Få sexet undertøj til mænd

Er du ude efter frækt sexet undertøj til mænd? Så får du her i denne artikel viden om den aktuelle mode indenfor sexet underwear til mænd.

Vi viser et udpluk af moderigtige bade- og undertøj til mænd, som også vil være klædt sexet på inderst på kroppen.

 

Danmarks frækkeste bade- & undertøj til mænd

Bade og undertøj til dig der er til lidt mere end bare en 3 pak på tilbud. Kvinder har jo altid et stort udvalg at vælge imellem, så hvor skal det være så kedeligt for mænd ! Vi har eksisteret siden 2011, og har en stigende omsætning og mange tilbagevende kunder.

Vi har bade- og underbukser i både boxer, trunk, brief, jocktrap samt  tilbehør fra både USA, Australien, Spanien fra førende leverandører, bl.a.  Andrew Christian, Addicted, Timoteo, XGT, Cocksox, Cellbloch13, Mister B. Björn Borg m.v.

 

Sexet underwear til mænd

Nu skal vi til det mere sexede undertøj til mænd. Det er den slags tøj som ikke nødvendigvis skriger på sex (eller som jeg antydede før, på at blive befamlet).

Men nok noget der i højere grad bliver købt som sexet undertøj af mænd, der gerne vil føle sig sexede for dem selv eller deres partner.

 

Underwear til maendHvad er frækt undertøj til mænd

Måske er det faktisk bare partneren som gerne vil se hendes/hans mand i et par sexede boxershorts, trusser eller g-strenge. Det kan man aldrig vide. Jeg skal heller ikke gøre mig klog på købs og bevæggrundende bag købene af disse sexede undertøjsdele til ham. I sidste ende er det 100% individuelt og op til den enkelte at afgøre, hvorfor, hvordan og hvornår han eller hun ønsker at købe sexet undertøj til herrer.

Faktisk kunne man også bare købe noget sexet undertøj som en del af en sjov leg. Man kunne købe det som en sjov gave. Eller det kunne bare være en sjov joke at komme udklædt i sexet undertøj som mænd til en kostume fest. Pigerne tror jeg ville grine først, men efterfølgende kigge rigtig langt efter de mænd der kom klædt så sexet.

Nu igen, nu plaprer jeg løs om alt muligt andet. Lad os komme til dét det i virkeligheden handler om. Nemlig at i ser noget af det sexede undertøj jeg har fundet frem til mænd og bagefter får muligheden for at rode videre i diverse sexshop kategorier.

Overrask din partner
Igen noget ufatteligt sexet undertøj mændene har fundet frem her. Nu ved jeg godt nogle mænd føler sig en smule dumme, akavede eller mærkelige når de skal trække i sådan en type tøj her. Men nøj i skal vide, hvad det gør for os kvinders underbukser når i vælger at gøre det. Det tænder fuldstændig op i os.

Så i kan altså måske forstå, at det kan være en rigtig fin idé lige at sætte jeres egen forfængelighed til side en aften, hoppe i et par sexede trusser og så danse lidt løs for kæresten. Jeg vil vædde med hun kommer til at behandle dig som en konge i både sengen såvel som de næste mange dage.

Prøv endda at overrask hende med det. I starten griner hun måske. Hun siger måske endda du er sjov. Men det er en ren og skær forsvarsmekanisme fordi hendes bevidsthed er klar over det underliggende tabu der er omkring mænd og sådan en slags sexet undertøj.

Til syvende og sidst syntes 99% af alle kvinder at mænd er meget mere sexede i sådan en type undertøj end deres normale kedelige sorte boxershorts. Det er en ting der er helt sikkert.

Så giv det et skud, det er måske lidt mærkeligt. Det værste der kan ske er at hun ender med at blive ved med at grine, fordi hun rent faktisk er den ene procent, eller fordi hendes sociale forsvarsmekanismer er for store.

Det kan også være fordi i ikke kender hinanden godt nok. Men ikke desto mindre er det en sjov historie mellem jer to, og noget i sikkert vil kunne grine af mange gange sammen. Det kræver selvfølgelig at både ud og hende har humor til selvironi og drilleri. Ellers så går den nok ikke lige helt.

Derfor sexet undertøj til mænd

Oftest vil det være tøj, som er en smule fetish inspireret. Det er altså ikke ensbetydende med at du nødvendigvis behøver være fulblown fetishist eller bekende dig til en anden gud eller lignende.

Det kan også bare være fordi du syntes den der gennemsigte frække nettrøje passede perfekt til dig (eller din mand, hvis du er kvinde). Så bare rolig. Vi stempler ingen, og det er der ingen andre der gør.

Du kan måske allerede nu regne lidt ud at der er lagt i kakkelovnen til de fetish-interesserede. Vi forsøger dog at holde det til det lidt mere normale i dette indlæg. Er man derimod fetishist eller har mod på det kan man prøve at kigge på de tindlæg vi har lavet om fetish tøj. Her skulle der gerne være lige så god, hvis ikke bedre inspiration at finde.

Det er faktisk ikke så nemt at finde det frækkeste

Nå, igen en masse udenomssnak lad os komme til det vi alle sammen er kommet for: frækt tøj til mænd.

Sikke en omgang. Det er altså en utrolig masse frækt tøj til mænd samlet på et sted. Men bare rolig, der er meget mere hvor det kommer fra.

Konklusion

Jeg håber du er blevet hængende til dette sidste og afsluttende afsnit med sex tøj til mænd. For nu går det pludselig hen og bliver helt vanvittig sexet og sex fixeret.

Hvis du er smuttet videre i løbet af dette indlæg, så er det også helt ok. Men velkommen til dig, der er nået så langt. Det må desværre dog også betyde, at du måske ikke lige har fundet det tøj, undertøj eller lignende du gerne ville have eller se mere af.

Omvendt kunne det jo så også være, at du rent faktisk er blevet hængende, fordi du blev lidt fortryllet af indlægget og bare blev nød til at se mere til de forskellige produkter og se om der kom noget endnu bedre end det du allerede havde set af forskelligt sex tøj til mænd.

 

Om Menscloset.dk

Menscloset.dk

Se også

Tandbro åbner ny klinik i Vanløse

Med sine placeringer på Østerbro, Amager og Valby, har Tandbro længe arbejdet hen imod at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT