Gratis Linkbuilding – Sådan får du gode og gratis links

Linkbuilding har aldrig været mere brugt end det er idag, og det er der en god grund til. For at opnå de gode resultater på google, så er du nød til at fortælle google at din side er populær, og det gør man bedst ved at skabe noget relevant indhold som er værd at linke til, hvilket er kaldet linkbuilding. Men lad os gå i dybden med hvad linkbuilding er, og hvordan du får nogle gode og gratis links og du finder 3 gratis linkbuilding muligheder i bunden af siden.

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er en del af diciplinen SEO også kendt som Søgemaskine optimering, som betyder at man optimere en hjemmeside, således at google bedst muligt kan finde den og give den bedre placeringer indenfor den ønskede kategori. Linkbuildin er blevet yderst populært at gå mere op i end det var tidligere, fordi man ikke kendte lige så meget til værdien af links og derved vidste man ikke om det overhoved gav udbytte eller ej.

Linkbuilding betyder helt konkret at du skaffer indgående links til en hjemmeside, hvilket kan ske på flere forskellige måder. Den bedste måde er afgjort, at skabe indhold som lokker andre hjemmesider til at linke til din hjemmeside. Dette er kaldet organiske links, og giver et tydeligt billede til google om at dit indhold på hjemmesiden er godt nok til at det kan opnå et fortjent link. En anden måde at skaffe links på er ved at købe reklameindlæg eller såkaldte advertorials og guest posts (gæsteblogindlæg). Her kan man på den måde få andre bloggere og hjemmeside ejere til at linke til ens side imod at man betaler dem. Dette giver også google en ide om at din side er værd at linke til, hvilket igen betyder at den får mere autoritet og værdi, hvilket skaber bedre placeringer på google.

 

Linkbuilding Guide

For at lave linkbuilding til en hjemmeside, så er det du først og fremmest skal vide, er hvor på din hjemmeside der skal laves linkbuilding til. Forsiden er den stærkeste side på din hjemmeside og den giver også værdi til alle de interne sider du har på den, så det er oplagt at sikre at du får nogle links til din forside. Her kan du med fordel bruge ankertekster med de søgeord du gerne vil findes på. En ankertekst er den tekst som linker er i som eksempelvis denne: Linkbuilding som fortæller hvad man bliver henvist til når man klikker på det pågældende link.

Lav værdifuldt indhold

For at få mange links så er man nød til at skabe indhold som tiltrækker flere indgående links, som giver værdi til andre hjemmesiders læsere. Derfor er det vigtigt at du skaber noget værdifuldt indhold som sikre at læserne også bliver på siden, for hvis du ønsker at linkbuilding skal skabe værdi for en hjemmeside, så skal man også bibeholder læserne på hjemmesiden, hvilket giver den bedst mulige effekt af din linkbuilding strategi.

 

Gratis Linkbuilding

For at få linkbuilding gratis, så skal man skaffe de såkaldte organiske links, som også kendetegnes som ”earned links”. Disse links er dem som jeg har nævnt længere oppe, som kommer af værdifuldt indhold og som ikke kræver at du betaler for at få disse links. Gratis linkbuilding kan også være i form af links som kommer fra forums, kommentarer eller links fra andre af ens hjemmesider, som på den måde ikke er blevet betalt for. Nedenfor får du lige en gratis linkbuilding liste hvor du kan lave din linkbuilding gratis med en del gratis linkbuilding muligheder. Det er ikke sikkert at du kan lave alt linkbuilding gratis, men du kan komme stille og roligt i gang med linkbuilding helt gratis, som er ganske fint for de helt nyopstartede virksomheder som ikke har et markedsføringsbudget.

 

Gratis linkbuilding liste – Gratis links

 

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

Brøndby byder velkommen til et nyt kapitel i bilservice: Åbning af CPH Autocenter

Brøndby, Danmark: Brøndby har fået en ny tilføjelse til sit erhvervsliv med åbningen af CPH …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT