Lej hvidevarer – Nyt smart koncept

Lej hvidevarer – fremtidens løsning

Det er et forholdsvist nyt koncept det med at leje hvidevare. Der er kun få udbydere, hvor WhiteOn og Rent er de eneste store udbydere.

Abonnementsforretningerne ses i højere og højere grad, hvilket der er nogle gode grunde til.

Abonnementer giver typisk mere frihed for mange, på flere områder endda. Der er bekvemmeligheden ved at tingene altid virker og hvis ikke de virker så er det oftest inkluderet i din månedlige betaling. Hos WhiteOn er der ingen skjulte omkostninger eller gebyrer.

Udover bekvemmeligheden, så kan det for nogle også være en økonomisk frihed. Hvis man skal anskaffe sig dyrere ting som hvidevarer, kan det for nogle være en hård omgang. Det er derfor fordelagtigt at man kan få det produkt man ønsker, men uden at skulle nedprioritere andre ting man gerne vil eller have.

Der er selvfølgelig også den del med levering og montering. det er inkluderet i prisen, så du skal ikke tænke på alt det bøvl der kan være, med at få den fragtet hjem. Typisk når man skal hente hvidevarer, skal der lejes en trailer og laves en masse forarbejde. Den gamle maskine skal måske også væk og hvordan gør man lige det på den bedste måde. Montering er ikke altid lige nemt, det afhænger typisk af hvilken maskine man vælger. Er det en aftrækstørretumbler, kræver det et hul i væggen. (Hvis du er i tvivl om hvilket tørretumbler du skal vælge, så kan du læse om kondens og aftrækstørretumblere her)

 

Hvordan virker et abonnement på hvidevarer?

Det er ret simpelt. Man besøger WhiteOn hjemmeside og vælger den maskine man kunne tænke sig. WhiteOn sørger for både levering og montering, uden ekstra gebyrer. Du kan derfor slippe for alt arbejdet med at besøge en forhandler, leje en trailer og selv monterer maskinen der hjemme.

WhiteOn har livstidsgaranti inkluderet i deres abonnement, hvilket betyder at du har garanti for livet. Så skulle du være så uheldig at maskinen går i stykker, grundet den ene eller den anden årsag. Ja, så har WhiteOn hånden over dig. Der kommer en teknikker ud og laver maskinen og såfremt det ikke kan lade sig gøre, får du en ny.

WhiteOn er også et markant bedre alternativ til køb og smid væk kulturen, som er den mest almindelige måde at handle på i dag. Der ses en stor stigning i abonnementsforretninger, som typisk vil være det bedste for miljøet. WhiteOn sørger for at geenbruge maskinerne og såfremt det heller ikke kan lade sig gøre, så bliver de sortet og ordnet på den mest bæredygtige måde overhovedet muligt.

 

Hvis du ønsker at læse blogindlæg der giver dig tips & tricks til hvordan du får mest muligt ud af dine hvidevarer, så læs med her

Om MartinSkree

Avatar

Se også

Eksempel på Rosacea

Rosacea behandling i Danmark

Rosaceas egentlige etiologi forbliver indhyllet i tåger. På trods af intensiv forskning har videnskaben endnu …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT