Den ultimative guide til distribution af pressemeddelelser

Top 15 gratis indsendelseswebsteder for pressemeddelelser i 2022

Pressemeddelelse betyder simpelthen at udsende information på mange websteder og platforme. Det er tilsyneladende den bedste måde at få dine nyheder på over hele internettet. Disse gratis indsendelsessteder for pressemeddelelser hjælper dig med at indsende dine nyheder til forskellige blogs og websteder uden beregning. Desuden fungerer pressemeddelelser ikke kun til at udsende nyheder eller skabe nyhedstrend på internettet; det har også nogle givende SEO-fordele.

Når du skriver en pressemeddelelsesartikel, skal den være kortfattet, let at læse, tiltrækkende og forståelig for alle, der læser den. Du kan tilføje nogle links til artiklen for at få gode DoFollow-backlinks til din hjemmeside. Uden at sige meget, her er de bedste gratis pressemeddelelsesindsendelsessteder foruden www.PresseDirect.dk

De 15 websteder til at indsende dine pressemeddelelser gratis

Ligesom jeg gjorde for de bedste PDF-indsendelseswebsteder, vil jeg vise dig de bedste websteder, hvor du kan indsende og distribuere din pressemeddelelse uden at opbruge dit marketingbudget.

1. Markedspressemeddelelse – besøg

I udkig efter at få dit indlæg/artikel/nyheder til at gå viralt og nå ud til mange mennesker, er Market Press Release en god platform at gå med. Dette websted for indsendelse af pressemeddelelse kan prale af hundredtusindvis af besøgende hver måned. Det er noget af det bedste, du behøver for at få dit indhold læst af mange mennesker, samt få noget rimelig trafik tilbage til dit websted.

2. Pressemeddelelse Ping – besøg

Pressemeddelelse Ping er et websted med høj autoritet til pressemeddelelser. Den har en hurtig og nem at navigere grænseflade, så besøgende nemt kan læse nyhederne (pressemeddelelser). Denne hjemmeside er gratis at bruge; Du bliver dog nødt til at vælge en betalt plan, hvis du vil aktivere alle dens pressemeddelelsesfunktioner.

3. Gratis pressemeddelelsescenter – besøg

Grænsefladen på denne hjemmeside virker måske ikke fængende og trendy, men siden forbliver en af ​​de bedste til sit formål. Gratis pressemeddelelsescenter, som navnet antyder, lader os udgive dit pressemeddelelsesindhold gratis. Der er et sidepanel på siden, hvor besøgende på siden nemt kan navigere til enhver kategori efter eget valg.

4. PR-log – besøg

PR Log er endnu et godt websted for indsendelse af pressemeddelelser, der giver dig mulighed for at udgive dit indhold gratis. Der er masser af mennesker, der besøger PR Log hver dag; Derfor er det helt sikkert, at mange tusinde mennesker vil få set dit indhold. Mere interessant, PR Log tilbyder en gratis distribution af pressemeddelelser til de bedste søgemaskiner.

5. PR Zoom – besøg

PR Zoom har eksisteret i lang tid; det er et af de mest velrenommerede websteder for indsendelse af pressemeddelelser. Den har en forenklet grænseflade, der er ret nem at navigere i. Indsendelse af pressemeddelelser på PR Zoom er gratis, og platformen distribuerer også PR’er til søgemaskiner.

6. PR Inside – besøg

PR indefra

Efter at have brugt denne platform for første gang, vil du sandsynligvis ikke tænke på andre alternative websteder. PR Inside er et karakteristisk websted, der giver registrerede brugere på sin platform mulighed for at indsende deres pressemeddelelsesartikler. Hjemmesiden er meget at navigere i; plus, alle nyheder/pressemeddelelsesartikler er velorganiserede i forskellige kategorier.

7. PR Buzz – besøg

Ved at bruge PR Buzz kan du målrette mod en bestemt målgruppe for at se din pressemeddelelse. Denne hjemmeside kan prale af hundredtusindvis af månedlige besøgende. Dine nyhedsartikler vil helt sikkert blive læst af et væld; plus, vil du også få trafik af høj kvalitet tilbage til dit websted, samt et DoFollow-backlink.

8. PR presserende – besøg

Hvis det er første gang du sender en pressemeddelelse, så er denne hjemmeside en ideel mulighed at starte med. Det tilbyder gratis pressemeddelelser og hjælper dig med at få dine nyheder over hele internettet. Du skal dog registrere dig for at bruge denne platform. Det er enkelt, intuitivt og ligetil at bruge. PR Urgent har eksisteret i 13 år, og det tiltrækker dagligt mange globale besøgende.’

9. Pressemeddelelse – besøg

PR.com er et af de bedste steder at slippe dine breaking news (pressemeddelelse). Hjemmesiden er en gammel pressemeddelelsesside med masser af daglig trafik. PR.com har dog et par betalte planer, som du kan købe, hvis du vil låse op for flere premium-funktioner, der tilbydes på webstedet. Denne PR-indsendelsesside vil give dig mere synlighed på søgemaskineresultatsider.

10. PR gratis – besøg

Ligesom navnet antyder, er dette et gratis PR-indsendelseswebsted. Den har en brugervenlig grænseflade og har et trendy hjemmesidedesign. PR Free giver dig mulighed for at oprette en gratis konto og begynde at indsende pressemeddelelsesartikler og nyheder gratis. Denne hjemmeside har eksisteret i op til et årti nu, og det er et pålideligt sted at indsende PR-nyheder.

11. Pressemeddelelse Indlæg – besøg

pressemeddelelse indlæg

Dette er et premium/professionelt websted for indsendelse af pressemeddelelser. Der tilbydes en hel del tjenester på dette websted, men alle er i tråd med at skrive, indsende og distribuere pressemeddelelsesartikler over internettet for at gøre det viralt. Du kan også få stærke (højkvalitets) backlinks fra dette websted, når du sender dine indlæg.

12. Gratis PR nu – besøg

I løbet af få trin vil du få din pressemeddelelse indsendt på denne side. Men hvis du vil have dit indlæg at være featured, så skal du tage en plan. Gratis PR Now er en brugervenlig hjemmeside for PR-indsendelse, og den er en af ​​de bedste, du kan få, hvis du leder efter de gratis muligheder.

13. Pressemeddelelsespunkt – besøg

Dette er også et af de bedste steder at sende din pressemeddelelse for at nå ud til et bredere globalt publikum. Press Release Point, bare de andre på denne liste, giver dig mulighed for at udgive pressemeddelelser gratis. En af grundene til at bruge denne hjemmeside er, fordi den tilbyder en masse gratis tjenester, der vil hjælpe med at gøre din pressemeddelelse trend på internettet.

14. 1888 pressemeddelelse – besøg

Den gratis plan har mange begrænsninger, men det vigtigste er, at du kan indsende din pressemeddelelsesartikel gratis. Denne hjemmeside er ganske stor, og den fungerer sammen med mange PR-firmaer; så din pressemeddelelse vil være overalt på internettet, og masser af mennesker vil komme til at læse indholdet.

15. PR-nyhedsdistribution – besøg

PR-nyhedsdistribution

Alt du skal gøre er at holde dig til PR-indsendelsesreglen, og din nyhedsartikel vil være live på denne hjemmeside. Det tillader gratis indsendelse af PR’er og tilbyder også PR-distributionstjenester. Hvis du stadig leder efter det bedste gratis websted for indsendelse af pressemeddelelser, bør dette være en af ​​dine vigtigste overvejelser.

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

BMI Beregner | Sådan beregner vi din BMI

BMI Beregner: Sådan beregner vi din body mass index Velkommen til vores omfattende guide om …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT