Høreapparater uden egenbetaling

Der er ingen der synes det er fedt at miste hørelsen, men alligevel er høretab for nogle et tabu. Vi har i mange år haft høreapparater der har kunnet modhjælpe den nedsatte hørelse, og alligevel vælger mange enten ikke at tage imod tilbuddet om høreapparater, eller slet ikke at bruge det de har fået. Historierne om hvordan høreapparater ofte ender i skuffen fordi de enten ikke passer til brugeren, fordi de ikke er gode nok, eller fordi brugeren ikke har fået den nødvendige introduktion til hvordan man bruger dem.

Et andet parameter er ofte også at høreapparater koster penge, eller at man skal igennem det offentlige for at få dem gratis. Dog er det sådan at du også kan få gratis høreapparater hos private aktører som f.eks. Audika. Kan du få tilskud fra det offentlige, så kan du selv vælge at bruge dem i det offentlige eller tage det med til en privatklinik, og hos Audika kan vi af samme årsag tilbyde høreapparater uden egenbetaling såfremt du har fået tilskud.

Tilskuddet gives hvert 4. år, så hvis du lige har fået det, så går der altså 4 år fra du har fået det, til du kan få det igen.

Hos Audika gør vi en dyd ud af at yde en høj service. Det betyder at vi først og fremmest tilbyder en gratis høretest, for at få klarlagt om der er et høretab, og hvordan det er udformet. Derefter tager vi en god snak om din livsstil, hvad der er vigtigt for dig, så vi sammen kan finde frem til det høreapparat der passer bedst til dit høretab, men også hvis du ofte er til koncerter, går på café o.lign.

Med over 40 klinikker i hele landet, så er der som oftest en klinik i nærheden af dig, og skulle uheldet være ude når du er på farten, så kan du nemt finde en klinik hvor du kan få tingene fikset. Og så har vi kort ventetid, så du hurtigt kan komme til, for vi ved hvor irriterende det er at skulle vente i flere uger eller måneder, for at få styr på hørelsen.

De høreapparater vi forhandler er fra danske Oticon, der har en lang historie og tradition for at lave nogle af de bedste høreapparater i verden.

Er du blevet interesseret i at høre mere om hvordan du kan få fat i et høreapparat fra Oticon uden selv at skulle betale, så kan du læse mere om det på vores hjemmeside, hvor du også kan bestille tid i en klinik nær dig. Læs mere her.

Om knts

Avatar

Se også

Sådan gør Shopside Black Friday til en mere bæredygtig begivenhed

Black Friday er kendt som en af de største shoppingdage i året, men det er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT