Sådan booster du din forretning med online markedsføring

Hvis du vil have flere kunder til din virksomhed, så er online markedsføring noget, du bør kende til. Det handler om at få din virksomhed synlig på de sociale medier, hjemmesider og i søgemaskinerne – og det kan faktisk være ret enkelt. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan gøre din virksomhed mere attraktiv for potentielle kunder. For mange virksomheder handler det blot om at gøre sig selv synlig på de sociale medier og på internettet generelt, men der kan være en del andet, som du skal tænke over. Således er det nogle gode råd, som du bør have i baghovedet, når du skal lave din egen strategi for online markedsføring.

Brug SEO tekster til at få flere besøgende til din hjemmeside

SEO – altså optimering af dine tekster, så de bliver set af søgemaskinerne. Det betyder, at hvis du skriver tekster om dine produkter eller services, så skal du bruge de rigtige ord og fraser i teksten. På den måde kan søgemaskinerne finde dig, og dine potentielle kunder også. Og det er jo netop det hele handlede om. Du kan eventuelt benytte dig af tekstforfatterfirmaer, som en måde til at sikre dig, at du får lavet de rigtige tekster på. Du kan her se priser på SEO tekster, så du kan se, om det passer ind i dit budget. Det er dog ikke nok bare at lave en god tekst – det skal også være tekst, som tager dine besøgende i hånden og giver dem en god oplevelse. Sørg derfor for at have tekster, der er lette at læse, og som tager hensyn til dine besøgende. Vi ser desværre alt for mange der ligger for står fokus på søgeord i deres tekster, så undersketionerne i teksten bliver underlige uden kontekst til resten af teksten. Så er du i tvivl om, hvordan du skal gribe det an, kan det være en god idé at få hjælp udefra. Og det er altså her, hvor du kan få støtte med SEO-tekster, som er skrevet med henblik på at gøre din hjemmeside mere synlig. En anden god idé er at bruge dine nuværende kunder til at skabe værdi for nye og potentielle kunder. Det kan du gøre ved at bede dine kunder om at skrive en anmeldelse eller en bedømmelse, som andre kan læse inden de køber. På den måde kan andre opleve produktet, som om det var dem selv, der havde købt det. Det er meget mere effektivt end bare at skrive selv, hvor godt dit produkt er, og det gør hele processen en del mere troværdig. Det kan aldrig skade med nogle anmeldelser, som du kan vise frem på din hjemmeside. Dertil kommer dette også til at gavne din SEO, da dette giver indblik i de ting som udfordre dine kunder og dermed hvad de søge på og forhåbenligt også hvad de vil finde.

 

Vær aktiv på sociale medier

send nyhedsbreveDet er ikke kun vigtigt at have en god tekst – det er også vigtigt, hvor du placerer den. Sociale medier som Facebook, Instagram og Twitter er perfekte steder at promovere din virksomhed. Det kan være en idé at starte med de sociale medier, der har den største mængde af mennesker i din målgruppe – altsoner Facebook for startups eller Instagram for modebranchen. Derudover kan det være en god idé at starte med de sociale medier, som har den største mængde af personer i din målgruppe i dit alderssegment – altså yngre personer på Instagram eller ældre personer pga. Facebook. Mange gange så ser vi folk der bruger mange forskellige sociale medier på en gang – det kan være en god idé at starte med at gøre det på et sted, og så efterfølgende arbejde sig ud i flere kanaler. Denne metode kan være mere effektiv end at sprede sin kræfter ud på mange forskellige kanaler på samme tid. Andre tanker som om man burde være på Tik-Tok, Reddit og andre, kan vi kalde det “alternative kanaler”, er også noget man bør overveje. Især Tik-Tok som virkelig er stukket af, når det kommer til antal brugere og reach, som gør det til et godt sted at være. Andre steder som Reddit er også gode at være, da de har en høj aktivitet, som gør at dit indhold bliver set af mange. Men spørgsmålet ved disse er altid: “er det nu også relevant for min forretning” og det er det spørgsmål, som man skal stille sig selv, når man overvejer disse kanaler. Det er vigtigt at have i baghovedet, at jo mere specifikt et sted er, jo mere nøjagtigt skal dit indhold være, og det kan være svært at ramme rigtigt på første forsøg, så overvej det grundigt.

 

Gør nu brug af det nyhedsbrev!

Når det kommer til især sociale medier, så er det afhængigt at du hele tiden skal overdøve andre, og med SEO, hvor du igen er udsat for hård konkurrence i SERP, så er nyhedsbreve af helt anden karakter. Fordi med nyhedsbrev, så sælger du til mennesker, som har givet dig lov til at sende dem nyheder, og derfor er du ikke på lige fod med alle de andre. Nyhedsbrev er super effektivt, fordi du kan nå mange tusinde personer, som alle er interesseret i dit indhold, og derfor er det ikke et spørgsmål om de er interesseret, men i stedet et spørgsmål om, hvordan du bedst fanger deres opmærksomhed. Så hvordan fanger vi opmærksomheden. Du kan starte med at lave nogle gode overskrifter, som fanger opmærksomheden og giver en god fornemmelse af, hvad du vil sige. Det er vigtigt at du ikke skriver noget, som du ikke holder, det er løgnagtigt, og du vil miste troværdighed, når du gør det.

 

Takeaways

Hvis du vil have flere kunder til din virksomhed, så er online markedsføring noget, du bør kende til. Det handler om at få din virksomhed synlig på de sociale medier, hjemmesider og i søgemaskinerne – og det kan faktisk være ret enkelt. For at få succes med online markedsføring er det vigtigt at du gør brug af SEO-optimering i dine tekster, så søgemaskinerne kan finde dig. Du bør også være aktiv på de sociale medier, der passer bedst til din målgruppe og din virksomhed. Endelig er det en god idé at sende dine potentielle kunder nyhedsbreve, så du kan nå ud til dem direkte. Husk at online markedsføring kræver tid og tålmodighed – men det kan være en effektiv måde at få flere kunder til din virksomhed.

Om Julian

Avatar

Se også

Henrik Kruse CEO - Digisense

Gør overgangen til elektronisk fakturering nem med Digisense – det bedste alternativ til Nemhandel Referenceklient

Er du bekymret for overgangen fra Nemhandel Referenceklient til en ny løsning? Der er ingen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT