POLITI: Kokain og penge i underbuksen

To mænd blev stoppet af politiet torsdag den 11. maj 2023 kl. 11.44, da de kørte i en bil.  Hændelsen fandt sted på Gudrunsvej i Brabrand, Østjylland.

Mistanken opstod, da betjentene mente, at mændene havde narkotika på sig. Dette blev meddelt i politiets døgnrapport, selvom den præcise årsag til betjentenes mistanke ikke blev oplyst.

Passageren i bilen, en 19-årig mand, blev fundet med flere klumper hash på sig. Føreren, en 20-årig mand, havde ingen hash, men der blev fundet en betydelig mængde kokain i hans bukser. Han havde endda gemt hele 17 salgsposer med kokain i sine underbukser, hvilket var tydeligt ved bulen.

Men brugen af underhørmerne stoppede ikke der. De blev også brugt som en form for opsparingskasse, da der også blev fundet en del kontanter der. Den 19-årige mand blev sigtet for besiddelse af narkotika, mens den 20-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

Om Frederik Jensen

Frederik Jensen

Se også

Philip Patrick Westh sløret

Nye afsløringer: Satte strips på efterskoleelev håndled i forbindelse med voldtægtsforsøg

SENSATIONELLE NYE DETALJER FREMLAGT I RETTEN: DRABSANKLAGET MAND TERRORISERER BYEN MED VOLD OG RÆDSLER! Næstved …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT
De bedste smags oplevelse tilbud i dag. Spar penge ved at få din leasing bil lakeret. Ladestandere arkiv progea progressiv ejendomsadministration.