Størrelsen betyder noget – store plakater på budget

Når du skal indrette med plakater, er der noget, der er særlig vigtigt. Noget, som kan forstyrre oplevelsen af din ellers smukt indrettede stue eller det nye køkken, skulle du undervurdere betydningen.

Måske tænker du nu, at det må have at gøre med farvekoordinering, tema, indramning eller afstanden til gulv eller møbel. For det har du naturligvis sørget for at læse op på i diverse boligmagasiner. Men du er forkert på den. Der, hvor de fleste går galt i byen, har nemlig intet at gøre med hverken sennepsgul eller valg af ramme. Og nu har vi vist trukket spændingen længe nok. Øverst på listen over de svipsere, folk begår, når de skal vælge den næste plakat, er at gå med for lille en størrelse.

Det snyder nemlig ret meget, når du sidder foran skærmen og shopper vægdekorationer. Så medmindre du skal udfylde et bestemt spot i en eksisterende plakatvæg, eller har en meget lille vægflade på eksempelvis et gæstetoilet, så bør du som tommelfingerregel med det samme springe over de mindste størrelser som A5 og A4. Hvorfor? Fordi de forsvinder på væggen. Hvilken størrelse skal du så gå med? Hvornår er store plakater store nok?

Store plakater starter fra B2

Når du står med en A3 i hænderne, kan den godt virke stor. Den er trods alt dobbelt så stor som alle de tegninger, du helt sikkert har fået af dine børn. Men din væg er uenig. Selv i et mindre rum vil en A3, som hænger alene, virke en smule lille. Hvis din næste plakat skal hænge alene, som væggens solodekoration og hovedværk, bør du som minimum vælge den størrelse, der hedder B2. En B2 er en betegnelse for målene 50×70 cm og er en af de mest populære plakatstørrelser, netop fordi den passer godt i størrelsen til de fleste rum. Hvis den virker for stor, mens du står med den i hænderne, vil du opdage, at væggen har effekt som en 60-graders-vask på en uldsweater. Plakaten krymper flere størrelser, og du bliver så glad for, at du ikke valgte en A3.

Budgetvenlig plakatkunst

Jo større plakaten er, jo dyrere bliver den også. Det har du ret i, men der er stor forskel på, hvor stor prisstigningen fra de mindre til de større størrelser er. Hos UnikPlakat.dk har vi presset dette spring i bund, så du kan få billige plakater i en størrelse, der sagtens kan fylde din væg ud. Vores unikke kunstplakater fås op til B1, som måler 70×100 cm. B1 er stor nok til selv meget store vægflader, men samtidig ikke så stor, at du behøver at bekoste en opklæbning og specialindramning. Nemmere og mere budgetvenligt kan det ikke blive.

Om info@kindacreative.dk

Avatar

Se også

Rengøring af ovn med citron

Naturlige rengøringsmetoder: Sådan bruger du citron til ovnrengøring

I en verden, hvor vi konstant søger miljøvenlige løsninger i vores dagligdag, er det ikke …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT