Hverdagen som partybus chauffør

Dagen starter typisk ca. kl. 16 hvor alt skal gøres klar til dagens ture. Normalt ser bussen fin ud, men hvis chaufføren møder ind på en lørdag og bussen er kommet hjem med en træt chauffør meget sent om natten, så skal den nok have den helt store tur.
Når gulvet er vasket, så det ikke klistre til skoene mere og vinduerne er pæne og flotte, så skal bussen vaskes uden på, så det flotte www.school-bus.dk logo står så flot som muligst.
Alt dette tager ca. en time og så er bussen klar til dagens første tur.
Alle ture starter med at der skal udfyldes et fartskriverdiagram, som hjælper med at holde styr på chaufførens køre-hviletider, altså pauser i kørsel på dagen. Her skal der udfyldes navn, start land, nummerpladen på køretøjet og kilometertal.

Dangens første tur.

Efter chaufføren har tastet kundens adresse ind i sin GPS, så er vi klar til at trille ud ad porten.
Det er en helt vild følelse at køre ud på landevejen for første gang i en så ikonisk bus som denne bus. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan folk reagerer når de ser skolebussen komme kørende. Både i dagslys og i månens nattelys får folk meget hurtigt øje på den store gule bus. Det kan selvfølgelig have noget at gøre med den ikoniske høje motorlyd fra de otte diesel cylinder som banker under hjælmen, men det kan også bare være den store gule bus, som man kender fra de mange amerikanske film.
Om folk vinker, peger, dasker til deres sidemand, eller taber kæben, så er det sådan nogle reaktioner der gør at man nyder hver en kilometer i den gamle bus.

Når vi er ved at nærme os adressen for det første arrangement, så finder chaufføren et passende sted at holde ind, så de sidste detaljer i bussen kan blive fikset inden det går løs.
Her går han/hun gerne lige en tur ned igennem for at sikre sig at alt er rent og pænt.
De to Soundbokse i bussen bliver tændt og sammenkoblet, så de er klar til at spille bussen op hele turen.

Ankomst

Når alt spiller max og bussen er pæn, så kan vi trille de sidste par kilometer, så vi er der til den aftalte tid.
Hvis kunden står og venter, så er det ikke svært at lave en spektakulær entre når bussen ankommer på adressen. Bussen er nemlig udstyret med skoleblink, som ligner de gule blink der er monteret ved en fodgængerfelt på en helt normal vej.
Disse blink kan tændes, det store tryklufthorn kan benyttes og hvis det er aften, så er alt det farvede lys selvfølgelig også tændt. Dette får altid et godt smil frem hos kunden helt frem til at vi kan åbne døren foran kunden.
Nu tager det gerne 5-10 minutter før partybussen kan køre videre ud i det københavnske natteliv. Disse 10 minutter bruger kunden på at fylde baren op med de medbragte drikkevarer, aftens dj tilslutter deres mobil til musikanlægget og der bliver pyntet op så bussen passer til festens tema.

Ruten

Døren bliver lukket og vi kører lige så stille ud på dagens første tur.
Ruten er ikke planlagt, hvis kunden har nogle særlige ønsker til ruten, så kan vi sagtens indfri dem.
Der er tit ønsker til kørsel i indre by eller til et sted man kan bade og når det er sket nogle gange, så finder chaufføren hurtigt nogle gode steder at køre hen.
Turen for en time i Danmarks længste skolebus ligger på 4000,- inkl. Moms, så det kan hurtigt blive billigere end hvis man skal fordele 44 mennesker ud på taxaer. Det er i hvert fald det vi hører fra vores kunder, når de booker os på school-bus.dk

Om Mathias D

Avatar
Book en Partybus på https://school-bus.dk/partybus

Se også

Eksempel på Rosacea

Rosacea behandling i Danmark

Rosaceas egentlige etiologi forbliver indhyllet i tåger. På trods af intensiv forskning har videnskaben endnu …

En kommentar

  1. Avatar

    Hej Mathias

    Har I også denne service i Jylland. Jeg tænker på Aarhus?

    Knus
    Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT