apple iPhone 14

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max på gaden

Ny Altid aktiv-skærm, det første 48 MP iPhone-kamera nogensinde, Registrering af ulykke, Nødopkald SOS via satellit og en innovativ ny måde at se notifikationer og aktiviteter på i form af Dynamic Island.

Apple præsenterede i dag iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max – de mest avancerede Pro-modeller nogensinde – med Dynamic Island, som er et nyt design, der giver en intuitiv iPhone-oplevelse, og Altid aktiv-skærm. iPhone 14 Pro er drevet af A16 Bionic, den hurtigste chip i en smartphone nogensinde, og introducerer et professionelt kamerasystem, der er i en klasse for sig, med det første 48 MP hovedkamera på iPhone nogensinde.
Det har en quad-pixel-sensor og Photonic Engine til optimeret billedbehandling, som giver markant bedre billeder i svagt lys. Disse banebrydende fremskridt gør iPhone endnu mere uundværlig, når det gælder daglige gøremål, kreative projekter og nu også nødsituationer med funktioner som f.eks.
Nødopkald SOS via satellit og Registrering af ulykke. iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max fås i fire smukke nye farver: dyblilla, sølv, guld og space black. De kan forudbestilles fra fredag den 9. september og vil være tilgængelige fra fredag den 16. september.
“Vores kunder bruger deres iPhone hver eneste dag, og med iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max leverer vi flere fremskridt end med nogen anden iPhone. iPhone 14 Pro introducerer et kamerasystem, som gør alle brugere i stand til at tage de bedste billeder og videoer – uanset om man kun gør det en gang imellem eller er professionel. De får nye innovative teknologier såsom Altid aktiv-skærmen og Dynamic Island, der gør det muligt at interagere med notifikationer og aktiviteter på en ny måde,” fortæller Greg Joswiak, Apples Senior Vice President for Worldwide Marketing.
“Takket være banebrydende sikkerhedsfunktioner kan brugerne føle sig endnu mere trygge og få hjælp, når de har allermest brug for det. Hertil kommer den utroligt kraftfulde og effektive A16 Bionic-chip samt batteritid til hele dagen, som gør det til den bedste iPhone nogensinde.”

Et smukt design og den mest avancerede smartphone-skærm

iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max har et smukt design i kirurgisk stål og mat glas med struktur, som fås i fire flotte farver. Modellerne fås i størrelserne 6,1″ og 6,7″.1 Begge har en ny Super Retina XDR-skærm med ProMotion, som for første gang nogensinde på iPhone er udstyret med Altid aktiv-skærmen, der kører på en ny opdateringsfrekvens på 1 Hz og adskillige energieffektive teknologier. Det gør den nye låseskærm endnu mere nyttig med hurtig adgang til uret, widgets og Liveaktiviteter. Den avancerede skærm har desuden den samme maksimale HDR-lysstyrke som Pro Display XDR og den højeste maksimale lysstyrke udendørs i en smartphone: op til 2000 nits, hvilket er en fordobling af lysstyrken i forhold til iPhone 13 Pro.
iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max har også brancheførende egenskaber, når det gælder holdbarhed, i form af forsiden med Ceramic Shield – der er stærkere end noget smartphone-glas – samt vand- og støvafvisning, som beskytter imod almindelig væskespil og andre uheld.2

Dynamic Island: en interaktiv brugeroplevelse

Dynamic Island gør det muligt at interagere med iPhone på nye måder takket være et design, der udvisker grænsen mellem hardware og software, og som tilpasser sig løbende for at vise brugeren vigtige meddelelser, notifikationer og aktiviteter. Med introduktionen af Dynamic Island er TrueDepth-kameraet blevet redesignet, så det fylder mindre på skærmområdet. Dynamic Island er hele tiden aktiv og gør, at brugerne får nemmere adgang til betjeningsfunktioner ved bare at holde fingeren nede, men den forstyrrer ikke skærmens indhold. Aktiviteter, der kører i baggrunden, som f.eks. Kort, Musik eller tidtagning, forbliver synlige og interaktive, og apps fra tredjeparter i iOS 16 til f.eks. sportsresultater eller samkørsel med Liveaktiviteter kan også udnytte Dynamic Island.

Pro-kamerasystem i en klasse for sig

Det professionelle kamerasystem på iPhone 14 Pro og iPhone 14 Pro Max flytter grænserne for, hvad der er muligt i en smartphone, og gør alle brugere i stand til at tage de bedste billeder og videoer, uanset om man kun gør det en gang imellem eller er professionel.
iPhone 14 Pro giver computerbaseret fotografering endnu et løft med Photonic Engine, der sikrer en markant forbedring af billeder i svagere lys på tværs af alle kameraer gennem en dyb integration af hardware og software: op til 2 x i hovedkameraet, op til 3 x i ultravidvinkelkameraet, op til 2 x i telekameraet og op til 2 x i TrueDepth-kameraet. Photonic Engine leverer den markante kvalitetsforbedring ved at anvende Deep Fusion tidligere i billedtagningsprocessen. Det giver en ekstraordinær detaljegrad, bevarer fine strukturer, sikrer bedre farver og gemmer mere billedinformation.
For første gang nogensinde er Pro-modellerne udstyret med et nyt 48 MP hovedkamera med en quad-pixel-sensor, som tilpasser sig det billede, der bliver taget, samt andengenerations optisk billedstabilisering med sensorforskydning. I de fleste fotograferingssituationer tager quad-pixel-sensoren fire pixels ad gangen og lægger dem sammen til én stor quad-pixel svarende til 2,44 µm. Det giver fantastiske billeder i svagt lys og sikrer en praktisk billedstørrelse på 12 MP. Quad-pixel-sensoren gør det også muligt at indstille 2 x tele, som anvender sensorens 12 megapixels i midten til billeder i fuld opløsning og 4K-videoer uden digitalt zoom. Det giver optisk kvalitet med en velkendt brændvidde, hvilket er særligt velegnet til f.eks. Portræt-funktion. Quad-pixel-sensoren er også fordelagtig ved professionelle opgaver, da den optimerer detaljegraden i ProRAW. Og takket være en ny maskinlæringsmodel, der er specialudviklet til quad-pixel-sensoren, kan iPhone nu tage 48 MP billeder i ProRAW med en hidtil uset detaljerigdom. Det giver professionelle brugere nye kreative muligheder.
Pro-kamerasystemet har desuden fået følgende opgraderinger og funktioner:
  • Et nyt 12 MP ultravidvinkelkamera med 1,4 µm pixels, som giver skarpere billeder med flere detaljer og dermed forbedrer de allerede fantastiske muligheder med makrofotografering.
  • Forbedret telekamera med 3 x optisk zoom.
  • Nyt TrueDepth-kamera på forsiden med en blændeåbning på ƒ/1,9, som giver bedre billeder og videoer i svagt lys. Kameraet er for første gang udstyret med autofokus og kan derfor fokusere endnu hurtigere i svagt lys og tage gruppebilleder fra større afstand.
  • Ny adaptiv True Tone Flash med et helt nyt design bestående af ni LED-lamper, som ændrer mønster alt efter den valgte brændvidde.
  • Markante fordele med computerbaseret fotografering såsom Nat-tilstand, Smart HDR 4, Portræt-funktion med Portrætlys, portrætbilleder med Nat-tilstand, Fotostil, der kan give alle billeder et personligt præg, og Apple ProRaw.
  • Ny Action-funktion, som sikrer fantastisk flotte videoer, der tilpasser sig større rystelser, bevægelse og vibrationer, selv når der optages video midt i hæsblæsende action.
  • Filmisk funktion, som nu er tilgængelig i 4K med 30 billeder pr. sek. og 4K med 24 billeder pr. sek.
  • Professionelle arbejdsgange til video, herunder ProRes3 og end-to-end Dolby Vision HDR.

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

stål Julehjerter med lys

Stål Julestjerner og -hjerter fra TopOutdoor.dk

Stål Julestjerner og -hjerter fra TopOutdoor.dk: Fejr julen med moderne design og social bevidsthed Julen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT