Apple Airpods

Apple præsenterer den næste generation af AirPods Pro

De nye AirPods Pro leverer suveræn lydkvalitet, forbedret Aktiv støjreduktion og nye funktioner, der gør dem endnu mere praktiske.

CUPERTINO, CALIFORNIEN Apple præsenterede i dag den anden generation af AirPods Pro, de mest avancerede AirPods nogensinde.  Med kraften fra den nye H2-chip åbner AirPods Pro op for banebrydende lydgengivelse, herunder vigtige opgraderinger til Aktiv støjreduktion og Transparent lyd. De tilbyder desuden en unik måde at opleve Rumlig lyd på, der er endnu mere medrivende. Nu kan kunderne benytte touch-betjening til medieafspilning og justering af lydstyrken direkte på staven samt drage fordel af længere batteritid, et helt nyt opladningsetui og en ekstra ørepropstørrelse, som sikrer en bedre pasform.
AirPods Pro (2. generation) kan bestilles online og i Apple Store-appen fra fredag den 9. september og kan købes i butikkerne fra fredag den 23. september.
“AirPods revolutionerede kategorien for trådløse hovedtelefoner med et innovativt design og utrolig lydkvalitet. Med de nye AirPods Pro hæver Apple igen niveauet,” udtaler Bob Borchers, Apples Vice President for Worldwide Product Marketing. “De nye AirPods Pro leverer endnu bedre lydkvalitet, en mere medrivende lytteoplevelse med Tilpasset rumlig lyd og transformerende lydfunktioner som Adaptiv transparent lyd. Med en støjreduktion, der er op til dobbelt så effektiv som deres forgænger, er verdens bedst sælgende trådløse hovedtelefoner nu blevet endnu bedre.”

Banebrydende lyd

Kraften fra den nye H2-chip er indbygget i det lette og kompakte design, der giver en exceptionel akustisk oplevelse og reducerer op til dobbelt så meget støj som den forrige generation af AirPods Pro. Den nye lyddriver med lav forvrængning og den specialudviklede forstærker giver AirPods Pro en mere fyldig bas og krystalklar lyd på tværs af flere forskellige frekvenser. Eftersom den bedste lydoplevelse ikke er komplet uden en god in-ear-pasform, følger en ny ekstra lille øreprop med, så endnu flere kan opleve magien fra AirPods Pro.
Ved hjælp af kraften fra den nye H2-chip reducerer Adaptiv transparent lyd høj omgivende støj, så brugerne får en mere behagelig lytteoplevelse.
Transparent lyd gør det muligt for lytterne at høre og være opmærksomme på verden omkring dem. Nu tager Adaptiv transparent lyd denne funktion, som kunderne elsker, et skridt videre. Den effektive H2-chip baner vejen for behandling på enheden, hvilket reducerer høj omgivende støj såsom forbikørende udrykningskøretøjer, byggearbejde eller højttalere ved en koncert, så brugerne får en mere behagelig lytteoplevelse i det daglige.

Præcis og medrivende lyd

Med Tilpasset rumlig lyd bliver lytteoplevelsen på AirPods endnu mere medrivende. Brugere opfatter lyd på forskellig vis, alt afhængig af størrelsen og formen på deres hoved og ører. Ved hjælp af TrueDepth-kameraet på iPhone kan brugerne lave en personlig profil for Rumlig lyd, der giver dem en skræddersyet lytteoplevelse. Brugerne kan benytte Tilpasset rumlig lyd til musik, film og serier samt dynamisk registrering af hovedbevægelser på tværs af iPhone, iPad, Mac og Apple TV.1

Praktiske funktioner

Den magiske oplevelse fra AirPods-modellerne, som brugerne sætter så stor pris på, bliver endnu bedre med den næste generation af AirPods Pro. Øjeblikkelig pardannelse med alle Apple-enheder gør dem nemme at indstille, mens den nye dedikerede AirPods-sektion under Indstillinger i iOS giver brugerne nem adgang til og kontrol over deres AirPods-funktioner.
Nu kan brugerne styre medieafspilning og justere lydstyrken uden at skulle bruge en anden enhed. Med touch-betjening på AirPods Pro kan brugerne swipe op eller ned på staven for hurtigt at justere lydstyrken. Tryk på staven for at skifte musik, besvare opkald m.m., eller sig “Hej Siri” for at foretage anmodninger uden hænder. Den forbedrede indbyggede sensor, der registrerer kontakt med hud, kan mere præcist sætte afspilningen på pause og genoptage den. I tillæg leverer den en bedre batteritid.Brugerne kan justere lydstyrken, mens de er på farten, ved at swipe op eller ned på staven.

Forlænget batteritid

AirPods Pro har halvanden times afspilningstid mere end den første generation. Det betyder, at brugerne får op til seks timer med Aktiv støjreduktion.2 Etuiet kan anvendes til yderligere fire opladninger, hvilket giver op til 30 timers samlet afspilningstid med Aktiv støjreduktion – det er hele seks timer mere end den forrige generation.3
Kunderne kan nu oplade deres AirPods Pro med en Apple Watch-oplader i tillæg til en MagSafe-oplader, Qi-opladningsplade eller Lightning-kablet, hvilket giver større fleksibilitet, når de er på farten.
For at gøre det endnu mere praktisk kan kunderne nu oplade de nye AirPods Pro med en Apple Watch-oplader.

Et helt nyt opladningsetui

AirPods Pro kommer med et nydesignet opladningsetui, der er sved- og vandafvisende,4 og som inkluderer et snorfæste,5 så det altid er inden for rækkevidde. Med Præcis søgning kan brugere med en U1-aktiveret iPhone få hjælp til at finde deres opladningsetui. Opladningsetuiet har også en indbygget højttaler, der udsender høje toner, så det er endnu nemmere at finde.
Kunderne kan nu gøre opladningsetuiet personligt med deres individuelle Memoji, herunder Memoji med specialtilpasset positur, Animoji og en række udvalgte klistermærker. Brugere, der ønsker gravering, kan lave og uploade en Memoji i Apple Store-appen.

AirPods og miljøet

For at reducere den skadelige påvirkning af miljøet er AirPods Pro designet med bestemte materialer og egenskaber, herunder 100 procent genanvendte sjældne jordarter i alle magneter og, for første gang nogensinde, 100 procent genanvendt guld i belægningen på flere printkort. Etuiet har også 100 procent genanvendt tin i hovedbundkortets lodning og 100 procent genanvendt aluminium i hængslet. AirPods Pro er fri for potentielt skadelige stoffer som f.eks. kviksølv, bromerede flammehæmmere, PVC og beryllium. Emballagen har fået et nyt design, der overflødiggør den udvendige plastindpakning, og mindst 90 procent af emballagen er lavet af fiberbaserede materialer, hvilket bringer Apple tættere på målet om helt at undgå plast i al emballage inden 2025.
Apples globale drift er i dag CO2-neutral, og målsætningen er, at hele virksomheden skal være 100 procent CO2-neutral inden 2030, hvilket omfatter hele forsyningskæden til produktion og alle produktlivscyklusser. Det betyder, at alle solgte Apple-enheder vil være klimaneutrale – hele vejen fra fremstilling af komponenter, samling og transport til kundernes brug, opladning, genbrug og materialegenvinding.
Priser og tilgængelighed
  • AirPods Pro (2. generation) kan fås til 2.299 kroner og bestilles på apple.com/dk/store samt i Apple Store-appen i USA og over 50 andre lande og områder fra fredag den 9. september, og de kan købes i butikkerne fra fredag den 23. september.
  • AirPods (3. generation) med Lightning-opladningsetui kan nu fås til 1.699 kroner. AirPods (3. generation) med MagSafe-opladningsetui kan stadig fås til 1.799 kroner.
  • Kunderne kan nu gravere deres etuier til AirPods (2. generation), AirPods (3. generation) og AirPods Pro (2. generation) med Memoji helt gratis, men kun i Apple Store-appen. Få flere oplysninger om Memoji-gravering i Apple Store-appen.
  • Nye abonnenter kan få Apple Music gratis i seks måneder ved køb af AirPods, AirPods Pro eller AirPods Max. Få flere oplysninger på apple.com/dk/promo.
  • For at udnytte funktionernes fulde potentiale anbefales det at bruge AirPods Pro (2. generation) med en Apple-enhed, der benytter den nyeste software til styresystemer. Profiler for Tilpasset rumlig lyd og Find bliver tilgængelige med iPadOS 16 og macOS Ventura til oktober.

 

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

En bruger arbejder med Gamme.app på en bærbar computer, mens den kunstige intelligens på skærmen skaber en imponerende præsentation på få sekunder. Gamme.app giver brugeren mulighed for at skabe professionelle præsentationer, hjemmesider og dokumenter med lethed ved hjælp af avancerede algoritmer og kunstig intelligens.

Gamma.app: Fremtiden for Præsentationer, Dokumenter og Hjemmesider ved hjælp af Kunstig Intelligens

I dagens digitale tidsalder spiller præsentationer, dokumenter og hjemmesider en afgørende rolle i formidlingen af …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT