Hvordan massage lindrer smerter

Hvordan massage lindrer smerter

Hos RaskRask tilbyder vi udekørende massører, da vores koncept bygger på at tilbyde kortere behandlingstid og massage, der foregår i eget hjem hos kunden. Således at kunden sparer rejsebesværet.

 

Der kan være mange grunde til at få massage, men én af de største grunde er behandling af smerter.

 

Nu kan det være du sidder og tænker – jamen, hvordan kan massage konkret hjælpe, mod de smerter jeg går med?

 

Massage er med til at lindre smerter på den måde, at det har en række positive virkninger på kroppen, herunder lindring af muskelspændinger, smerter, øget bevægelighed og styrke samt bedre søvn og øget energiniveau. Det er også blevet påvist, at massage kan hjælpe med at reducere stress og angst. Din hjerne vil både under og efter massagen udskille et lykkestof der hedder dopamin – et stof der får dig til at føle lykke og velvære.

Massageteknikken er ældgammel og, udover at lindre smerter, bruges den også til at fremme afslapning. Massage er i dag blevet meget populært, og det bruges også på en mere holistisk måde, hvor både krop og sind påvirkes af massagen

Der findes i dag flere forskellige typer uddannelser og kurser indenfor massagebranchen. Du kan blive alt fra kropsterapeut til fysiologisk massør.

Hos RaskRask tilbyder vi den massageform, der passer kunden bedst.  Dog kan alle massører give en dybdegående massage og arbejde på et problemområde eller give kunden en afslappende wellness massage, hvis dette er ønsket. Hver type massage har sine egne unikke teknikker og formål, men alle har det samme mål: at fremme velvære og afslapning.

For at få mest muligt ud af en massage, er det vigtigt at vælge en erfaren og kvalificeret massør, der kan vurdere dine behov og tilpasse massagen til dine personlige ønsker. Det er også vigtigt at informere massøren om enhver skade eller smerte, du måtte have, så massagen kan tilpasses sikkert og effektivt. Alle vores massører er kvalificerede, nøje udvalgte, forsikrede og eksaminerede – så kunderne får den bedste oplevelse og er i gode hænder.

Ud over massage, er der en række andre teknikker, der kan hjælpe med at fremme velvære, herunder meditation, yoga, afslapningsøvelser og regelmæssig træning. Alle disse aktiviteter kan bidrage til at forbedre både kroppens og sindets sundhed, og når de bruges sammen med massage, kan de hjælpe med til at opretholde en følelse af velvære og afslapning på lang sigt.

I alt er massage en kraftfuld teknik til at fremme velvære og afslapning. Når det bruges sammen med andre holistiske tilgange til sundhed og velvære, kan det bidrage til at opretholde en god kropslig og mental sundhed i mange år fremover.

Har du fået lyst til en lækker behandling med massage? Så klik her og se, hvilke massører der kan hjælpe.

Kunne du derimod tænke dig at blive udekørende massør hos RaskRask, så besøg vores hjemmeside, lige her, og læs mere om samarbejdet.

Om RaskRask

RaskRask

Se også

serviceftersyn_her_er_7_ting_du_skal_være_opmærksom_på

Skal din bil have et serviceeftersyn snart? Her er 7 ting du bør være opmærksom på

Når bilens serviceeftersyn nærmer sig, kan det føles som en opgave, man gerne vil udskyde. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT