Jens Balle lancerer onlinekursus i nudging og adfærdsdesign

Alle virksomheder kan bruge nudging og adfærdsdesign. Og alle kan lære at bruge det! Det tror Jens Balle og derfor lancerer han nu et onlinekursus i nudging og adfærdsdesign. For alle har brug for et venligt puf!

Hulemanden går online

Efter i mange år at have undervist i virksomheder og på IBC Kurser og Konsulenthus i Kolding, lancerer Jens Balle nu sin egen kursus portal, hvor du kan lære teorien bag og få nyttige værktøjer. For alle kan have glæde af at kunne bruge nudging og adfærdsdesign i deres kommunikation.

Nudging og adfærdsdesign kan buges mange steder. Du kan bruge det til at sælge mere. Du kan også bruge det i kommunikationen med dine kolleger eller medarbejdere. Du kan bruge det i dialogen med dine kunder og klienter.

Ved at bruge teorien tager du udgangspunkt i at ændre i din målgruppes “valgarkitektur” så de puffes i den rigtige retning.

Det kan alle nu lære via onlinekurset Nudging og adfærdsdesign, som består af syv moduler og mere end fem timers videolektioner. Via en gennemgang af teorien, modeller og en række virkelige cases, får deltagerne indsigt i nudge og adfærdsdesign i organisationer og virksomheder.

Nudge Kursus er for alle, der arbejder med kommunikation på den ene eller anden måde. Hvad enten du vil påvirke kolleger, gæster, klienter eller kunder, kan du bruge nudge og adfærdsdesign.

Tidligere deltagere i mine kurser og foredrag er kommet fra mange forskellige brancher. Lige fra forsvaret til iværksættere. Fra store børsnoterede virksomheder til mindre familieejede. Fra kommuner til foreninger. Fra børnehaver til revisionsfirmaer.

Du behøver ikke vide noget om nudge eller adfærdsdesign inden du starter. Kurset giver dig grundliggende indsigt i teorien og værktøjer du kan bruge i hverdagen til for eksempel:

  • Ledelse
  • Kommunikation
  • Salg
  • Markedsføring

Nudge Kursus er for begyndere og letøvedeDu får indsigt i området og lærer at arbejde med nudging og adfærdsdesign i din hverdag.

Du kan finde flere informationer om kurset på https://nudge-kursus.dk.

Om Jens Balle

Avatar

Se også

serviceftersyn_her_er_7_ting_du_skal_være_opmærksom_på

Skal din bil have et serviceeftersyn snart? Her er 7 ting du bør være opmærksom på

Når bilens serviceeftersyn nærmer sig, kan det føles som en opgave, man gerne vil udskyde. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT