VM 2022 i Qatar: Danmarks VM-sang er klar!
VM 2022 i Qatar: Danmarks VM-sang er klar!

Her kan du høre den nye landsholdssang 2022

Hør den nye landsholdssang udarbejdet af Burhan G, Ankerstjerne, Nicolai Seeberg, Jarl Friis Mikkelsen og det danske herrelandshold.

Der er ingen tvivl om, at du før er stødt på linjerne ”Vi er røde, vi er hvide / Vi står sammen side om side”. De stammer nemlig fra nummeret ”Re-sepp-ten” fra 80’erne, der kan vinges af som værende den mest ikoniske, danske landsholdssang nogensinde.

En af skaberne bag sangteksten til det ikoniske nummer hedder Jarl Friis-Mikkelsen, og i år står han igen klar med en helt ny landsholdssang, som lige er blevet udgivet i dag.

Nummeret er skrevet til det kommende verdensmesterskab i fodbold, som kommer til at foregå i den totalitære mellemøstlige stat Qatar i løbet af november og december.

Sangen har fået titlen ”Skulder ved skulder” og fremføres af popfænomenet Burhan G. Ligesom på mange af de tidligere landsholdssange synger herrelandsholdets spillere kor, men et udpluk af dem synger faktisk også for.

Målmand Kasper Schmeichel og spillerne Joakim Mæhle, Daniel Wass, Rasmus Nissen Kristensen og Joachim Andersen bidrager nemlig med deres stemmer på nummerets tredje vers.

Om den er helt oppe at spille i samme liga som ”Re-sepp-ten”, må du selv vurdere, for du kan høre den herunder.

Udover Jarl Friis-Mikkelsen er Burhan G, Ankerstjerne og Nicolai Seebach krediterede som sangskrivere og komponister, og teksten er blevet til gennem input fra danske fodboldfans.

Derigennem bliver sangen også en hyldest til det, som fodbolden gennem de seneste år har bidraget til – at samle befolkningen. TV2 har talt med Burhan G, som udtaler om sangen:

”Den (sangen, red.) er blevet til på den måde, som ’Jarlen’ (Jarl Friis Mikkelsen, red.) fik lov til at overvære, da han lavede ”Re-sepp-ten”. Det er med input fra hele Danmark i forhold til, hvilke linjer der skal med i sangen. Det handler ikke om os. Det måtte kun handle om fodbold, landsholdet og sammenhold.”

Se musikvideoen her

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

BMI Beregner | Sådan beregner vi din BMI

BMI Beregner: Sådan beregner vi din body mass index Velkommen til vores omfattende guide om …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT