De ultimative bedste Tinder icebreakers

Der er ikke noget mere frustrerende end at matche med en lækker pige, men du bare ikke ved hvad du skal skrive i den første besked. Du ved godt at du ikke ligefrem er Shakespeare, men din første besked virkede til at være ret god, men du får intet svar tilbage.

I den her artikel vil jeg dele mine bedste tips og tricks, som jeg har haft stor succes med på Tinder.

Fang hendes opmærksomhed

Hvis du vil have hendes opmærksomhed er du nødt til at fascinere hende. Du vil gerne have hende til at føle noget bestemt og skabe en connection mellem jer. Det er helt essentielt for at hun siger ja til en date.

Du bør altid stille et spørgsmål, det giver hende nemlig en grund til at svare, og der er derfor sådan noget som “Hej”, “Du er lækker” bare er dømt til at fejle.

Det er vigtigt at huske at flotte piger får mange beskeder omkring de er lækre osv. på Tinder.

Sjove gutter får mere

Alle piger kan lide god humor. Faktisk mener 95% af single piger at humor er lige så attraktiv som at se godt ud. Men du er nødt til at være sjov, at være slesk er ikke noget der falder i god jord på tinder.

GIF’s er det nye

I gennemsnittet har du en 30% størrer chance for at din match skriver tilbage hvis du starter med en GIF og din samtale blive dobbelt så lang ifølge Tinder.

Men du er nødt til at gøre mere end en GIF, hvis du tilføjer en god åbningsreplik sammen med, så er du godt på vej.

Piger elsker mad, væk hendes appetit

Hvis jeg skulle komme med mit bud på den bedste icebreaker, så skal det være noget med mad. Mad er altid nem og lige at gå til. Piger elsker at tænke og tale om mad.

Her er et par forslag:

– Mørk chokolade, Toms skildpadder eller clickmix? Hvis du skulle vælge.

– Din yndlings søndags morgenmad er _____? A) Vafler B) Pandekager C) Mysli D) Sove længe.

 

Find noget i har tilfælles

Studier har gang på gang vist at, hvis i har noget tilfælles så er det mere normalt at der opstår en gnist mellem jer. Så hvis du har kan se at i har noget tilfælles er det bare med at få hende det fortalt.

Du kan hente inspiration fra hendes billeder eller hvad hun har skrevet i hendes bio. F.eks. hvis hun har et billeder hvor hun er ude og stå på ski kan du starte med at fortælle hende om din seneste skitur (hvis du har været ude og stå på ski) her er et eksempel du kan skrive til hende:

– Jeg kan se at vi begge kan lide at stå på ski. Er du typen der går den sorte pist til at se nemt ud eller børnepisten til at se svært ud? Jeg dømmer ikke :).

Sådan noget som rejser er helt sikker også en god åbner, piger elsker at rejse. Hvis du kan få en pige til at drømme om eksotiske rejsemål, så er du godt igang.

Her er også en god åbner:

– Du har vundet en gratis rejse til et selvvalgt sted på jorden, men du skal tage af sted allerede i morgen, hvor ville du tage hen?

 

Konklusion

Du har nu fået nogle gode råd til hvordan du skal bryde isen med dine Tinder matches, jeg håber det lykkes for dig. Prøv at eksperimentere med et par forskellige åbnere og se hvad der virker bedst for dig. Det er vigtigt at du ikke lyver, fordi skulle det gå så godt at i tager på date, så ender det med hun finder ud af det.

Du kan selvfølgelig også bruge disse tips til almindelige datingsider og ved du ikke hvilken datingside du skal vælge kan jeg anbefale at tage et kig på Datingpilot.dk som laver anmeldelser af de store datingsider her i Danmark.

God vind derude.

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

Eksempel på Rosacea

Rosacea behandling i Danmark

Rosaceas egentlige etiologi forbliver indhyllet i tåger. På trods af intensiv forskning har videnskaben endnu …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT