Nyt site vil gøre det lettere for danskerne at finde det – for dem – perfekte mobilabonnement

For ganske få dage siden blev Mobiloraklet.dk lanceret, og når snakken falder på sitets hovedformål, er ejerne bag sitet klare i mælet: Hovedformålet er at gøre det lettere for danskerne at finde det – for dem – perfekte mobilabonnement.

I dag findes der samlet set mere end 50 forskellige mobilabonnementer at vælge imellem. Derfor er det ikke så underligt, at forbrugerne sommetider bliver en smule rundtossede, når de skal finde deres næste mobilabonnement.

Denne erkendelse har man også gjort sig hos Mobiloraklet.dk.

”Der findes mere end ti forskellige teleudbydere i dag, og hver af disse byder på et utal af forskellige abonnementer. Det er meget uoverskueligt som forbruger at besøge samtlige udbyderes hjemmesider og orientere sig omkring, hvad der kendetegner de forskellige mange abonnementer, som udbyderne hver især tilbyder,” forklarer Jesper Nørskov Jensen, der er medejer af Mobiloraklet.dk, og fortsætter:

”I hvert fald hvis man ikke besøger vores site. Vi har nemlig udført det hårde research-arbejde og samlet nøgleinformationer om de – i vores øjne – bedste mobilabonnementer i en overskuelig oversigt hos os. Derfor er det min påstand, at du på under 5 minutter vil kunne finde frem til det – for dig – perfekte mobilabonnement, hvis du besøger vores site.”

Mere end blot oversigter

På Mobiloraklet.dk kan du finde en række forskellige oversigter, blandt andet følgende:

Det vil dog være forkert at hævde, at sitet udelukkende består af oversigter. På siden finder du nemlig også en stor artikel-sektion med informative artikler relateret til telefoni.

Artikelsektionen byder blandt andet på artikler, der kredser om følgende temaer:

  • Hvordan du finder du af, hvor mange GB data du har brug for i dit kommende abonnement
  • Hvad er en dumb-phone?
  • Hvilket teleselskab byder på den bedste dækning i Danmark?

Om Mobiloraklet.dk

Mobiloraklet.dk er et sammenligningssite inden for mobilabonnements-nichen. Sitet ønsker at hjælpe danske forbrugere med at finde det ideelle mobilabonnement, der passer til deres individuelle behov og ønsker.

Dette sker blandt andet ved, at sitet tilbyder overskuelige sammenligninger og en informativ blogsektion for at holde forbrugerne velinformeret om mobiltelefoniindustrien.

Besøg Mobiloraklet.dk for at starte din søgen efter det perfekte mobilabonnement.

Bag Mobiloraklet.dk står Jesper Nørskov Jensen og Casper Ellam Schou, der er kendt for at have produceret nogle af de mest populære sammenligningsplatforme i en række forskellige nicher, heriblandt dating- og elselskabsnichen. Det er nemlig de to herrer, der står FindEnKaereste.dk og Eltjek24.dk, sites, som du sandsynligvis kender, hvis du på et tidspunkt har været på jagt efter en datingside eller et nyt elselskab.

Med Mobiloraklet.dk har de nu besluttet sig for også at prøve kræfter med mobilabonnementsnichen. Hvordan det præcist kommer til at gå, vil kun fremtiden kunne afsløre. Et er dog sikkert, og det er, at sitet nu er aktivt og vil kunne hjælpe dig med at finde det – for dig – perfekte mobilabonnement.

Om jesjen11

Avatar

Se også

Vælg smarte møbler: Sådan optimerer du pladsen i hjemmet

Der kan være flere udfordringer forbundet med at indrette en bolig med begrænset plads, som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT