LinkCentralen

Få gratis DoFollow links fra LinkCentralen.dk

Hvem er LinkCentralen?

På LinkCentraken finder du gode rejse links, madopskrifter, Sport, graviditet m.m
Det er muligt, at tilføje links til sin egen webshop eller hjemmeside. Det er desuden muligt, at tilføje andres hjemmesider.

Linkportalen LinkCentralen består af gode kvalitets links, som satser på gode danske links som alle kan få gavn af.
LinkCentralen.dk er en hobby side som er lavet for alle. Brugerne kan være med til at gøre den bedre ved at gøre
opmærksom på bad links eller komme med gode forslag til siden.

“Linkcentralen.dk er en privat drevet portal, som siden januar 2005 har haft til formål, at blive Danmarks foretrukne startside”, skriver LinkCentralen på deres hjemmeside.

Priser på LinkCentralen:

Fremhævet link i toppen af sin kategori(er). Pris 200.- kr gældende hele 2 år frem. Mere info

Når perioden er udløbet bliver links ikke slettet men blot ændret til almindelige links.

Kontakt os nedenfor hvis der er noget du vil vide.

 

Hvad er et linkkatalog?

Et linkkatalog er et website med en samling af links til andre websites. I modsætning til algoritmiske søgemaskiner som Google, Bing og Yandex, der indsamler data ved hjælp af automatiske computerprogrammer, indsamles og vedligeholdes links i et linkkatalog manuelt af redaktører.

Tidligere var linkkataloger meget udbredte og brugte. Et par af de første og største var Yahoo og Open Directory Project (eller dMoz). I Danmark var Jubii.dk i mange år et stort og dominerende linkkatalog.

Linkkataloger har i dag en meget mindre betydning og bruges ikke længere af ret mange. Der findes dog stadig enkelte linkkataloger og samlinger af links indenfor bestemte brancher.

Værdien af at få et link fra et linkkatalog er meget begrænset. Der er ikke så mange, der besøger dem mere, meget få klikker på links i dem og Google vægter ikke links fra linkkataloger højt – om overhovedet.

Det kan dog ikke skade dit website at være tilmeldt nogle få kataloger. Men spild ikke for meget tid på det.

Når du tilmelder dig et linkkatalog, skal du være opmærksom på, at du som regel skal skrive en unik, kort beskrivelse af dit website. Den samme beskrivelse bør ikke gå igen i alle kataloger.

 

Hvad er fordelen ved linkkataloger?

Alle hjemmesider har brug for links for at blive kendte. Det er ad den vej at brugere kan komme til at besøge hjemmesiden (medmindre de kender adressen i forvejen) og det er også ad den vej at Google undersøger din hjemmeside, så man kommer frem når man søger på Google.

Har man mange links til sin hjemmeside, har man mulighed for at få bedre placeringer i Google, ligesom endnu flere mennesker vil blive opmærksom på ens hjemmeside.

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

anæstesilæge i et hospitalsoperationsrum

Fra anæstesilæge til socialpædagog

I en verden, hvor karrierevalg ofte kan virke overvældende, står to fagprofiler ud: anæstesilæge og …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT