Sådan kan du tjene penge med affiliate marketing

Kunne du godt tænke dig at tjene lidt ekstra hver måned? Så er affiliate marketing måske noget for dig.

Affiliate marketing er en mulighed for at tjene penge online på nettet, der handler om at promovere eller anbefale produkter og henvise kunder til webshops.

Når der bliver henvist kunder til webshoppen og kunderne køber et produkt, modtager du provision fra salget. Typisk modtager man en procentandel af den pågældende ordre, men der findes dog også andre provisionsmodeller.

Når du har opbygget et succesfuldt affiliate site, har du således mulighed for at supplere din indkomst og have lidt ekstra på kontoen hver måned.

I denne artikel giver vi dig en introduktion til hvad affiliate marketing er. Vi giver dig desuden nogle gode råd til hvordan du kan komme i gang med affiliate marketing, og nogle råd til hvordan du kan opbygge en affiliate side inden for en niche.

I denne artikel kan du læse om:

Sådan kommer du i gang med affiliate marketing

Vil du gerne i gang med affiliate marketing kræver det først og fremmest, at du har en hjemmeside hvor du kan promovere produkter.

Dernæst skal du tilmelde dig til et affiliate netværk. Et affiliate netværk er en virksomhed, som udgør ledet mellem dig som annoncør og webbutikken. Det vil sige at det er gennem affiliate netværket, at du kan finde de butikker, som har produkter eller services, som du kan promovere på din blog eller din hjemmeside.

Når du har tilmeldt dig et affiliate netværk finder du de butikker, som du synes kunne være interessante at samarbejde med, og ansøger om at blive en del af webbutikkens affiliate program.

Hvis webshoppen godkender dig som annoncør, kan du komme i gang med at promovere webshoppens produkter og modtage provision, hver gang en kunde du har henvist handler i webshoppen.

Du kan læse mere om hvordan dette fungerer hos det affiliate netværk du har tilmeldt dig.

Vælg den rette niche

Når du laver en affiliate hjemmeside får du størst succes med at målrette din hjemmeside mod en niche.

Det er sjældent en god idé at lave en hjemmeside med ”alt godt fra havet”. Det er således vigtigt at du overvejer et tema og en niche – og gerne et område du har en interesse for.

Det kan eksempelvis være, at du interesserer dig for modetøj. I dette tilfælde vil der være oplagt at oprette en blog om modetøj hvor du har mulighed for at henvise besøgende til fashionwebshops på nettet.

Det kan også være, at du har en interesse for hunde, så kan det måske være spændende at lave en blog om hunde, og beskrive forskellige produkter til hunden.

Du kan selvfølgelig også vælge at skrive om noget der ikke har din interesse, men det er ofte lidt lettere at fastholde interessen for projektet, hvis du skriver om et emne, som du selv synes er interessant.

Der findes dog også andre typer af affiliate hjemmesider end blogs, men som nybegynder er det ofte den enkleste måde at komme i gang, ved at blogge om et område der har din interesse.

Undersøg konkurrencen

Inden du kaster dig over en niche, vil det være en god idé at undersøge hvor stor konkurrence der er, indenfor den niche du gerne vil i gang med.

Vælger du en niche med rigtig stor konkurrence, kan det være svært for dig at få besøgende til din side. Overvej derfor grundigt hvilken niche du vælger til din affiliate side.

Vælger du en niche med masser af konkurrence og rigtig mange andre affiliate hjemmesider, kan det være en god idé at overveje hvordan din side kan skille sig ud fra de øvrige, så den bliver interessant for besøgende.

Hvordan kommer der trafik til din side

Når du vælger en niche, skal du sætte dig ind i hvad det er folk søger efter, når de skal købe et produkt inden for den pågældende niche.

Det er en god idé at fokusere på at skabe noget kvalitetsindhold på din side, så folk føler at de får reel information og viden ud af at læse teksterne på din hjemmeside.

Der findes forskellige redskaber som du kan anvende, når du skal finde ud af hvad folk søger efter på nettet, i forhold til den produktniche du har valgt.

Inden du går i gang med at skrive tekster, er det derfor en god idé at lave en såkaldt søgeordsanalyse og afdække de forskellige søgeord.

Pointen er jo, at din side gerne skal dukke op i søgeresultaterne på internettet, når folk søger på nogle søgetermer, der passer til din niche.

Der findes mange guides på internettet over hvordan du kommer i gang med at lave en søgeordsanalyse, her du kan søge informationer.

Held og lykke med dit affiliate marketing eventyr

Jeg håber, at jeg med denne artikel har inspireret dig til at komme i gang med affiliate marketing.

Der findes masser af information om affiliate marketing på nettet, så det er bare at komme i gang med at undersøge dette spændende forretningsområde nærmere.

Selvom du måske ikke rammer plet i første omgang, skal du ikke give op. Det kan godt tage tid før du får skabt de første salg på din affiliate hjemmeside.

Vi ønsker dig held og lykke med din affiliate hjemmeside. Du er meget velkommen til at smide et link til din side i kommentarfeltet herunder, så vi kan se hvordan din side ser ud.

Partner-Ads.com er et godt affiliate network

Hvis du er nybegynder og ønsker et stort udvalg af forskellige webshops og hjemmesider kan jeg varm anbefale Partner-Ads. Det er nemt, at komme i gang. Opret dig som bruger på Partner-Ads.com

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

Henrik Kruse CEO - Digisense

Gør overgangen til elektronisk fakturering nem med Digisense – det bedste alternativ til Nemhandel Referenceklient

Er du bekymret for overgangen fra Nemhandel Referenceklient til en ny løsning? Der er ingen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT