1 million danskere har inden for det sidste år skiftet job

1 million danskere har inden for det sidste år skiftet job – hvorfor?

Det er dyrt at lære folk op, og hvis de så forlader virksomheden efter et eller to år, så kan omkostningerne til ansættelser meget vel blive større end budgetteret. Som arbejdsgiver er det derfor relevant at få indblik i, hvem det typisk er ivrige for at skifte job. Hvorfor skifter de og er der noget man kan gøre for at fastholde de gode og kompetente medarbejdere længere?

Der er flere undersøgelser, der peger på at unge mennesker under 35 år i langt højere grad, end folk over 50 år, søger nye udfordringer oftere og bidrager til jobomsætningen. Faktisk sker det dobbelt så ofte. Der er også en tendens til, at især mænd under 35 år er mere ivrige i at lave jobskifte end kvinder.

To af de centrale emner, der får os til at skifte job, er adgang til bedre løn og mere indflydelse på jobindholdet. Men det som er skræmmende er, at en dårlig chef i langt højere grad er skyld i, at folk vil væk fra arbejdspladsen, selv om de faktisk er glade for deres kolleger, løn og jobindhold. Op imod en tredjedel af dem som skifter job henviser til dårlige chefer og arbejdsklima.

I erhvervsportalen AddWizenet, er der specialister tilknyttet, der kan hjælpe din virksomhed igennem “jobrotationen”, således at din virksomhed bedst muligt kan holde på de gode og kompetente medarbejdere, og kan undgå unødige ekstraomkostninger til jobopslag, samtaler, ansættelser mv.

 

TheAddWizeNet
Blokken 15
3460 Birkerød, Danmark

Pressekontakt: John Kristensen, tel: 70272022

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

Jens Balle lancerer onlinekursus i nudging og adfærdsdesign

Alle virksomheder kan bruge nudging og adfærdsdesign. Og alle kan lære at bruge det! Det …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT