Sex på Fuglsang Rasteplads – dogging populært i Østjylland

Morten fra Randers dyrker sex på rastepladser og i skoven

Morten Pedersen tager jævnligt ud på rastepladser, strande og i skove for at dyrke sex. Han er langt fra den eneste østjyde, der gør det

I Randers bor Morten Pedersen på 29 år.

Når han skal dyrke sex, så skal det ikke altid foregå hjemme i soveværelset. Han kan nemlig godt lide at dyrke sex ude i det fri, hvor der er chance for at blive opdaget:

– Jeg vil helst ikke støde nogen, men risikoen for, at jeg kan blive opdaget giver mig et adrenalinkick, siger han og fortæller, at han vælger steder, hvor der ikke færdes for mange mennesker, og steder hvor der ikke kommer børn.

Morten har ikke nogen kæreste, men via hjemmesiden sexidetfri.dk har han fundet en pige, som han dyrker sex med forskellige steder omkring Randers.

 

Startede på rasteplads

Morten Pedersen have længe fantaseret om at dyrke sex i naturen.

I et års tid læste han om andres erfaringer på nettet, før han selv turde tage springet.

På hjemmesiden sexidetfri.dk så han en dag et opslag om en pige, som gerne ville dyrke sex på en rasteplads tæt på, hvor han boede, og så slog han til:

 Jeg var skide nervøs på vej derud. Der kunne jo komme mange andre mænd, som også ville dyrke sex med hende.

Morten Pedersen, 29-årig randrusianer

– Jeg var skide nervøs på vej derud. Der kunne jo komme mange andre mænd, som også ville dyrke sex med hende, siger han.

Men der dukkede ikke andre mænd op, og Morten Pedersen dyrkede sex på rastepladsen med kvinden, som han aldrig havde set før:

– Det var meget grænseoverskridende at dyrke sex med en fremmed første gang. I starten var det meget akavet, men det blev hurtigt bare rigtig godt, fortæller han.

Læs også: Gay Cruising i Danmark

 

Sexaffald flyder på rasteplads

Morten Pedersen oplever, at det flyder med sexaffald i naturen, hvor han dyrker sex.

Han går generelt op i, at der ikke skal flyde med affald i naturen, så han tager altid sine brugte kondomer med sig, men det er det langtfra alle som gør.

På rasteplads Fuglsang på motorvej E45 i nordgående retning ved Skanderborg fandt TV2 ØSTJYLLAND 32 brugte kondomer og mere end 60 emballager fra enten kondomer eller glidecreme indenfor 10 meter.

Der var også sat store presenninger op med huller i, som mænd kan dyrke sex uden at vide med hvem.

AIDS-Fondet har i mange år kendt til, at rastepladsen er et populært sted at dyrke sex med fremmede, og den leverer derfor en gang om ugen 200 kondomer til stedet.

 

Ikke vores problem

I den anden ende af rastepladsen er der et lille skovområde 50 meter fra pladsens legeplads.

Her flød det også med sexaffald, men det er umiddelbart ikke noget, som bekymrer Vejdirektoratet.

Søren Andersen, områdeleder i Vejdirektoratet, mener, at direktoratet lever op til forventningerne:

– Vores opgave er at sørge for, at trafikanterne, som besøger rastepladserne, kan føle sig trygge og have et godt ophold. Vi har som udgangspunkt ikke nogen holdning til, at der er nogle, som bruger vores rastepladser til sex.

Men forstår du ikke, hvis børnefamilier føler sig utrygge ved at komme på en rasteplads, hvor det bogstaveligt talt flyder med brugte kondomer?

– Generelt set prøver vi at gøre det så trygt som muligt, men det er klart, at når vi får en henvendelse som denne, så følger vi op for at se, om der er steder, hvor der er noget, som er misset, siger Søren Andersen.

Men med denne rasteplads konkret har det været kendt i mange år, at den er et populært sted at dyrke sex. Hvorfor får I ikke gjort rent på de områder så?

Bent Egon Jensen er en af dem, som er ansat til at rydde op på rastepladserne. 
Bent Egon Jensen er en af dem, som er ansat til at rydde op på rastepladserne. 

– Vi har entreprenører på, som rydder op, men vi må erkende, at alle mennesker har problemer med at tage deres skrald med sig på rastepladserne, og derfor kan de hurtigt være beskidte igen, efter vores folk har været forbi og gøre rent, siger Søren Andersen.

 

Beplantning kan hjælpe

Bent Egon Jensen er en af dem, som er ansat til at rydde op på rastepladserne. Det er en opgave, som gør ham lidt utryg.

– Jeg har ikke lyst til at gå derind. Man ved jo aldrig, hvad man møder, og jeg vil ikke gå derind alene, siger han, da TV2 ØSTJYLLAND møder ham på rastepladsen.

På andre rastepladser i Danmark har Vejdirektoratet forsøgt sig med at fælde træer og plante buske i stedet for at undgå sex på området:

– Generelt set så prøver vi på nye områder at lave en mere åben beplantning. Man må formode, at folk ikke så gerne vil dyrke sex steder, hvor det er for åbent, siger Søren Andersen, der er områdechef i Vejdirektoratet.

I videoen øverst i artiklen kan du møde Morten Pedersen, der er vild med at dyrke sex i det fri.

 

Om Sexidetfri.dk

Sexidetfri.dk

Se også

serviceftersyn_her_er_7_ting_du_skal_være_opmærksom_på

Skal din bil have et serviceeftersyn snart? Her er 7 ting du bør være opmærksom på

Når bilens serviceeftersyn nærmer sig, kan det føles som en opgave, man gerne vil udskyde. …

2 kommentarer

 1. Avatar

  Fem mænd anholdt for udendørs sex

  Fem midaldrende mænd blev i går anholdt og tiltalt for at forstyrre den offentlige ro og orden, da de blev taget i at dyrke åbenlys sex på Fuglsang Rasteplads ved motorvejen ved Skanderborg, skriver Horsens Folkeblad.

  Årsagen til at ordensmagten kiggede forbi var, at Vejdirektoratet flere gange har henvendt sig og oplyst, at grupper af mænd mødes til seksuelle stævnemøder på rastepladsen.

  Det var således et rutinetjek, der sendte patruljen til stedet, og straks ved ankomsten fik betjentene syn for sagen, da de fem mænd åbenlyst havde anden kønslig omgang end samleje, som det hedder i politiets fagsprog, skriver Horsens Folkeblad.

  Kilde: Horsens Folkeblad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT