Kvinde dømt for voldtægt af 14-årig dreng på Djursland

Foto: Colourbox

Episoden fandt sted på en adresse på Djursland i starten af november sidste år. Anklageren undrer sig over straffens længde.

En 34-årig kvinde er fredag eftermiddag idømt ti måneders fængsel ved Retten i Randers for voldtægt af en 14-årig dreng.

Episoden fandt sted på en adresse på Djursland i begyndelsen af november sidste år. Den 34-årige kvinde var tiltalt for at have haft samleje ad flere omgange med den 14-årige dreng. Hun var ligeledes tiltalt for at have udført oralsex på den 14-årige.

Tre af de ti måneders fængsel blev gjort ubetinget.

Senioranklager ved Østjyllands Politi Rosa Pape er tilfreds med, at den tiltalte blev fundet skyldig, men er overrasket over dommen.

– Det undrer mig, at straffen ikke er strengere, når man ser på den strafskærpelse, der trådte i kraft 1. marts sidst år vedrørende seksuelle forhold med mindreårige, siger Rosa Pape.

Straffen blev skærpet

Rosa Pape forklarer til TV2 ØSTJYLLAND, at straffen i marts blev skærpet, så der nu er tale om voldtægt, hvis en person over 22 år har samleje med et barn under 15 år.

– Jeg gik efter et år og ni måneders ubetinget fængsel. Men det var så, hvis hun også blev dømt for blufærdighedskrænkelse, siger Rosa Pape med henvisning til, at kvinden også var tiltalt for to tilfælde af blufærdighedskrænkelse mod to drenge på 14 og 15 år, hvilket hun blev frikendt for.

Den 34-årig kvinde nægtede sig skyldig i alle anklager, men modtog dommen på stedet.

Rosa Pape har endnu ikke afgjort, om dommen skal ankes.

– Jeg vil læse dommen igennem, før jeg tager stilling til, om jeg vil indstille til Statsadvokaten, at sagen skal ankes til Landsretten, siger hun.

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

Hypnose Horsens

Hypnose Horsens

Velkommen til J-Hypnose: Din Destination for Hypnose i Horsens Er du på udkig efter professionel …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT