Ny gratis streamingtjeneste i Danmark

Pluto TV er en ny, gratis TV-streamingtjeneste proppet med indhold for alle aldre. Pluto TV-tjenesten har allerede over 68 millioner månedlige aktive brugere på verdensplan, og den blev lanceret i Danmark tidligere i år.

Pluto TV fra ikoniske Paramount er et helt gratis tilbud. Ja, du læste rigtigt! I modsætning til de sædvanlige kanalpakker og streamingtjenester, som kan koste flere hundrede kroner om måneden, er Pluto TV 100% gratis – fordi den er reklamefinansieret. Der er dermed ingen grund til at frygte, at omkostningerne stiger hos Pluto TV, da det er 100 procent gratis. Og du behøver ikke engang registrere dig for at komme i gang!

En tjeneste med alt
Ud over at tjenesten er gratis og superenkel at bruge, så tilbyder Pluto TV et bredt udvalg af serier, programmer, film og sport.

Er du en af dem, der ofte har svært ved at finde noget relevant at se på og er træt af at scrolle gennem et utal af titler, så er Pluto TV din redning! For med vores kuraterede kanaler har vi gjort det arbejde for dig på forhånd. På vores kanaler har vi udvalgt en masse titler, du kan nyde en efter en.

Og der kommer hele tiden nyt indhold til, så der altid er noget nyt og spændende at vælge imellem.

Du kan downloade Pluto TV her.

Herunder kan du se en række af Pluto TV’s største programmer lige nu

Viaplay-favoritter

Luksusfælden
Luksusfældens eksperter står klar til at hjælpe økonomisk trængte danskere på ret kurs. Men er deltagerne villige til at foretage de nødvendige ændringer for at opnå deres drømme og få et bedre liv? Ny episode hver uge fra d. 6. september, hvor den 29. sæson af programmet går i luften. Du kan også vælge at se Luksusfælden i on-demand sektionen.

null

Robinson Ekspeditionen
Robinson Ekspedition vender tilbage i september og her står en lang række nye deltagere klar til deres livs eventyr og udfordring. Blandt dem er tre kendte ansigter, og de tæller Jason Watts kone Majbrit, Loay som var med i ”Kørelærerne” og sundhedsinfluenceren Doaa. Du kan se Robinson Ekspeditionen både på en live-kanal og i on-demand sektionen.

Masterchef – de unge talenter
I september kan seerne på Pluto TV også se frem til ”Masterchef – de unge talenter”. Følg 12 unge madtalenter mellem 13 og 17 år, der stilles over for forskellige madlavningsopgaver, hvor de enten i et kapløb, skills-test eller konkurrence på tid skal kæmpe om at imponere dommerne.

Sport

MMA BELLATOR vender i september tilbage til Dublin i Irland. Hovedkampen står mellem den irske stjerne Peter Queally og Benson Henderson, De danske seere kan også se frem til at opleve den danske kæmper Mads Burnell, der skal i ringen mod Pedro Carvalho.

null

WORLD RX
Se kørere som danske Ulrik Linnemann og norske Sivert Svardal i aktion på Pluto TV’s 24/7 rallycross-kanal. Den 17.-18. september afholdes World RX Portugal. Højt oppe i Vila Real-bjergene i den nordlige del af landet finder vi Portugals maleriske og historiske Montalegre – en bane lavet til spektakulære løb!

Realityfavoritter 

Love Island UK
Det mest populære, britiske dating-show er tilbage. Mød singlerne fra sæson 1-4, når de overtager den hotteste villa i verden og gør klar til otte ugers fest, sol, hav og kærlighed – og måske præmien på hele 50.000 britiske pund, svarende til omkring 430.000 danske kroner?

null

Deliciousness
Konceptet bag Deliciousness er lige så enkelt, som det er genialt… Tiffani Thiessen, Angela Kinsey, Kel Mitchell og Tim Chantarangsu guider dig gennem en masse morsomme madrelaterede klip fra Internettet.

Børne- og familiefavoritter

Blaze og monstermaskinerne
AJ er en dreng, der kører monstertrucken Blaze, den bedste racer i Axle City. De to tager på eventyr og støder på problemer, der involverer naturvidenskab og matematik. Blaze og monstermaskinerne er både lærerigt og actionfyldt på samme tid!

Paw Patrol
Det er ikke uden grund, at Ryder og de heroiske hvalpe er meget populære blandt de mindste seere og er blandt børnenes favoritter. Ingen mission er for stor eller lille for redningsholdet i Paw Patrol.

Svampebob Firkant og en lang række andre børneshows ligger også klar på Pluto TV.

Ikoniske serier

Beverly Hills 90210 (kommer i september)
Det ikoniske og indflydelsesrige teenagerdrama Beverly Hills 90210, er også produceret af Aaron Spelling. Serien fængslede seerne og de medvirkende blev et globalt popkulturfænomen.

Walker, Texas Ranger
I denne hårdtslående serie, med blandt andre action-legenden Chuck som medlem af Texas Ranger Division, er handlingen inspireret af filmklassikeren Lone Wolf McQuade og centrerer sig omkring Walker og hans partner Trivette, som bekæmper kriminalitet i Dallas og i staten Texas.

Blandt serie-klassikerne på Pluto TV finder du eksempelvis også NCIS, Melrose Placeog The Late Show med Stephen Colbert. Find det hele her

null

Filmklassikere
Fik vi nævnt at Pluto TV er proppet med legendariske filmklassikere og nyere Hollywood-hits? Se f.eks. Jackie Chans ekstraordinære actionfilm Police Story – kåret til alletiders fjerde bedste actionfilm i Time Out.

Se også Sci-fi-kultfilmen The Blob (1958) med filmlegenden Steve McQueen i sin første spillefilm-hovedrolle og den kritikerroste romantiske komedie 2 Days in New Yorkmed Chris Rock og Julie Delpy.

Du kan downloade Pluto TV her.

Om Pluto.tv

Pluto.tv

Se også

Er online lån en mulighed når du mangler penge akut?

Selv i Danmark, hvor økonomien generelt er stærk, kan mange danskere finde sig i situationer, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT