Om PresseDirect.dk

PresseDirect blev grundlagt for at hjælpe små, mellemstore og store virksomheder og organisationer i deres arbejde med  online synlighed ex. linkbuilding og søgemaskineoptimering.

PresseDirect.dk tilbyder følgende tjenester:

  1. Pressemeddelelse distribution
  2. Om skribenten/virksomheden med DoFollow links
  3. Jobopslag
  4. Blog indlæg med sponserede links er tilladt

Udgivelse af tekster/artikler koster kun 250 excl. moms – hvis du ønsker en skrevet artikel med i tilbuddet koster det kun dkr. 100,- for en artikel med 400+ ord.

 

Distribution af pressemeddelelser

Send pressemeddelelser og SEO tekster – og få dit eget personlige søgemaskineoptimeret presserum. Få DoFollow links til din SEO tekst – vi distribuere med DoFollow links til søgemaskinerne.

Hvis du er ny bruger, indsend pressemeddelelse her

 

Tilføj dine egne artikler

Hvis du har lyst til at bidrage med artikler, SEO-tekster eller sponsorede artikler kan du oprette dig som skribent/forfatter og derefter tilføje dine egne artikler. Det er dog vigtigt at du læser vores retningslinjer for artikler inden du tilføjer artikler, så du sparer både din egen og vores tid.

Få inspiration til at. skrive SEO tekster: Den ultimative guide til SEO-tekster: Sådan skriver du gode SEO-tekster

Skriv og publicer

Skriv pressemeddelelser, nyheder, debat- og blogindlæg, som når ud til målgruppen, og saml alt dit publicerede pressemateriale i et professionelt presserum.

Styrk din SEO

Optimer dine muligheder for at ligge højt i søgeresultaterne med PresseDirect.dk stærke domæne.

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization, eller på dansk søgemaskineoptimering. Det er en metode, der gør indholdet på din hjemmeside lettere at forstå for en søgemaskine. Det er vigtigt, for at søgemaskinerne kan afgøre, hvilke søgninger din hjemmeside er relevant for. Målet med SEO er at komme til at ligge højt i søgeresultaterne for vigtige søgeord for på den måde at øge den organiske trafik til din hjemmeside.

For at få artikler udgivet på PresseDirect.dk er det vigtigt at dine artikler lever op til nogle krav. Dette er for at Artikeldatabasen.dk kan opretholde en høj kvalitet for både din og vores læseres skyld. Download vores e-book om SEO

Retningslinjer:

  • Være på mindst 400+ ord
  • Max indeholde 2 links
  • Være skrevet på godt dansk
  • Give noget til læseren
  • Være unik og må ikke være offentliggjort andre steder
  • Have rettigheder til foto du uploader

Statistik for PresseDirect.dk


PresseDirect.dk støtter følgende projekter:

error: COPYRIGHT