Bambus Rejser – Rejser til Sydøstasien

Bambus Rejser er et nyt rejsebureau med et stort fokus på ansvarlig turisme og bæredygtighed. Rejserne går til Sydøstasien og ofte med et interessant fokus på kultur, natur og oplevelser i regionen. Men Bambus Rejser tilbyder lige fra badeferier, til øhop og rejser ud i de ukendte og oversete dele af Sydøstasien. Rejserne er altid skræddersyet og individuelle, så de passer til netop den enkeltes egne ønsker og mulighed for afrejse. Et godt råd er dog altid at være ude i god tid, der er meget at spare på flybilletterne 5-6 måneder før afrejse.

For vores strandferier har vi udvalgt en række kvalitetsresorts, alle med en ansvarlig hoteldrift og stort fokus på bæredygtighed. Vores øhop er med en lang række af mindre familieejet resorts på de mange øer. Og vores rundrejser kommer du tæt på det virkelige liv og kulturen med Home Stays, lokale landsbyer og oversete områder. Samt selvfølgelig de smukke og vilde nationalparker. Bambus Rejser kan derfor klare det hele, uanset om du blot søger en badeferie på et lækkert resort eller ønsker dig helt tæt på kulturen og historien langt fra det kendte Sydøstasien.

Blog om rejser

Selvfølgelig har Bambus Rejser også egen blog. Her giver vi tips og gode råd, og inspiration til oplevelser, spisesteder, gode lokale produkter og rigtig meget andet. Så mangler du lidt inspiration eller viden om mulighederne på de forskellige destinationer, så kig forbi vores blog og rejser. Vi tilføjer løbende nyt indhold omkring destinationerne, bæredygtig turisme og selvfølgelig flere rejser. Og husk, du er altid velkommen til at ringe eller skrive omkring dine ønsker og vi kan hjælpe og vejlede til, at finde den helt rette destination og de oplevelser I ønsker. Det samme gælder, hvis du ikke kan finde lige det du ønsker, vi kan nemlig hjælpe med meget mere end du ser på vores side.

Om Oliver

Avatar

Se også

badehætte, badehætter, badehætte til langt hår, badehætte til kvinder, bedste badehætte 2024, bedste badehætte, billig badehætte, skal man bruge badehætte, hvorfor bruger man badehætte, beskytter en badehætte mit hår

Dyk under vand med komfort: Badehættens rolle i svømningens verden

We’re sorry. You do not have permission to access this content. Please sign In to …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT