Værd at vide om padel sko

Få billige kvalitets padel sko

Er du kommet med på padel tennis bølgen, og blevet bidt af denne fantastiske sport? Hvis ikke synes vi alligevel du skal læse med her, det kan jo være du får lyst til at prøve. Når du spiller padel tennis, vil du hurtigt erfare at det går helt ok i et par almindelige løbesko, men når du først har spillet i et par rigtige padel sko, går du ikke tilbage til løbesko.

 

Hvorfor padel sko?

Når du spiller padel tennis udsætter du din krop og dine fødder for mange forskellige typer bevægelser. Der er løb, spring, pludselige sideskift, acceleration og hård opbremsning. Det udsætter ankler og ben for en anden type belastning end for eksempel løb. Men med et par padel sko får du støtte til ankler og fødder, se de kan klare de pludselige og hurtige bevægelser, uden du udsætter dem for unødig stor risiko for skader. Samtidig får du også den stødabsorbering og udluftning fødderne har brug for. Dette sikrer at du kan performe bedst muligt længst muligt.

Tag et kig på Padelz.dk, hvor du får meget mere info om padel sko, og gode tilbud på de bedst herre og dame sko. 

 

Prisen på padel sko

Et par gode padel sko kan du få til mellem 500 og 1000 kr. Det vil sige ca. samme prisleje som løbesko og fodboldstøvler. Hvis du spiller padel tennis lidt mere jævnligt end bare lige at prøve det af, bør du bestemt overveje at lægge lidt af i budgettet til padel sko. Som vi var inde på mindsker det også risikoen for skader. Selvom padel ikke er den sport med størst skadeshistorik, vil de fleste alligevel ærgre sig over at have sparet pengene, når de først sidder med en forstuvet ankel.

 

Hvilke sko skal jeg vælge

På Padelz.dk finder du en udførlig gennemgang af de kriterier du skal være opmærksom på når du vælger padel sko. Kriterierne er disse:

  • De passer i størrelsen
  • De passer til dit niveau
  • De har en god sål
  • De har en passende stivhed
  • De har den rette stødabsorbering

Om Jørn-Peter Andersen

Avatar

Se også

Sådan gør Shopside Black Friday til en mere bæredygtig begivenhed

Black Friday er kendt som en af de største shoppingdage i året, men det er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT