Ferie i Frankrig – Oplev sydens sol

Alle elsker at være på ferie, sol og varme. Derfor tager et utal af danskere også på ferie i det sydlige Europa hvert eneste år. Man har tendens til at komme det samme sted hen hvert år, men det kunne være, at det var på tide at prøve noget nyt. Frankrig er et utroligt kulturrigt og historisk land. Hvis du tager afsted i sommerferien, så vil du stadig have den dejlige varme og solen bagende i løbet af ferien. Pools kan man finde over hele landet, så der er også altid mulig for en dukkert.

Besøg de franske vindistrikter

Vin har altid været en stor del af den kulturhistoriske scene i Frankrig. Der er masser af oplevelser, fortællinger og traditioner, som man kan opleve rundt omkring i landet. En sommerferie i de franske vindistrikter kan været det næste, som du burde prøve, uanset om du har børn med eller ej. Ud og udforske de flotte, gamle vinslotte, se hvordan man laver vin og overnatte på forskellige vingårde, hvor de også tilbyder bed & breakfast, samt lokale specialiteter.

Der er stor forskel i hvilke vindistrikter, som har mest at tilbyde, men et godt bud er altid regionen Bordeaux.

Det nordøstlige Frankrig har masser af gastronomi

Selvom vi dansker elsker det sydlige Frankrig for badestrande, sol og sommerferie, så er der mange, som misser det andet guld, som ligger i det nordøstlige Frankrig. Her finder du flere regioner, som har masse af historie at opleve, mad, der skal smages og slotte, der skal besøges.

Tag din familie med på tur, oplev resten af Frankrig og skab uforglemmelige ferieminder, som er noget andet end buffet og badestrand. Brug tiden på at vise dem noget nyt, så de kan lære om flere forskellige kulturer og samtidig prøve nye ting.

 

Om Magnalava

Avatar

Se også

Nyt site vil gøre det lettere for danskerne at finde det – for dem – perfekte mobilabonnement

For ganske få dage siden blev Mobiloraklet.dk lanceret, og når snakken falder på sitets hovedformål, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT