Start din egen frimærkesamling

Sådan laver du din egen unikke frimærkesamling

Går du med en samler i maven? Er du fascineret af historie og samleobjekter? Så er frimærker det oplagte valg at samle på. Frimærker er nemlig helt unikke og en fascinerende del af historien. Men hvordan starter man lige en samling? Det er en god ide at indsnævre din samling til et tema eller en tidsperiode, når du starter din frimærkesamling. På den måde kan du stille og roligt opbygge viden omkring den verden, der er frimærker, og du kan samtidig også finde ud af, hvor stort dit budget skal være.

 Læs også: Få filatelistiske nyheder på Djursfilateli.dk

Hvordan ved du, hvor meget din samling er værd?

Når du har opbygget din frimærkesamling og er du måske ved at være nysgerrig på dens værdi. Her har du flere muligheder. Du kan enten selv undersøge hvert frimærke i din samling, og hermed nærmere vurdere alder, sjældenhed, stand og så videre. Du kan også vælge at gøre brug af frimærkeleksikoner eller internettet til at hjælpe dig med fastslå en værdi. Hvis du gerne vil mødes med ligesindede samlere, kan du også tage på frimærkekonference og snakke med andre samlere om deres samling, så du får en ide om din egen samlings værdi. Til sidst kan du vælge at opsøge en frimærkeforhandler, der kan fastslå værdien for dig mod et lille beløb.

Her kan du sælge dine frimærker

Hvis du gerne vil sælge din samling, når du har fastlagt samlingens værdi, har du igen flere muligheder. Du kan sælge til private samlere, til frimærkeforhandlere eller du kan betale en mellemmand for at finde en køber til din frimærkesamling. Du kan også sælge til et auktionshus, som kan sælge samlingen til den der byder højest. Alt efter, hvor sjælden eller stor din samling er, kan det variere, hvor efterspurgt dine frimærker er, og hvor lang tid det vil tage at sælge dem.

Om djursfilateli.dk

Avatar

Se også

badehætte, badehætter, badehætte til langt hår, badehætte til kvinder, bedste badehætte 2024, bedste badehætte, billig badehætte, skal man bruge badehætte, hvorfor bruger man badehætte, beskytter en badehætte mit hår

Dyk under vand med komfort: Badehættens rolle i svømningens verden

We’re sorry. You do not have permission to access this content. Please sign In to …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT