Julekalendere til voksne – Det handler ikke kun om chokolade

Juletiden er altid dejligt og mange nyder at gøre lidt ekstra i juledagene for at forkæle familien. Børnene for julesokker, som nisserne på magisk vis fylder op om natten, samt de klassiske julekalendre med chokolade til at forkæle den søde tand. Julen er en magisk tid, hvor intet ondt trykker og man kan nyde familien ekstra meget. Derfor skal der selvfølgelig også være noget for alle – voksne inklusiv! Derfor råder vi straks til at forsøde hverdagen for de travle voksne, så de også kan nyde decemberdagene i fuld flor!

Julekalendre til de voksne

Klassikeren indeholder chokolade eller lakrids, men der er også kommet mange andre måder at forkæle de voksne i juletiden. Nogle er til sunde snacks, andre er til cremer, men nu findes der også en julekalender til alle ginentusiaster! Byd velkommen til en gin julekalender! That Boutique Y har gentaget succesen fra 2021 og laver deres gin julekalender i en 2022 version! Her får du selvfølgelig 24 forskellige gins til juledagene i december, så du kan prøvesmage dig igennem en verden af gin!

I julekalenderen finder du et væld af smagsoplevelser, som du måske ikke har stødt på før. Der er kælet for alle smagsløgene og du får en bred vifte af typer og smage af gin i dette års ginjulekalender. Ginuniverset har gjort det nemt for dig at finde nye smage og sender den direkte til din dør! Dertil kan du også finde en guide til hvordan du parrer alle de forskellige gins med tonic eller opblanding, hvis du nu ikke er til at drikke dem rent.

Ginjulekalenderen, som voksne vil elske at få!

Skynd dig ud og køb en julekalender med gin og forkæl din næste eller din kæreste i juledagene. De vil elske at prøve nye varianter af gin, som de måske ikke tænkte fandtes. Gin er stadig et meget uudforsket område for mange, som stadig kun tænker på enten Gin Hass eller Gin og Tonic. Selv blandt G&T findes der mange forskellige versioner og måder, hvorpå man kan blande den klassiske drink.

Hvis du ikke er til en gin julekalender i 2022, så kan du med fordel også forkæle din næste med en frisk flaske gin. Måske en gin, som de ikke har smagt før eller en special edition gin, som måske ikke kommer tilbage. Er din næste ikke til gin, så anbefaler vi dog stadig, at der bliver købt en lille julekalender til dem, da det hurtigt forsøder de travle decemberdage, hvor alt skal på plads inden juleaften.

Julen er hyggens tid og der skal altid være plads til at koble fra med familie og venner. Husk at passe på din næste i denne tid og nyd hvert et øjeblik.

Om Magnalava

Avatar

Se også

serviceftersyn_her_er_7_ting_du_skal_være_opmærksom_på

Skal din bil have et serviceeftersyn snart? Her er 7 ting du bør være opmærksom på

Når bilens serviceeftersyn nærmer sig, kan det føles som en opgave, man gerne vil udskyde. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT