vende dig til, at det ikke kun er din mis, men én du skal dele med andre “.

  Når vi var sammen, skulle jeg nu have kondom på, selvom hun var på piller, og når jeg kom, tømte hun kondomet i munden på mig, imens hun sagde “ tænk på, at det er en anden fyrs sperm, som lige er kommet oppe i mig og som nu løber ned i din Cuckold mund, lige bortset fra, at der nok vil være en del mer, når en rigtig mand sprøjter “ , grinede hun.

  En dag da hendes veninde Malou, var på besøg, og som jeg ikke troede vidste noget om vores lille leg, sagde My til mig “vis hende hvor lille den er”.
  “ hvad mener du, sagde jeg!
  “ ja, lad vær med at spil dum, jeg har fortalt Malou, om hvordan vi leger, og om hvor lille din tissemand er, vis hende den “.

  Nej, hvor var det flovt, Malou var en flot pige, altid haft et godt øje til hende, og nu stod hun og kiggede mig lige i øjnene, med et kækt smil på læben, og sagde, “ jeg vil gerne se om du er så lille som My fortæller mig “.

  Jeg måtte ud af denne kattepine, som var ydmygende og frækt i samme moment.
  Jeg åbnede mit bælte, knappede knappen og og lynede ned, og trak ned i boxershortsene, så de begge kunne se min tissemand, som hang i slap tilstand, i noget der lignede 5 sekunder, men føltes som et marathon.

  De kiggede på hinanden og begyndte at grine, “ hvor er du lille Thomas, skraldgrinede Malou. “ Tror jeg har en kammerat som kan tilfredstille My, vil det tænde din lille reje? “.
  “ Øøhhh, jaa, det vil det” fik jeg fremstammet, røstet og ydmyget, fik jeg vendt mig om, og gik ud i haven til Malou var kørt hjem.

  Nogle måneder senere skulle My ibyen med nogle andre veninder. De skulle ind og høre livemusik på et værtshus og videre ibyen.

  Ved et tiden ringer min telefon, det er My…” jeg har lige danset med en lækker fyr, og hans hænder på min numse har tændt mig, mærkede efter, og hans udstyr virker stort, mener du stadig, at jeg skal tage med ham hjem, hvis han er klar “?.

  Jeg blev vildt liderlig, med det samme, og kunne høre på hendes stemme, at hun var det samme.
  Ja, selvfølgelig skal du gøre det!

  Skriv hvad der sker og en adresse, så jeg ved hvor du er.

  My: “ han er klar, jeg går med ham hjem, har fortalt ham om dig“.
  “Han bor på Vibevej 23 2.tv”.

  Mig: “ du er så fræk, jeg er liderlig som aldrig før, nervøs for dig, så pas på dig selv “.

  My: “ du skal ikke være nervøs, han er politimand og vi har hans adresse, jeg er allerede våd og glæder mig til at mærke hans pik. Tænk på mig, når du hygger med din tissemand “.

  My: “ Står nu på hans toilet, han har bedt mig om at komme ind til ham i hans seng, når jeg har tisset, kun iført bh og trusser. Jeg har suttet ham, han har en virkelig lækker pik, der kan du slet ikke være med, stadig med på det? “.

  Mig: “ jeg er med, er allerede kommet, og er stiv og klar igen, de vildeste tanker om hvad han gør ved dig, køre oppe i mit hoved. Lad ham få din lille glatbarberede mis, og dine faste bryster.

  Natten gik og tidligt næste morgen, låste du dig endelig ind i vores hus…lå og var super spændt i sengen…” sover du “? Som om jeg havde lukket et øje hele natten.

  Nøj, hvor ser du brugt ud, ulet hår, ødelagt marskara….” sshhh…sagde My, læg dig på ryggen med hovedet ud til sengekanten “.

  Du kom hen, kun iført nogle meget gennemblødte trusser, kom op i sengen med dem i hånden, og sagde “ lugt til dem…kan du lugte ham, han har kneppet mig tre gange, og sprøjtet sin sperm dybt op i mig, hver gang “.

  Du kravlede nu ovenpå mig og satte et ben på hver side af min overkrop, og plantede din våde og brugte mis, som var nærmest rød og hævet ud for mit ansigt.
  Din mis glimtede og lige inden min tunge ramte, dine våde læber, dryppede den første dråbe ned i munden på mig.

  jeg begyndte at slikke dine læber, og blev nu bedt om at spidse tungen, du begyndte at ride den, og tredje gang den kom op, væltede det ud med sperm lige ned i munden på mig, og som lovet, mer end jeg er i stand til at levere.

  Du gned nu missen rundt i ansigtet på mig i ren liderlighed, grubbede den på min næste som blev savlet til i hans sperm, alt imens du fortalte mig om hvordan han havde taget dig, hevet dig i håret, slået dig på missen med lussinger..derfor den var så rød og hævet, haft fat om halsen på dig og virkelig taget dig hårdt med hans pik.
  “ slug hans sperm “ kommanderede du, imens missen igen var ud for min mund “ slik mig, slik mig “.

  Mvh Thomas

 6. Avatar

  Grundlæggende om cuckolding og hvorfor folk nyder det

  Cuckolding: grundlæggende

  Fra et psykologisk synspunkt lægger cuckolding normalt vægt på nedgørelse eller ydmygelse af ens partner, man kan være gift, kærester eller bare have en seksuel relation.

  Ydmygelse (stammer fra den ydmygelse, en person sandsynligvis vil føle, når deres partner er dem utro) spiller en central rolle i magtspilsdynamikken i situationen, og det er dette aspekt, der gør denne særlige kink lidt mere tabubelagt end nogle andre.

  Ligesom mange andre seksuelle feticher, er der forskellige grader af cuckolding.

  Man behøver ikke gå så langt som at se ens partner have sex med en anden person – mange kan få glæde af at lytte til sin partner tale om at have sex med en anden (enten en ægte eller fantasi person). At høre detaljerne om din partners fantasier om sex med andre mennesker, eller om deres tidligere seksuelle møder, kan være en god måde at starte på, hvis i ikke er sikkre på, hvor langt i vil gå.

  Hvis i vil tage det videre, kan man starte med at se sin partner flirte med en anden i en bar, eller sende frække beskeder til nogen online.

  At se din partner have sex med en anden er, hvad de fleste mennesker forbinder med cuckolding, men det er virkelig en skala, og du kan vælge, hvor langt du vil gå.

  Du kan bare se på på afstand, eller du kan fortælle jeres bull, hvad han skal gøre ved din partner, du kan lytte med over telefonen, være i et andet værelse, få tilsendt videoer eller se med på facetime.

  Hvorfor nyder nogle mennesker det?
  Der er alle mulige årsager til at nyde cuckolding.

  Cuckolding kan være et sikkert rum for nogle til at dele dybe seksuelle lyster og føre til et mere legende, kraftfuldt og følelsesmæssigt intimt seksuelt forhold.

  Mange nyder at blive seksuelt ydmyget, hvilket kan være forbundet med dominans/underkastelsesleg. Cuckolding kræver et vist niveau af tillid og kommunikation mellem partnere, hvilket kan uddybe og styrke intimiteten i et forhold. Plus, cuckolding engagerer sig i fantasileg, som kan gøre sex til en meget mere intens og behagelig oplevelse.

  Hotwifen påtager sig normalt den seksuelt dominerende rolle, som den der har sex med andre mennesker, mens manden forbliver seksuelt loyal.

  Men husk, reglerne er ikke hugget i sten. Par kan blande tingene, som de vil, og nogle gange skifter partnere rollerne som cuck/cuckolddress.

  Dominans kan også appellere til den fremmede fyr, som kan få tilladelse til at overtage mandens rolle i det seksuelle partnerskab.

  I mange tilfælde kan cuckolding også sprøjte liv i parets sexliv, monogami skaber tit en seksuel kedsomhed for mange par, cuckolding er en af ​​de mange forskellige måder for par at udforske deres seksualitet og holde sex sjovt og nyt.

  Hvad er ulemperne – og hvordan kan du undgå dem?
  Ethvert kink, der er centreret omkring et magtspil, kan være farligt da det potentielt skubber folk forbi deres seksuelle og psykologiske grænser. Folk tror måske, at de er klar til den intense fantasi, blot for så at opdage, at virkeligheden er en anden

  Ved hvert trin af cuckolding er kommunikation afgørende, par bør sørge for, at alle involverede parter er interesserede i at åbne op, og at der er en masse kommunikation både før og efter, fordi det kan give en masse nye følelser for begyndere, par, der ønsker at komme ind i det skal sikre, at deres forhold ikke er rodfæstet i jalousi eller giftig monogami.

  Det er vigtigt at sætte grænser og have et safeword. Sørg for, at alle involverede er på samme side og kender deres rolle i den seksuelle leg. Hvis nogen ikke har det godt eller vil stoppe, så respekter det med det samme. Cuckolding er ikke for alle, men for dem, der er til det, kan det være en meget givende og dejlig oplevelse.

 7. Avatar

  En af vores frækkeste aftener

  Det her er min historie om min kones start på at forvandle sig til den dominante hotwife jeg havde drømt om i flere år, dette er ikke vores første oplevelse med flere i sengen eller cuckold lege, men det den her aften der startede min kones forvandling til en ægte dominerende hotwife

  Dagen startede som så mange andre, hun var på vej i bad og jeg lå i sengen og fantaserede om at hun i aften blev scoret af en lækker fyr og at hun gav sig hen til ham.

  Hun så dejlig ud som hun stod der og tog sit tøj af. Mens jeg kiggede på hende, kunne jeg fornemme en forandring, men jeg kunne ikke fange hvad det var.

  Vi havde en date med hinanden i aften, det har vi hver måned og hun har altid ret til at score eller blive scoret på vores dates, hun kan gøre som hun lyster, men jeg må kun kigge på og må slet ikke flirte med andre kvinder.

  Dagen skred frem og klokken var blevet 18, hun havde sin flotte sorte korte kjole på og hun havde ikke trusser på, det fortalte hun mig mange gange imens vi sad i taxaen ind til Kbh. Turen tager ca en time, så hun fik nævnt det en del gange også så hun var sikker på at chaufføren hørte det.

  Vi kommer ind på restauranten og får bestilt, jeg fornemmer stadig en forandring ved hende, hun virker mere dominerende og som om hun vil vise en ny side af sig selv, jeg er ikke sikker, men jeg nyder det.

  Et par timer efter er vi blevet småfulde og vi er gået videre til en cocktailbar hun flirter allerede med bartenderen og ignorerer mig, hun har fortalt ham at vi er gift, men hun gør som hun har lyst til, det var heller ikke noget hun plejede at fortælle, så nu var jeg sikker på at hun var ved at gøre mine fantasier til virkelighed.

  Som timerne skred frem, flirtede hun med mange fyre og kom kun over ind i mellem for at drikke lidt og kysse mig på kinden.

  Hun kom nu gående meget målrettet mod mig og hun så glad ud, hun sagde meget kommanderende ”rejs dig op og følg med” vi gik mod toilettet og i korridoren foran toiletterne, tog hun hårdt fat om min pik og nosser, hun klemte til og sagde ”i aften bliver dine mest beskidte fantasier virkelighed” hun klemte hårdere og kiggede mig dybt i øjnene og sagde ”fortæl mig at du elsker mig og at du gerne vil ha jeg ydmyger dig og er hård og dominerende overfor dig” jeg svarede straks ”jeg elsker dig over alt på jorden, ja det vil jeg gerne ha du ydmyger mig, du må være så hord du har lyst til og jeg vil nyde hvert sekund” hun havde stadig et godt greb om min pik, hun tog den anden hånd og klappede hårdt ned oven på min pik mens hun smilte og bad mig om at sige tak, jeg svarede ik så hun slog igen, denne gang endnu hårdere, jeg sagde straks tak til hende, hun sagde ”kys mig og sig du elsker mig” det gjorde jeg og hun slap grebet om min pik.

  Hun vendte om og gik direkte over til en fyr hun havde flirtet en del med, jeg kunne se han havde et bredt smil på, faktisk små grinte han.

  Da hun kom over til ham, vendte hun sig om og kiggede på mig og hans hænder begyndte at rage på hende, hun nød det kunne jeg se og vred sig og pressede sig op af ham, hun vendte sig og de kyssede lidenskabligt mens hans hænder vandrede over alt på hende.

  De dansede, kyssede og viste deres åbenlyse tiltrækning til alt og alle.

  Efter noget tid kom hun over og sagde nu kører vi hjem og jeg vil ha du går over og spørger ham om han vil med hjem og kneppe din kone, fordi du ik selv gør det godt nok.

  Nu begyndte det for alvor og mit hjerte hamrede der ud af, men jeg gjorde som hun sagde og han svarede selvfølgelig ja, mens han smilte.

  Hun tog ham i hånden og kyssede ham og sagde kom. Vi gik ud til en taxa, hun sagde sæt dig foran og nyd showet.

  De satte sig bag i og det første hun sagde højt og tydeligt så chaufføren også hørte det ”min mand kan ikke finde ud af at kneppe mig, så det er derfor jeg bliver nød til at ha dig med hjem, er det ik rigtigt skat” jeg svarede ikke, men kiggede bare tilbage på dem og nikkede.

  På turen hjem pillede han og kyssede med min kone og jeg kunne kun sidde foran og kigge på, chaufføren fik sig også et show, for kjolen var hevet godt op og hendes fisse var helt blottet.

  Da vi var hjemme gik vi ind i huset og hun sagde til mig at jeg skulle lave et par drinks til dem, jeg tog også selv en ordentlig sjus for at dulme nerverne.

  Da jeg kom ind i stuen sad de og kyssede og nussede i sofaen, jeg gav dem drinksene og de sagde tak.

  Jeg skulle til at gå ud i køkkenet, men hun stoppede mig og sagde, tag dit tøj af og vis at du godt kan lide det.

  Jeg tog det af og min pik var hård og stiv som aldrig før ”kom her over” sagde hun, jeg gik der over og hun daskede til min pik, først blidt men efter 3-4 dask blev det hårdere og hårdere, hun slog mindst 15-20 gange og sagde så sæt dig ned og kig.

  Jeg satte mig i den anden ende af sofaen og kiggede på dem kysse og pille på hinanden, hun lagde sig med ryggen op af ham og han legede med hendes fisse, hun løftede foden og sagde kys mine tær, jeg kyssede dem et par gange og skulle til at sætte mig tilbage, hun sagde straks ”slik dem og du skal ik stoppe før jeg siger det. Jeg slikkede hendes tær og fødder, mens hans fingre legede med min kones fisse.

  Efter lidt tid klaskede hun sine fødder på mine kinder og pressede hendes tær ind i munden på mig, hun skubbede mig væk og rejste sig op, tog kjolen af og åbnede hans bukser, tog hans pik frem og begyndte at sutte den, den var ikke kæmpe stor, men stadig lidt større end min. Hun suttede og slikkede hans pik som om hun aldrig havde lavet andet, hun tog hans nosser ind i munden mens hun legede med han pik, han nød det kunne jeg se.

  Så rejste hun sig op og gik over til vinduet, han gik efter og tog resten af sit tøj af, hun satte sig på knæ i vinduet og tog hans pik i munden igen, hvis naboen havde kigget ud, havde det hele være til frit udsyn for dem.

  Hun kaldte mig over og sagde jeg skulle kysse hende, så jeg kunne smage hans pik, efter kysset sagde hun, kan du godt lide smagen af pik, jeg svarede ik så hun tog fat om nakken på mig og hev mig ned til hende, hun tog hans pik i munden igen, suttede og slikkede så savlen kom op i munden på hende, så kyssede hun mig igen og sørgede for at alt piksavlen kom ind i munden på mig ”svar mig så, kan du lide smagen” nej egentlig ikke svarede jeg, så grinte hun og sagde ”nå, det må du lære at kunne, for du kommer til at smage masser af pik i nat, gå så over i sofaen igen og leg med din pik”

  De gik i soveværelset og jeg fulgte efter, han lagde sig i sengen og hun satte sig på sengekanten, kom her over sagde hun, så tog hun hårdt fat om min pik og nosser og så daskede hun virkelig hårdt og mange gange til den, og sagde så sæt dig på knæ og så vendte hun sig om og pressede sin røv ned i ansigtet på mig, slik mit røvhul kommanderede hun, mens jeg slikkede hendes røv, legede hun med hans pik og fortalte ham hvor dejlig den så ud, at hun glædede sig til at mærke den oppe i sig, for hun gad ikke ha min pik mere og det havde hun ikke gidet i mange år fortalte hun ham. Hun suttede hans pik igen, vendte sig om og sagde åben munden, så lod hun savlen glide ned i munden på mig og grinte. Så sagde hun ”nu skal jeg kneppes og du kan lege med din pik imens”

  Så lagde hun sig på ryggen og sagde til ham ”vis min mand hvordan man knepper, måske han kan lære noget, selvom jeg stadig ik gider kneppe med ham”

  De kneppede et stykke tid og hun nød det virkelig, hun sad oven på ham med hans pik oppe i hende, hun kiggede på mig og sagde kom op og slik min røv, det gjorde jeg og efter lidt tid skubbede hun mig væk og bad mig ligge mig ned på sengen, hun stillede sig på alle fire over mit ansigt og bad ham kneppe hende så hans nosser bankede ind i mit hoved, så bad hun mig om at slikke hendes klit, mens han kneppede hende og igen slog hun min pik alt imens hans pik kørte ind og ud af hendes fisse, det blev hårdere og hårdere, min tunge legede med hendes klit og hans nosser klaskede ind i hoved på mig.

  Han trak sig ud og lod sin sperm sprøjte ud over hendes røv, og det dryppede ned i ansigtet på mig, da han flyttede sig satte hun sig op på mit ansigt og maste sin røv ned i hoved på mig, mens spermen blev tværet ud i mit ansigt

  De lagde sig i armene på hinanden og nussede, så sagde hun til mig at jeg skulle stille mig op spille min pik for dem, der gik ikke længe før jeg sprøjtede mens jeg stod der og spillede min pik, talte de om hvor tit hun var mig utro og om hendes faste fyre, hun fortalte stolt om at hun havde haft flere kærester imens vi har været gift og at hun lige fra starten af vores forhold havde været utro, flere gange spurgte hun om han ik godt kunne forstå at hun ik gad kneppe med mig. Det kunne han selvfølgelig godt.

  Da jeg havde sprøjtet, smed hun mig ind i stuen og sagde jeg kunne komme ind om morgenen igen og kigge på når de kneppede igen.

  Så sagde de godnat og lagde sig i ske.

 8. Avatar

  Min debut som husven

  I denne beretning er jeg 25 år. Boede lidt udenfor Nyborg. Havde fået min første tatovering på højre arm. Udover mine sexerfaringer i familiens skød, havde jeg på dette tidspunkt haft affærer med flere modne kvinder. Det havde sådan set været fint nok. Det blev jo bedre jo mere erfaring jeg fik. Jeg fik da lært at trimme eller glatbarbere en fisse.

  Jeg lærte at undgå de kvinder, der så mig som en vej ud af deres nuværende forhold, men i stedet gik jeg efter kvinder, der så mig som en mulighed for at blive i deres velkendte forhold, samtidig med at de gav sig hen til ilden i deres underliv.

  Den største ulempe ved affærer er det uforudsigelige. Det er i sagens natur hende, der suverænt bestemmer forløbet. Jeg kan ikke forvente noget som helst eller indrette mit liv efter det.

  Begrebet husven opdagede jeg tilfældigt. Det var på min arbejdsplads.

  Nogle gange passede logistikken ikke helt, og så var der ventetid eller forlængede pauser. Tiden skulle gå med et eller andet. Der var væsentlig flere rygere dengang og dermed flere tændstikker blandt folk. Derfor klunsede vi. Ingen kvinder på det tidspunkt, så det var skurvognshumor der blev praktiseret, men også ret fortrolig mandesnak.

  Det kunne være nogen som havde lidt knas i deres forhold, men det kunne også være snak om partnerbytte. Ikke på nogen fremturende måde. Det blev bare aftalt. En der hed Bjarne fortalte også, at de på et tidspunkt havde haft en husven som en god oplevelse. Det var aftalt sex. En ny verden åbnede sig for mig.

  Ikke så meget det med partnerbytte. Der havde jeg ikke noget at bytte med. Det var mest det med husven, jeg kunne bruge. Det var som om noget faldt på plads omkring nogle oplevelser, jeg havde haft.

  Når jeg gik i byen, var det som regel nogle faste steder, så der var man et kendt ansigt, men der var også nye tilfældige bekendtskaber. Der havde jeg oplevet nogle gange at mænd, som jeg overhovedet ikke kendte, spurgte mig, om jeg kunne tænke mig at kneppe hans kone.

  Jeg blev helt paf. Troede det var en fælde og sagde pænt nej tak. Nu forstod jeg, at disse tilbud var ægte nok. Det måtte jeg simpelthen undersøge. Fandt ud af, at der var fire hovedtyper af ægtemænd indenfor det her område.

  Dem som ønsker en fast elsker til konen. De vil bare ikke involveres erotisk, men er trygge ved situationen, og at det foregår i deres hjem med en person som de kender og har accepteret. Dem som ønsker at se eller høre konen sammen med en anden og tænder på det. De vil måske gerne bolle eller slikke konen efterfølgende. Dem som ønsker at deltage aktivt. Trekant eller biseksuel. Evt. BDSM. Til sidst er der dem, som vil ydmyges for ydmygelsens skyld. Der kunne jeg hurtigt stemple ind på de to første typer.

  I alle fire tilfælde gør jeg både manden og konen en tjeneste, men ydmygelse i sig selv tænder mig ikke. Jeg har intet imod sexkrydderier, men der skal være et element af gensidig erotisk gnist.
  En trekant med to kvinder er okay, men jeg vil hellere have dem hver for sig. Jeg synes, det giver bedre sex. Ellers har jeg dårlige erfaringer med gruppesex, fordi jeg er single. Det giver ofte anledning til jalousi. Derfor er swingerklubber heller ikke noget for mig. Desuden er jeg ikke bi.

  Denne novelle handler om mit første forsøg som husven. Jeg havde jo regnet det hele ud. Det var den perfekte verden for mig. Intet kunne gå galt. Troede jeg. Novellen viser også meget godt, at langt de fleste kvinder jeg har været sammen med kommer fra lokalområdet. Det vil sige, at alle kender alle i mere eller mindre grad.

  Jeg var taget i byen med det sædvanlige slæng. Oktober måned. Det var et sted med live musik. Passede mig fint, fordi der også kom et mere modent publikum. På et tidspunkt lagde jeg mærke til en gut, der betragtede mig. En nydelig mand i starten af trediverne. Spinkel. Lidt “grå og støvet” i det måske. Ikke en jeg umiddelbart ville forvente slå sig løs i byen. Jeg havde set ham før, men kunne ikke lige huske hvor.

  Jeg gik i baren efter friske forsyninger. Bemærkede at han stod lige bagved mig. Nu siger han nok noget, tænkte jeg, men der skete ikke noget. Så dansede jeg lidt. Efterfølgende kunne jeg ikke se ham, og tænkte at han måske havde været interesseret i mig, men det forsvandt, da han så, at jeg nød kvindeligt selskab.

  Efter et stykke tid, gik jeg med nogle andre ud for at trække lidt frisk luft. Lige som vi skulle ind igen, mødte jeg nogle bekendte, som spurgte efter nogle andre. Derfor var mit slæng gået ind igen. Pludselig stod han der:

  “Eehhrrmm – Frank?”

  “Ja, det er mig.”

  “Ehhmm … er det rigtigt, at du foretrækker at være ungkarl?” Det kan da ikke være en scorereplik, det der. Hvem siger det til folk som det første? Men det var det på en måde alligevel.

  “Okay – hvem er det lige der siger det.”

  “Du kender Søren T. fra klubben. Det er min svoger.”

  “Ahh Søren, joh jeg ved godt hvem Søren er, men hvem er du?”

  “Ja, undskyld. Jeg hedder Erik, jeg er bibliotekar.” Nåårh ja, det er på biblioteket, jeg har set ham.

  “Jamen, jeg har det fint som ungkarl. Hvorfor er det vigtigt?”, han fik et lidt forfjamsket udtryk:

  “ehhrr … joh … kunne du tænke dig … ehh … at være sammen med min kone? … hun er 32.”

  Jeg har nok set lidt forbløffet på ham. Ikke over tilbuddet, men over deres unge alder. Jeg havde forventet, det var mere modne par, som ville kontakte mig. Det fik Erik til at sige hurtigt:

  “Ja, vi har talt lidt om det … hun har selv snakket om dig … lidt …”

  Det var altså ikke helt tilfældigt. Hun valgte mig. Den tanke passede mig fint, og den betingelse har jeg haft hver eneste gang siden. Min første indskydelse var alligevel, at det her måske ikke var særligt velovervejet fra deres side.

  Nysgerrigheden var større end mine betænkeligheder, så jeg tænkte, det skal prøves. Udsigten til sex trumfede alt:

  “Jamen, det er fint med mig – hvornår havde I tænkt jer, vi skulle mødes?”

  “Ja, nu.”

  “Nu! Altså som i lige nu?”

  “Undskyld – har du andre planer? Det er vores bryllupsdag.”

  Sikke da en kærlighedserklæring til konen. Det kunne jeg ikke sige nej til og svarede:

  “Jamen, så skal det jo være nu. Jeg siger lige farvel til gutterne.”

  Vi kørte i hans bil til et rækkehuskvarter. På vej derud fortalte Erik, at hans kone var 32 år, og de havde fået en datter for 10 år siden, som var på weekend hos en veninde på landet. Han mente, deres sexliv trængte til noget krydderi. Det var konen enig med ham i, så nu vovede han springet.

  Da vi stod i entreen, hørte jeg en mild ironisk kvindestemme inde fra stuen. Den stemme havde jeg hørt før:

  “Jeg troede ikke, du ville være væk så længe. Har du hentet min gave på månen? Er det månen? Det er næsten alt for meget.”, Erik så forlegent på mig og svarede:

  “Det tog længere tid end jeg havde regnet med, men jeg har din gave med.”

  I det samme kom hun til syne. Hende havde jeg også set før. I sportsklubben. Hun var kontoruddannet indenfor regnskab. Administrerede klubbens økonomi. Som klubmassør havde jeg kontakt til hende omkring de materialer vi brugte. Hun havde faste kontortider om dagen. Mine timer lå om aftenen eller weekend, så vi mødtes kun en gang i mellem til fitness.

  Jeg syntes hun var ret sexet. Hun gik også sexet klædt. Raffineret uden at ligne en luder. Vi andre gik jo altid rundt i sportstøj, men hun gjorde lidt ekstra ud af sig selv. Det så ud til, at hun nød opmærksomheden fra flokken af testosteronfyldte mænd, men hun var aldrig flirtende på nogen måde.

  Hun var høj og slank. Var blevet lidt rundere med årene, hvilket absolut klædte hende. Brysterne kunne være i en B-skål. Alt så struttende og stramt ud. Sød og køn brunette med smilende brune øjne. Kort pjusket hår som altid sad meget feminint. En lidt stille type med bløde og rolige bevægelser. Stemmen var til den mørke side og meget mild.

  Hun havde en mørkerød hjemmedragt i velour på med en hvid T-shirt indenunder. Ingen BH. Først nu kunne jeg se, at de var lige høje, men hun virkede lidt større i det, hvilket fik Erik til at se endnu mere spinkel ud.

  Jeg havde en rustik, sort skjorte på med metalknapper og et par Levi’s 501’er original. De tre øverste knapper i skjorten var knappet op. Dertil et rustikt og mørkebrunt bælte med bronzespænde i vikingemotiv. Til et brunt bælte hører sko i brunlige nuancer.

  “Hej Birgitte.”, sagde jeg.

  “Hej Frank”, sagde hun og så på Erik.

  “Du kunne altså godt sige til, når du har gæster med hjem. Jeg vidste slet ikke, i kender hinanden.”, det blev sagt uden af hæve stemmen.

  Hun kikkede rundt på vores hænder og i entreen:

  “Hvor er gaven?”

  “Her. Frank er gaven?”, svarede Erik.

  Birgitte blussede. Derefter virkede hun både ulykkelig og fornærmet. Sagde til Erik i et bebrejdende tonefald :

  “Dit store fjols. Det ka’ du da ikke bare gøre.”, en desperat Erik forsøgte sig med:

  “Jamen skat, det har vi jo talt om…”

  “Du har talt om det … hvad med mig – tror du ikke det er noget, som jeg gerne vil være lidt forberedt på?”

  Jeg slog blikket ned hver gang Birgitte så på mig. Måtte virkelig koncentere mig. Jeg havde forlængst skudt en hvid pil efter sex med nogens kone. I stedet morede jeg mig lidt over situationen og ville med garanti begynde at grine, hvis først jeg så på Erik. Det var selvfølgelig ramme alvor for dem, men der var sgu’ noget komisk over det.

  Så inddrog Birgitte mig i diskussionen:

  “Hvad må Frank ikke tænke?”, godt spørgsmål. Hvad fanden tænkte jeg egentlig?

  Jeg kunne sagtens se det fra hendes side, men det var jo også udtryk for stærke følelser, at Erik trods alt turde tage springet ud på det dybe vand. Erik var allerede i bad standing, så ingen grund til at gøre det værre. Derfor så jeg på Birgitte og sagde:

  “Jeg kan godt forstå dig, men det er gjort i den bedste mening – for at gøre dig glad …”

  Døren blev lukket. Erik sagde opgivende:

  “Ja, det var ikke så godt – jeg ville jo ikke gøre hende sur – eller dig …”

  “Mig skal du ikke tænke på – det skete jo ikke noget.”

  “Jeg er glad for, du ser sådan på det – hvad synes du om min kone?”

  “Du har en lækker kone, meen måske skulle du inddrage hende lidt mere i dine lyster.”

  “Det tør jeg ikke. Ikke efter det her.”

  “Hun bliver god igen. Der skete jo heller ikke noget med hende – nå, jeg vil smutte igen.”

  “Går du igen?”, hørte vi Birgitte sige. Stuedøren var åben igen. Hun havde stået lige på den anden side af døren og hørt det hele.

  “Joh, altså – øhhhm … ehh …”, svarede jeg.

  “Jeg var måske lidt kort for hovedet – har du god tid? – jeg skal ha’ mig et bad først.”

  Birgittes ansigt var forvandlet til et forventningsfuldt lille smil. Der blev tændt for den del af min hjerne hvor frækheden bor:

  “Det kunne jeg også bruge. Vi kan gå i bad sammen?”, to sæt øjne kiggede nu spændt på Erik, der opfyldt af lettelse sagde:

  “Ja … jo … det lyder som en god start.”

  Birgitte og jeg gik ud i en gang med adgang til et værelse, et soveværelse og badeværelse. Jeg lod døren fra stuen til gangen stå åben, fordi jeg tænkte, Erik fulgte med, men det gjorde han ikke. Birgitte havde forventet det samme. Vi stod tæt overfor tæt ved døren til badeværelset et stykke tid.

  “Jeg tror godt, vi kan tyvstarte lidt.”, hviskede Birgitte med fortrolig stemme og fortsatte: “Jeg har faktisk været lidt varm på dig lige siden vi mødtes til fitness.”

  “Du er meget frækkere end jeg troede – så du starter.”, sagde jeg udfordrende. Hun tøvede og sagde flovt:

  “Det er første gang … altså med en anden … jeg går helt i baglås.”

  “Okay – hvad har du lyst til lige nu?”, Birgitte svarede uvilkårligt:

  “Jeg har lyst til at kysse med dig.”

  Der var ikke noget med at føle sig frem. Hun lagde sine arme om min hals, og sugede sig nærmest fast til mig. Hendes højde gjorde det behageligt at stå og kysse med hende. Så snavede vi ellers bare igennem. Det var nok til at glemme alt om Erik. Vi så kun hinanden.

  Jeg tog langsomt min skjorte af. Birgitte slikkede sig om munden.:

  “Du virker som én, der tager godt fat. Det er lige, hvad jeg trænger til.”

  “Så du trænger til en omgang håndværksex. Jamen, der er osse en del af pakken – nu er det din tur.”, sagde jeg fristende.

  Hun tog grinende sin røde jakke og hvide T-shirt af med sexede bevægelser. De lækre bryster kom til syne. Struttende og spændstige med mørke brystvorter. Det kunne ikke umiddelbart ses, at hun havde fået et barn:

  ”Uuhhh sexy.”, jeg tog mine jeans af og havde nu kun sorte boksershorts og sokker på.

  “Synes du virkelig, jeg er lækker?”, spurgte Birgitte forsigtigt, mens hun listede sine bukser og trusser af i den samme smidige bevægelse. En tæt og mørk dusk kom til syne. Den blev tydeligvis trimmet og holdt nede, men det var dog ikke sket for nylig.

  “Lad os se. Jeg har en lækkerhedsmåler lige her.”, svarede jeg og hev ned i mine boksershorts.

  Min store pik pegede lige op mod hendes ansigt:

  “Den ka’ vist godt li’ dig.”

  “Uuhhh Frank … den er jo kæmpe stor …”

  Birgitte trak mig med ud på badeværelset. Det var pænt stort med både brusebad og badekar. Først sæbede hun mig ind og skyllede sæben af mig. Så sæbede jeg hende ind og skyllede af. Hun stod med ryggen til mig.

  Jeg tog et fast greb om hende. Pressede min pik op ad hendes ryg. Kyssede hende grådigt på halsen. Der kom en “mmmhh” lyd fra hende. Kørte mine store grove håndværkernæver op til brysterne. Hænderne var dog blødgjort noget af bodyshampooen. Hun lagde hurtigt sine hænder uden på mine, men fulgte bare med. Et solidt tag i brysterne fik hende til at sige flere “mmmhh” lyde og trykke ekstra hårdt på mine hænder. Hun nød de grove kærtegn. Brystvorterne blev hårde mod mine håndflader.

  Vi drejede os halvt rundt, så vi kunne kysse. Min hånd søgte ned mod kussen. Direkte og med et fast tryk. Der gik en sitren igennem hende krop. Vi tungekyssede vådt, da jeg placerede min hånd på hendes venusbjerg og rykkede til, så hun var lige ved at synke sammen.

  Hun greb krampagtigt fat i min hånd, men trak den samtidigt ned mod den blødeste del af kussen, der drev af safter. Det var absolut ikke kun vand fra brusebadet. Tre fingre gled målrettet ned over skamlæberne, med den ene finger ind i mellem. Jeg rykkede godt til. Birgitte stønnede så hun ikke kunne kysse. Hun greb fat om bruserstangen, og bukkede sig lidt fremad.

  Birgittes støn var næsten lydløse. Det var mest “hhhnnnngg” lyde og luft. Det var kun når hun nærmede sig orgasme, at der konstant var lyd på, men aldrig rigtig højlydt. Den mørke og blide stemme blev aldrig skinger. Mere sådan at “hhnnngg” blev til “uuurrhhhhh” og til sidst “ååårrhhh”. Der var hun nu, fordi jeg havde en finger oppe i hende og rykkede med hele hånden.

  Hun var dybt liderlig. Saft dryppede ned på gulvet:

  “Få mig til at komme … gør det nuuu …”, fremstønnede hun.

  To fingre op i hende. Da skeden begyndte at stramme til om mine fingre, rykkede jeg hurtigt med hånden tæt imod venusbjerget, indtil hun kom. Det langtrukne orgasmestøn der ikke var mere højlydt, men dybere og mere intenst, blev hakket i små stykker af kramperne der rykkede voldsomt i hendes krop, mens hun sank sammen, så jeg holdt fast i hende.

  Der havde dannet sig en hel lille sø af saft på gulvet. Hun lå på knæ, og jeg sad på hug med armene omkring hende. Vi kyssede:

  “Mmmmhh – du bliver dejlig våd.”

  “Ja, jeg bliver meget våd. Jeg er næsten flov over det – Erik bryder sig ikke om det.”

  “Du skal være glad for det. Det omvendte ville da være noget skidt – jeg troede alle mænd tændte på en våd kvinde – det tænder altså mig … og det gør det hele mere … øhmm … smidigt.”

  “Synes du virkelig? Det er jeg glad for – jeg plejer heller ikke at være så langhåret for neden.”

  “Det ka’ vi da hurtigt fikse. Har du en kam og en saks?”

  “Det er der i skuffen.”

  Jeg snuppede en kam og den bedste saks:

  “Vi går herover.”

  Birgitte og jeg stod i badekaret. Først skyllede jeg kussen med vand og duppede det meste væk med håndklædet. Hun bøjede sig lidt frem, for at kunne følge med.

  “Så går vi i gang. Det er bedst, hvis du ikke bukker dig frem – og skyder hofterne lidt frem.”

  Jeg trak blidt frem i hendes hofter: “Perfekt.”

  Med kammen kunne jeg styre længden præcist, og så klippede jeg med saksen over kammen. Nussede hendes venusbjerg en gang i mellem. Med lettere nervøs stemme sagde Birgitte:

  “Du klipper godt nok hurtigt – men det er osse dejligt frækt.”

  “Jeg har øvet mig lidt.”

  “Ka’ du li’ det helt glat?”

  “Jeg foretrækker en trimmet pude. Det synes jeg ser mest sexet ud, sålænge puden ikke bliver for tyk. Jeg har lært at barbere glat, men det er min erfaring, at kvinder med bare lidt hår har mere nydelse – desuden dufter kvinder med dusk bedre, og det ka’ jeg godt li’.”

  Jeg studsede dusken, så den stadig dækkede tæt, men ikke så kort at hårene strittede Det skulle føles blødt:

  “Der følger jo også en undervognsbehandling med, så hvis du lige drejer dig rundt og bukker dig helt frem.”

  Birgitte drejede sig rundt med det største smil og støttede med hænderne mod enden af badekaret.

  “Prøv at slappe helt af i ryggen … perfekt”

  Jeg tørrede hendes drivende skamlæber med håndklædet og studsede “bunden”, så den blev helt jævn og blød. Rejste hende op. Skyllede de løse hår ned i badekaret og duppede den nydelige dusk med håndklædet en sidste gang.

  “Ja, vi sender jo ikke nogen hjem uden en grundig test.”, jeg trak hende ned, så hun igen stødte med hænderne mod enden af badekaret. Jeg gled ned på knæ bag hende.

  Det hele blev pakket ud med tommelfingrene, så de indre skamlæber kom til syne. Dem startede jeg med at slikke skiftevis, indtil hun stønnede regelmæssigt. Tid til at tage godt fat, så jeg trykkede min mund hårdt mod kussen og begravede tungen så dybt i skeden, at jeg kunne slikke bunden indefra og ud med størst muligt pres.

  Samtidigt kørte jeg min tommelfinger rundt om klitten. Det kunne hun godt lide. Hendes støn blev hurtigt til “uuuurrrrhhhhh … uuuurrrrhhhhhh …”. Saft piblede ud. Hun spændte helt i ryggen, da jeg stak min langemand ind i skeden. Kørte den langsomt frem og tilbage. De små sammentrækninger i skeden tog til. Nu blev de kraftige, så jeg kørte langemanden lidt hurtigere op langs den ene side af klitten med et blidt tryk.:

  “åååårrrrhhhh fuck … nu kommer jeg … ja … ja … jeg kommer …”

  Birgitte kom hårdt, så hendes orgasmestøn var denne gang endnu dybere og blev blæst uhæmmet igennem. Hun sank sammen.

  Verdenen udenfor badeværelset eksisterede ikke. Uvilkårligt trak jeg min pik henover kussen.

  “Ta’ mig … fyld min kusse helt ud …”

  Først lod jeg pikken glide halvt ind, med langsomme stød. Den blev badet i saft, så der blev hurtigt skabt mere plads. Hun var ikke superstram, men alligevel overraskende stram. Hvis Erik ikke havde nævnt datteren, så var det hverken til at se eller fornemme, at Birgitte havde fået et barn.

  Så stødte jeg dybt. Birgitte stønnede hårdt. Flere kontante stød i en langsom rytme, så hun lige kunne følge med. Hendes støn var synkrone med mine stød. Jeg satte tempoet op, men der var stadig en lille pause mellem stødene. Hun stødte fra med hænderne. Jeg stødte i hendes rytme. Hendes støn blev også mere klagende. Hun ville så gerne komme.

  “Du trænger vist til at blive bollet rigtigt igennem.”

  Jeg satte fuld fart på. I løbet af få minutter kom hun med skælvende støn og pikken dybt plantet i sig. Lige så snart hun havde fået vejret, tog jeg hende igen med kontante stød. Denne gang var hun hurtigt med, så der var glidende overgang til kaninknepperiet. Trak pikken ud, da hun kom, så alt saft blev presset ud af hende. Hvor heldigt, at det foregik i et badekar. Hendes krop faldt langsomt til ro.

  “Fuck, jeg er aldrig kommet på den her måde før – og så hurtigt.”

  Efterhånden havde jeg fået så meget erfaring med min tykke pik, at jeg kunne minimere efterfølgende ømhed hos kvinder mest muligt. Enten ved at gå efter hurtige orgasmer, når det skulle være hårdt og kontant, eller længerevarende knald når det skulle være blidt og inderligt. Med mindre jeg kunne fornemme, hun gerne ville bruges. Så kunne hun da godt blive forsynet med en øm eller følelsesløs kusse, der først blev sig selv igen efter nogle dage.

  Inden vi gik ud af badeværelset, tog jeg et tørt badehåndklæde med. Udenfor badeværelset lå mine boksershorts, så dem tog jeg på. Birgitte fandt et par frække trusser i soveværelset. Vi gik ind i stuen til Erik, der sad og ventede i en stor hjørnesofa.

  Han rejste sig op. Birgitte gav ham et stort smækkys:

  “Tusind tak for gaven. Frank har gjort mig meget glad.”

  “Har I allerede været sammen? – det var jo slet ikke meningen.”, de satte sig begge to hjørnesofaen. Erik havde hentet øl og sodavand.

  Erik så oprigtigt chokeret ud. Jeg holdt lav profil. Birgitte spurgte forbløffet:

  “Hvad havde du forestillet dig?”, Birgitte tømte et glas med danskvand.

  “At vi prøvede os lidt frem – noget med at han slikkede dig, og du suttede ham – har I allerede bollet?”, hun fortsatte sin frække snak, men det virkede modsat på Erik. Birgitte bøvsede, så enhver håndværker ville få respekt.

  “Ja, det tør svagt antydes. Jeg blev virkelig rusket igennem. Det er godt nok lidt sent, du nævner det – men jeg har faktisk ikke suttet Frank. Ska’ vi prøve med det? Hvad siger du, skat?”

  “Joh, jeg ved ikke – måske.”

  Birgitte var simpelthen var for tændt, til at opdage Eriks mismod. Jeg havde forberedt mig på, hvis der skulle opstå modstridende ønsker, så ville jeg følge hendes ønsker, men det er i virkeligheden ikke det bedste. Det er bare mig, der tænker med pikken. Den her oplevelse fik mig til at indse, at hvis ikke et par der ønsker mig som husven har aftalt noget på forhånd, ja så skal jeg holde mig væk, indtil de finder ud af det.

  Jeg fulgte min “plan”. Et blowjob skulle nok rette op på situationen. Erik havde jo ikke set noget endnu. Birgitte overtog styringen:

  “Kom nu. Hvorfor har du alt det tøj på, når vi andre er næste nøgne?”

  Hun rejste Erik op og begyndte at klæde ham af. Det kom fuldstændig bag på Erik, der nok følte sig afklædt i forvejen, men det tændte ham også. Nu stod Erik nøgen. Han var, hvad jeg vil kalde for normalt udstyret. Den var ikke så tyk, men bestemt ikke nogen undermåler i længden. Med Birgittes stramme kusse, burde det fungere fint.

  Jeg stod stadig med håndklædet. Gik hen til hende, og hun faldt på knæ. Trak mine boksershorts af, og min halvstive pik pegede ligeud:

  “Er den ikke flot, Erik?”, hun greb begærligt om pikken med begge hænder og begyndte at sutte mig. Kyssede min pik inderligt hele vejen ned til klunkerne, som hun tog i munden, mens hun blidt wankede skaftet. Det var ret lækkert, men for blidt til mig:

  “Det har du aldrig gjort ved mig”, lød det fornærmet fra Erik.

  “Så må du jo barbere dine nosser.”, svarede Birgitte tørt og fortsatte ufortrødent.

  Birgitte kunne godt få plads til den tykkeste del af min pik i munden. Der forsvandt alligevel 8 – 10 cm ind i munden, men jeg kunne også godt fornemme, at hun ikke var vandt til at gøre ret meget ud af det. Hun suttede pikken for blødt og wankede for blidt. Hendes ihærdighed fejlede dog ikke noget, så jeg nød det meget. Det tændte hende at mærke min pik i munden, så der kom små “mmmhhh” lyde fra hende. Det tændte også mig ekstra.

  Erik stod nu med en halvstivert på. Okay, mere af samme skuffe, så jeg fik lagt Birgitte ned i sofaen med håndklædet under hendes bagdel. Selv gik jeg ned på knæ med pikken lige ud for hendes mund.

  Hun greb liderligt om pikken med sin ene hånd, og drejede sit hoved. Jeg stak pikken ind i den åbne mund, og hun lukkede sine læber omkring den. Langsomt begyndte jeg at kneppe Birgitte i munden. Først så hun lidt forskræmt ud, men gav sig hen, da jeg ikke stødte for dybt. Det kunne hun rigtig godt lide, og det kunne Erik sandelig også. Han greb fat om sin nu stive pik og få sekunder senere sprøjtede han ud over stuegulvet, der heldigvis var af træ.

  Jeg lod en hånd glide ned i Birgittes trusser, og en ganske våd kusse tog utålmodigt imod. Der blev rusket lidt i det hele. Hun stønnede så meget, at hun ikke kunne sutte min pik. Hendes underliv vred sig rundt under min hånd.

  Tid til at slikke hende. Jeg trak trusserne af Birgitte, og hun løftede villigt bagdelen:

  “Se skat. Frank har klippet min kusse. Er den ikke fin?”, hun løftede sin bagdel så højt op, hun kunne.

  “Joh … ehhm … ehh … meget fin …“, fik Erik fremstammet.

  Nu lagde jeg hendes lår op over mine skuldre. Skamlæberne var pænt opsvulmet på nuværende tidspunkt. Jeg lå stadig på knæ ved siden af sofaen. Skulle lige til at slikke Birgitte, da Erik pludselig sagde noget til mig:

  “Det kommer til at tage lang tid, så nu ved du det.”, Eriks pik var ved at rejse sig igen.

  Jeg gjorde næsten det samme som første gang, men i modsat retning, nu hvor hun var vendt rundt. Fik skabt plads i kussen med tommelfingrene. Denne gang slikkede jeg skeden i begge sider lige indenfor skamlæberne. I modsætning til første gang, var Birgitte nu blevet hyper sensitiv, så der skulle ikke ret meget stimulering til, før hun stønnede “hhnnngg … hhnnngg …”, hver gang min tunge nærmede sig klitten.

  Så gravede jeg dybt med tungen. Op bag klitten og henover. Flere gange. Birgitte uglede rytmisk rundt i mine krøllede lokker. Hendes støn var blevet til: “uuuurrrrhhhh … uuuurrrrhhhh …”, der blev længere og længere, da jeg sugede klitten rytmisk ind i min mund.

  “Du behøver ikke at overdrive på den måde.”, lød det tørt fra Erik.

  “Jeg kan altså ikke gøre for det, skat.”, fik Birgitte fremstønnet.

  Birgitte stønnede hæmningsløst med masser af luft, da jeg lod en finger glide ind nederst i den drivende våde kusse, der rytmisk strammede omkring fingeren. Når hendes dybe støn blev ukontrollerede intense, lettede jeg trykket lidt. På den her måde kunne jeg holde hende på randen af orgasme. Først da hendes intense støn lød klagende, forbarmede jeg mig.

  Jeg gjorde min tungespids hård og kørte den rundt om klitten i hendes rytme, og hun eksploderede lynhurtigt i en næsten endeløs orgasme, som jeg kunne trække yderligere ud ved at rulle lidt med min finger i bunden af kussen. Min hånd blev badet i kussesaft. Hendes orgasmestøn var endnu dybere og mere langvarige.

  “Jeg har aldrig hørt dig på den måde før.”, sagde Erik stille, men Birgitte hørte ham ikke.

  I samme øjeblik jeg sad i sofaen, efter jeg havde lagt badehåndklædet sammen en gang med den store våde plamage inderst, sad Birgitte overskrævs på mig. Hendes blik var fjernt og tåget, men hun havde ikke glemt Erik helt:

  “Jeg vil bolle med Frank – må jeg ikke nok – søde skat …”

  “Jo … jo … så gør det dog.”

  Birgitte førte min pik op i sig. Der var rigeligt med smørelse, så pikken gled lidt nemmere i bund. Hun kyssede mig inderligt.

  “Nej, I må ikke kysse.”

  “Hvorfor nu ikke det?”, spurgte Birgitte forvirret.

  “Jamen, det er en regel”, forsvarede Erik sig med.

  “Hvad er det for en regel? – hvor mange gange har du prøvet det her? – altså Frank har allerede snavet mig i gulvet ude på badeværelset, så det her gør ingen forskel.”

  Hun kyssede mig igen og begyndte at rotere med underlivet. Hendes tunge søgte min, mens hun rykkede underlivet frem og tilbage. Hun sendte korte støn ind i min mund. Jeg ville kun gøre det så godt som muligt for Birgitte, så jeg lod mig rive med af hendes altopslugende liderlighed, og kyssede hende liderligt igen.

  Birgitte red mig, mens hun stønnede lige op i loftet. Hun gned sine spidse bryster tæt mod min krop. Eriks halvstive pik krympede sammen, i takt med, at konens støn blev mere intense. Tempoet gik op. Hun red min pik hårdt, indtil hun kom, så safterne løb ned over mine klunker. Efter et langtrukkent inderligt kys hviskede hun spontant, men Erik kunne sagtens høre det:

  “Jeg holder så meget af dig, Frank.”

  Da hun havde fået vejret igen, fik jeg nogle brændvarme kys med pikken dybt begravet i kussen. Jeg fik rullet Birgitte ned på ryggen i sofaen. Hun slog arme og ben omkring mig. Jeg tog hende hårdt, men Birgitte hviskede:

  “Gør det blidt … blidt og længe.”

  Vi startede langsomt og blødt. Fandt en fælles rytme. Der blev snavet igennem. Små støn ind i min mund. Gradvist tog lidenskaben over. Birgitte krammede min ryg med den ene hånd og min nakke med den anden hånd. Tempoet gik op. Ikke flere kys. Hendes støn blev hektiske.

  Så skiftede jeg rytme og satte tempoet lidt ned. Dette gentog sig nogle gange, men lidenskaben steg hver gang vi skiftede rytme, så vores bevægelser blev mere kontante. Hun stødte efterhånden sin kusse op mod mig med større og større kraft. Til sidst bankede hun uhæmmet sin kusse op mod mig. Jeg fulgte med i hendes rytme.

  “åårrhh … min kusse smelter …”

  Så hørte jeg hendes velkendte dybe støn op til orgasmen, der nu lød som blev de trukket fra det inderste af hendes krop. Nu lå hun på randen. Omgående skiftede jeg til huggende og hårde stød. Der hørtes flere smaskelyde fra kussen.

  “ja … ja … åååårrrrhhhh ja … kom i mig …”, så kom hun, mens hun knugede sig hårdt til mig og stønnede mere råt og intenst end jeg havde hørt før.

  I takt med at orgasmerne gik dybere, blev hendes støn mere rå og dyriske, men stadig med begrænset lydtryk. Det er mine favoritstøn, fordi de gør det muligt at bolle med hende tæt på andre mennesker, uden at de opdager det. Her spillede det ingen rolle, men det er altid godt at vide.

  Jeg kneppede hende lynhurtigt med halve stød i min helt egen rytme, indtil en snurrende varme fyldte min pik. Som ventet kunne hun slet ikke følge med. Skiftede til huggende stød i fuld længde. Birgitte var med igen. Jeg stønnede tungt. Det gjorde Birgitte også da hun kunne fornemme, jeg var tæt på. Hendes orgasme fik skeden til at stramme tilpas meget om min pik, så jeg tømte mine klunker dybt i hende.

  Efterhånden var jeg blevet bedre til at få udløsning samtidig med en kvinde, når først jeg havde givet hende en orgasme. Når det svipsede, var det fordi hun blev følelsesløs undervejs, og så var der ikke noget at gøre. Det betød også, at hun med stor sandsynlighed ville føle sig lidt øm og godt brugt de næste par dage. Ingen kvinder er ens, så enkelte gange skete det, at hun blev øm, mens vi var sammen, og så slutter festen lige der. Det blev jeg bedre til at undgå med alderen.

  Nu sad vi alle tre i hjørnesofaen og drak noget øl. Birgitte strålede som en lille sol. Hun kikkede på mig med et skælmsk smil. Lagde sin hånd på mit lår og sagde:

  “Sødeste skat, jeg har aldrig elsket så vildt med nogen før…”, var det sagt til Erik eller mig?

  Jeg blev i tvivl. Hun havde ikke kaldt mig skat før. Var det et frækt oplæg til en gentagelse? Erik opfattede det klart som om, det var til mig. Han sagde fornærmet:

  “Ja, det ska’ jeg da lige love for – det virker som om du simulerer, når du er sammen med mig.”, Birgitte fik tårer i øjnene:

  “Hvad er det, du siger? Det har jeg da aldrig gjort.”

  “Hvordan ska’ jeg så opfatte det her?”

  “Jeg blev bare så tændt – følte mig rigtig fræk – osse fordi du er her – ellers ville det slet ikke være det samme…”

  Eriks jalousi satte ham udenfor pædagogisk rækkevidde:

  “Var det måske ikke bedre end med mig?”

  “Jeg forstår dig slet ikke. Ønskede du, at jeg skulle få dårligere sex? Hvad er det for en gave?”

  Sådan fortsatte det. De skændtes, som om jeg slet ikke var der. Nøgne begge to. Det eneste positive var, at ingen anså mig for et problem, så jeg begyndte at samle mit tøj sammen. Nu var jeg klar til at gå. De skændtes stadig inde i stuen. Jeg gik derind og hørte Erik sige:

  “Du lod ham bare komme i dig.”

  “Jamen, det var så dejligt – jeg får fat i en pille i morgen, så skal det nok gå.”, jeg afbrød dem:

  “Herrhhm, jeg vil smutte – I har været meget søde overfor mig …”

  Birgitte rejste sig op. Gik splitternøgen hen til mig. Trykkede et inderligt kys mod mine læber:

  “Tak for dig.”, hvorefter hun drejede rundt og fortsatte skænderiet.

  Jeg gik ud i nattens støvregn. Det føltes faktisk rart midt i de tanker, der myldrede rundt. Okay, de skændtes. Så er der i det mindste noget at skændes om. Ingen ligegyldighed. Det viste sig, at det med husven ikke var så nemt alligevel, men det lærte jeg også meget af. Nu havde jeg fået styr på mine egne forventninger. Jeg kunne også stille krav til parret.

  Skulle jeg tage i byen igen. Der var nogle timer til morgenværtshuset åbnede med kaffe og morgenbrød. Som b-menneske havde jeg ingen problemer med at fortsætte til den lyse morgen. Nogle af vennerne fra aftenen før ville helt sikkert dukke op. Være nysgerrige. Det orkede jeg ikke, så jeg prajede en Taxa og tog hjem.

  Efterspil:

  Det var ikke sådan, at Birgitte og jeg undgik hinanden, men vi opsøgte heller ikke hinanden. Når vi mødtes i hallen til fitness eller på hendes kontor, var det med et varmt kram, men ikke mere end det. Vi talte aldrig om det skete. Birgitte og Erik holdt dog sammen indtil datteren flyttede hjemmefra flere år senere.

  Min næste erfaring som husven for et ægtepar, var en meget bedre oplevelse. De var sidst i fyrrene. Havde haft gode erfaringer med en husven før mig. De var fuldstændig afklarede i forhold til hinanden og i deres forventninger til mig. Det samme var jeg i forhold til dem.
  Jeg blev nærmest betragtet som en del af familien. De havde fundet ud af, at det skal være godt for alle tre, hvis det skal fungere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT