Bytlink.dk – nyt network til linkbuilding

Ved at linkbuilde med andre hjemmesider, kan man på den måde rangere bedre i søgeresultaterne – uden at det koster dig en formue. Ja faktisk, får du på den måde gratis linkbuilding.

Der er rigtig mange facebook grupper, hvor man kan spørge om folk vil samarbejde og linke til hinanden, men man kan også oprette sin hjemmeside på www.bytlink.dk.

Sådan opretter du dig på Bytlink

– Indsæt link til din hjemmeside du ønsker at tilføje

– Indsæt linket, hvor du linker til Bytlink.dk. Dette er det eneste krav for at være med

– Sæt hvilken kategori din hjemmeside er. På den måde kan andre sortere efter relevante partnere.

– Indtast den email folk kan kontakte dig på, hvis de ønsker at samarbejde med dig og din hjemmeside.

Så nemt er det og igen, det er helt gratis!

Er linkbuilding relevant for min hjemmeside?

Linkbuilding er en metode, som er designet til at forbedre en hjemmesides placering i søgeresultaterne fra søgemaskiner som Google. Det gøres ved at opbygge eksterne links til din hjemmeside fra andre hjemmesider. Søgemaskiner bruger links som en måde at vurdere relevans og autoritet, så jo flere og mere autoritative links en hjemmeside har, desto bedre vil den typisk placere sig i søgeresultaterne. Dermed sagt skal man heller ikke linke til alt og alle hjemmesider. Som sagt, er det vigtigt at det er en “relevant” hjemmeside du linker med. For eksempel, har en hjemmeside til et autoværksted ikke den store værdi, ved at linke frem og tilbage med en restaurants hjemmeside. Derimod kan en madblogs hjemmeside og en restaurants hjemmeside have en rigtig god værdi for hinanden ved at linkbuilde, netop fordi de er indenfor samme branche, i dette tilfælde mad.

På bytlink får du i øvrigt et stærkt link tilbage, da bytlink linker til din hjemmeside efter du er blevet godkendt og kommet ind på siden.

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

Download ebog - WordPress for begyndere

WordPress for begyndere

Gratis e-bog: ”WordPress for Begyndere” – den ultimative guide til WordPress! Vores e-bog tager dig …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT