Kære CEO – træf en beslutning, men vent med implementeringen, til du ikke har brug for det…

Alt råber på, at det er lige nu, du som virksomhedsleder vil være motiveret for at digitalisere og automatisere håndteringen af fx fakturagodkendelser.

Hos Digisense får vi rigtig mange bestillinger på Digiflow, og det giver rigtig god mening, hvis du er top-motiveret lige nu, fordi:

  • Bogholderiet har sikkert rigtigt travlt (mange er i gang med årsafslutningerne)
  • Med hjemsendte medarbejdere bliver det uoverskueligt at håndtere manuelle godkendelser af fakturaer.

Samtidig med ovenstående, så er det jo netop nu, at vi som virksomhedsledere kan se, hvor vi kan sætte ind og hjælpe vores medarbejdere.

Gæt, hvad er der lige sket for økonomiafdelingen på fotoet her

Der er ingen alternativ tekst for dette billede

Du har:

  • lige rykket for månedsrapporten
  • spurgt efter et bilag fra arkivet, igen
  • glemt at aflevere et bilag
  • spurgt om 10-fingersystemet anvendes
  • lige foreslået et nyt system, der gør hverdagen nemmere

Tænk dig, hvis de fire første punkter aldrig mere kommer til at belaste din økonomiafdeling…

Før eller efter årsafslutningen?

Der er sikkert rigtig tryk på din økonomiafdeling lige nu, og noget af det sidste de ønsker, i en “presset” situation, er at få nye forandringsforslag fra ledelsen. Så selvom Digiflow kan hjælpe med at spare tid, give bedre overblik og optimere processerne i kreditorbogholderiet, så bør der være overskud, når der indføres nye måder at gøre tingene på.

– det er dyrt at være fattig, desværre også på tid 🙁

Men, det er lige nu, at vi som virksomhedsledere helt tydeligt kan se, hvor der er optimeringsmuligheder. Alle de små usynlige udfordringer, vi ikke opdager i dagligdagen, hvor vores medarbejdere har bedre overskud.

Lad os planlægge det næste skridt, men sig ikke noget til økonomi

Så kære virksomhedsleder – nævn endelig ikke, at du har set dette indlæg til din økonomiafdeling, før vi er på den anden side af årsafslutningen.

Det du tilgengæld kan gøre nu er at undersøge mulighederne, og om en optimering ville kunne betale sig for din virksomhed – jeg kan hjælpe dig med at se på håndteringen af kreditorfakturaer.

På linket her kan du se, hvad vi i første omgang bør få afklaret. Derefter kan du evt. få en demo af Digiflow, der er tilpasset jeres nuværende håndtering, så der er bedre overskud i næste spidsbelastning: https://digisense.dk/artikler/kandetbetalesig

TIP! Se eksemplet fra Djurs Sommerland, og få indsigt i, hvordan de undgår spidsbelastninger i håndteringen af kreditorfakturaer.

Om DIGISENSE

DIGISENSE
DIGISENSE A/S sælger programelle løsninger, der fjerner manuelle arbejdsprocesser, i bogholderiet. DIGISENSE A/S sikrer det danske erhvervsliv en simpel og effektiv måde at håndtere, de mange omkostningstunge arbejdsprocesser, der i dag håndteres manuelt.

Se også

Henrik Kruse CEO - Digisense

Gør overgangen til elektronisk fakturering nem med Digisense – det bedste alternativ til Nemhandel Referenceklient

Er du bekymret for overgangen fra Nemhandel Referenceklient til en ny løsning? Der er ingen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT