Nye ting i 2023

3 nye ting du skal prøve med din veninde eller kæreste i 2023

Har du også manglet ideer til nye oplevelser og ting, som du ikke har afprøvet endnu? Vi har her sammensat en lille guide, som du perfekt kan lave sammen med din veninde eller en anderledes date med kæresten. Vi har samlet ideer fra RaskRask og vores koncept, hvor det er muligt at få massage, træning eller yoga udført af professionelle, bliver bragt hjem til dig.

 

 

1. Yogatime i naturen med din veninde.
Yoga er igen i 2023 super populært, og det er ikke så underligt. Yoga kan være mange ting, og der findes mange forskellige formål med at dyrke yoga. Måske du ønsker mere overskud i hverdagen? Mere smidighed? Mere styrke? Bedre balance? Et sted at meditere? Eller noget helt andet.
Ligegyldigt hvad ønsket er, så vil en god yogatime ikke være spildt. Tag din veninde med under armen, og bestil yoga hjem til en af jer. I kan enten lave yoga hjemme i stuen, eller hvis man ønsker mere luft, så tag yogatimen med ud i naturen – måske ud på terrassen eller ned i parken.
Hvis din veninde er gravid, så tilbydes der også gravidyoga, hvis hun skal forkæles lidt ekstra. Du kan også bestille en yogatime kun til dig selv og få et velfortjent frirum.
I vælger selv om I foretrækker en yogainstruktør kommer ud til jer fysisk, eller om I vil gøre det over video. Alt kan bookes via vores hjemmeside – super nemt.

Klik her og se hvilke yogalærer vi har i dit område.

 

2. Træningstime privat derhjemme.
I det nye år er det slut med at bruge penge på et fitnessmedlemsskab som alligevel kun bruges 2-3 gange om måneden.
I stedet for kunne pengene bruges lidt mere fornuftigt, og man kan i stedet for bestille træningen hjem til en selv. Tag en ven eller partner under armen og bestil en træningstime sammen – på den måde kan I motivere hinanden ekstra meget.

 

3. Professionel massage bragt hjem i stuen.
Du har måske ikke hørt om det før, og måske har du heller ikke prøvet det, men det er muligt at få en professionel massør hjem til dig. På den måde kan det lige når det passer dig, og du slipper for besværet at skulle ud ad døren.
Bestil en massør til forkælelse til din kæreste, eller overrask din veninde med en behandling i fødselsdagsgave – eller bestil blot til dig selv. 2023 er selvforkælelsesåret, hvor du sætter dit og dine kæres velvære i absolut fokus.

Hop ind på RaskRask og bestil massagen i dag!

 

Om RaskRask

RaskRask

Se også

3D lamper er ved at blive en bemærkelsesværdig trend i Danmark

Hvorfor er 3D lamper ved at blive en ting i Danmark? 3D lamper er ved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT