Oversigt over Danske Artikeldatabaser

Der er efterhånden mange der har fået øjnene op for brugen af artikeldatabaser i Danmark i forbindelse med markedsføring af deres hjemmesider. Artikeldatabaserne har haft et dårligt ry, da de blev brugt til at spamme links ud via dårlige artikler som ikke gav brugerne nogen værdi overhovedet.

Min vurdering er, at der nu er ved at opstå nogle artikeldatabaser i Danmark af rimelig god kvalitet (i hvert fald langt bedre end tidligere). De kan bruges udelukkende som linkbuilding, men det er i nogle tilfælde af tvivlsom værdi. Men de gode artikeldatabaser bliver fundet i en række Google-søgninger, og dermed er de med til at sende en del brugere videre. Så om ikke andet, kan det være en god idé at skrive gode artikler, for at skaffe besøgende til ens hjemmeside.

Herunder har jeg samlet en liste over danske artikeldatabaser.

Kender du en artikeldatabase som ikke er på listen, så skriv den i kommentarerne herunder, så skal jeg nok se om den kan komme på listen. Jeg holder løbende nedenstående liste opdateret, så du hele tiden kan finde de artikeldatabaser der passer bedst til dine artikler.

Sådan bruger du artikeldatabase listen

Listen indeholder en række informationer om hver artikeldatabase. Først og fremmest dens navn, som også er et link til dens hjemmeside.

Domain Rating

Tidligere opdaterede Google deres PageRank, men det gør de ikke mere. Derfor er jeg her gået over til at bruge ahrefs.com’s Domain Rating. Domain Rating indikerer hvor højt siden potentielt skønnes at kunne ranke. Værdien angives i et tal mellem 0 og 100. Jo højere et tal jo bedre. Dvs. jo højere domain rating en artikeldatabase har, desto bedre muligheder har din artikel for at ranke og skaffe linkjuice til din egen side med et link. Potentielt set! Dette er en meget forenklet version. Ønsker du at læse mere om domain rating, så læs her.

Antal ord

De fleste artikeldatabaser har et krav om længden på de tilføjede artikler. Her kan du se hvor mange ord din artikel minimum skal indeholde. Dog har nogle artikeldatabaser regler om at det er et gennemsnit på dine artikler, så hvis du skriver længere artikler, kan du også slippe afsted med at skrive nogle lidt for korte artikler. Så kig derfor nøje på artikeldatabasens regler.

Noter

Her noteres forskellige informationer. Det kan være hvis artikeldatabasen er lang tid om at godkende artikler eller hvis databasen ser ud til at være død / ikke opdateres længere.

Sortering

Du kan sortere listen som du ønsker. Ved at klikke på overskriften i en af kolonnerne, kan du sortere listen stigende eller faldende udfra den kolonnes parametre.

Klikker du f.eks. på overskriften “Domain Rank” sorteres listen, så du får den artikeldatabase øverst med lavest domain rank. Klikker du én gang mere, så får du vendt listen rundt, så det nu er databasen med højest domain rank der står øverst.

Liste med danske artikeldatabaser

Herunder er listen med de danske artikeldatabaser. Listen er skrevet i tilfældig rækkefølge, men du kan sortere på f.eks. navn, domain rank, antal ord pr. artikel eller lignende.

Viser 1 til 17 af 17 linjer

Opdatering af listen

Markedet for artikeldatabaser er i rivende udvikling. Næsten hver dag dukker der nye artikeldatabaser op, mens andre lukker. Derfor kan der i ovenstående liste desværre nemt optræde fejl. Er der fejl i ovenstående liste, vil jeg sætte pris på, du smider en kommentar herunder. Jeg vil med jævne mellemrum gennemgå listen og opdatere rankings m.m. men der kan jo nemt smutte noget.

Jeg hører også gerne fra dig, hvis nogle af ovenstående artikeldatabaser ser ud til at være døde. Dvs. hvis der ikke rigtigt bliver godkendt nye artikler eller det tager ekstrem lang tid. Det bør ikke tage mere end 1-2 uger at få godkendt sin artikel (dog kan det i ferie-perioder m.m. tage længere tid).

Håber du kan bruge listen. Skriv gerne en kommentar, hvis jeg har glemt en artikeldatabase.

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

Sådan får du fat i din drømmebil: Lamborghini vs. Bentley

At eje en bil som Lamborghini eller Bentley er en drøm for mange, men med …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT