Nye afsløringer: Satte strips på efterskoleelev håndled i forbindelse med voldtægtsforsøg

Ingen, som vi har talt med, kan forstå, at den 32-årige, der bliver beskrevet som 'sky, introvert og høflig', har stået bag kidnapningen af Filippa. Foto: Privatfoto

SENSATIONELLE NYE DETALJER FREMLAGT I RETTEN: DRABSANKLAGET MAND TERRORISERER BYEN MED VOLD OG RÆDSLER!

Næstved Retten blev i dag rystet af den seneste udvikling i den frygtindgydende sag om den 32-årige mand, der anklages for mordet på Emilie Meng og et brutalt overfald i Sorø. Under det åbne retsmøde kom chokerende nye oplysninger frem, som offentligheden hidtil har været uvidende om.

Den anklagede, der angiveligt kvalte Emilie Meng i sommeren 2016, forsøgte sidste år at binde sit unge offer med strips under et rædselsvækkende overfald og voldtægtsforsøg i Sorø. Anklageren afslørede i retten, at den 32-årige mand nu er sigtet for drab og frihedsberøvelse nær Korsør Station, hvor han på brutal vis fratog Emilie Meng sin frihed. Derefter blev hun angiveligt voldtaget på en ukendt placering og brutalt kvalt til døde. Liget af den uskyldige pige blev senere dumpet ved Regnemarks Bakke på Midtsjælland.

Da anklageren læste den nye sigtelse op vedrørende overfaldet i Sorø, kom det frem, at manden truede sit offer med en kniv og slog hende hårdt i maven med knyttet næve. Han forsøgte at berøve hende friheden og sad på hendes ryg. Med rædselsvækkende intentioner satte han strips på hendes håndled, dækkede hendes mund og planlagde en forfærdelig voldtægt. Dog mislykkedes hans onde planer, da den modige pige skreg højt, hvorefter manden befalede hende at tælle til 100, inden han forlod gerningsstedet.

32 årige nægter sig skyldig

Den 32-åriges forsvarer, Karina Skou, hævdede i retten, at hendes klient nægter sig skyldig i de nye sigtelser. Retssagen finder sted, da en dommer skal vurdere, om der er tilstrækkeligt mistankegrundlag for både drab på Emilie Meng og overfaldet i Sorø til at retfærdiggøre varetægtsfængsling. Dette markerer en dramatisk vending i sagen, da manden hidtil kun har været sigtet for forbrydelserne, mens han har været under efterforskning de seneste uger.

Den 32-årige mand blev anholdt den 16. april efter en forfærdelig hændelse, hvor en 13-årig pige blev frihedsberøvet udenfor Kirkerup i det sydlige Sjælland. Efter 27 timers rædsel blev pigen fundet i et hus i Korsør-området, og politiet opdagede den anklagede mand på adressen. I et efterfølgende grundlovsforhør blev han varetægtsfængslet under en stærk mistanke om langvarig frihedsberøvelse af den unge pige. Selvom den anklagede delvist har erkendt sin skyld, forblev detaljerne om hans tilståelse og benægtelser skjult, da retsmødet blev lukket af hensyn til den igangværende efterforskning.

Et pressemøde afholdt af politiet halvanden uge efter grundlovsforhøret kastede yderligere rædsel på sagen. De meddelte, at den 32-årige mand nu også er sigtet for frihedsberøvelse, voldtægt og drab på Emilie Meng i sommeren 2016. Han blev desuden sigtet for det skrækindjagende overfald i Sorø sidste år på en ung pige, der heldigvis formåede at kæmpe sig fri.

I dagens retsmøde blev dørene lukket for den fortsatte drøftelse af bevismaterialet af Retten i Næstved. Som spændingen stiger i retsbygningen, venter både offentligheden og medierne med bævende forventning på dommerens afgørelse. Byen er grebet af frygt, da denne gruopvækkende sag afslører en mørk og ondsindet side af menneskeligheden, der terroriserer lokalsamfundet.

Dommerens kendelse vil afgøre, om den anklagede mand vil forblive i varetægt, og om retfærdigheden kan skabe en vis form for tryghed og håb i en by, der er plaget af grusomheder. Mens det tragiske mord på Emilie Meng og det brutale overfald i Sorø ryster samfundet, er der et desperat behov for at få sandheden og retfærdigheden frem i lyset for at stoppe denne mand, der synes at sprede skræk og rædsel i sit kølvand.

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

serviceftersyn_her_er_7_ting_du_skal_være_opmærksom_på

Skal din bil have et serviceeftersyn snart? Her er 7 ting du bør være opmærksom på

Når bilens serviceeftersyn nærmer sig, kan det føles som en opgave, man gerne vil udskyde. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT