Kaffeuniverset: Et univers for kaffeelskere

Kaffe er en af de mest populære drikke i verden, og den opfriskende varme drik er en fast del af rigtig mange menneskers hverdag. Der findes omkring 60 forskellige kaffesorter rundt om i verden, og der findes ufatteligt meget forskelligt udstyr til at brygge den helt perfekte kop kaffe. Kaffeuniverset.dk er en hjemmeside for kaffelskere som gerne vil blive klogere på den revolutionerende varme drik.

Universet består af mange forskellige elementer, da du både kan finde artikler, guides, en shop, anmeldelser osv. Som du kan læse, så ønsker siden at de kaffedrikkende læsere et bredt udvalg af forskelligt indhold. Hjemmesiden ønsker at blive kaffedrikkernes foretrukne kilde til information omkring alt indenfor kaffe.

Shoppen hvor du kan finde alt til kaffen

På kaffeuniveset kan du tilgå en shop, hvor du har mulighed for at se kaffeprodukter fra et bredt udvalg af forskellige forhandlere. Det er en mulighed, da siden samarbejder med nogle af landets største forhandlere af bl.a. kaffemaskiner og kaffebønner. Shoppen kan dermed kaldes for en form for portal, da du har mulighed for at tilgå produkter fra forskellige forhandlere på samme tid.

På den alsidige shop kan du altså finde alt til at lave den helt perfekte kop kaffe. Uanset om du søger en ny kaffemaskine af en helt bestemt art, eller om du er på udkig efter nogle helt specifikke bønner til din americano, så kan du finde det gennem shoppen på siden.

Anmeldelser for bedre indsigt i produkter

Kaffeuniveset har til formål at informere kaffeelskere og andre interesserede i alt omkring kaffe, og dermed ønsker siden også at gøre det nemmere for forbrugeren at vælge det rette produkt. Derfor er kategorien ‘Anmeldelser’ blevet til, da kaffeelskerne bag univeset her går i dybden med et enkelt produkt, og derefter skriver de en dybdegående anmeldelse at det specifikke produkt.

Der bliver her testet er bredt udvalg af forskellige produkter, da det kan være alt fra kaffebønner til fuldautomatiske kaffemaskiner. En kaffemaskine bliver f.eks. testet over en periode, hvorefter anmeldelsen bliver lavet. I den bliver der gået i dybden med oplevelsen af maskinen, så forbrugeren kan danne sig et billede af, hvad der kan forventes af maskinen. Der bliver bl.a. fundet fordele og ulempe, og maskinen får til sidst en vurdering mellem 1-5 stjerner.

Guides til den perfekte kop kaffe

Instant kaffe er nok for rigtig mange kaffedrikkere, men for dig som ønsker at tage din morgenkaffe til next level, så kan du på siden findes guides til de forskellige kaffevarianter. Hvis du f.eks. er super glad for den cappuccino, som du altid bestiller på din favorit kaffebar, hvorfor så ikke forkæle dine smagsløg med en kaffe af samme kvalitet i dit eget hjem? Kaffeuniverset guider dig fra A-Z, så du bl.a. kan lave lækre og velsmagende cappuccinoer i eget hjem.

Om Lasse Grønholt

Avatar

Se også

Sådan gør Shopside Black Friday til en mere bæredygtig begivenhed

Black Friday er kendt som en af de største shoppingdage i året, men det er …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT