Printerpatroner – Fra webshop til fysisk butik.

Printerpatroner i Randers

Printerpatroner – Fra webshop til fysisk butik.

Markedet for printerpatroner er meget hårdt og prægede af lave priser og stor konkurrence. Derfor gik Tonerland.dk den modsatte vej og åbnede også en fysisk butik i Randers.

Efter mere end 10 år som webshop ville Tonerland tilbyde kunderne i Randers muligheden for at hente deres blæk og toner selv og dermed spare fragten. En anden vigtig ting ved fysisk butik er hjælp med at finde de rigtige printerpatroner. Da det kan være lidt af en jungle, at finde rundt i.
Prisen i butikken er den samme som på nettet, det betyder at der er mange penge, at spare for forbrugeren i forhold til at købe hos boghandleren eller i elektronik butik i lokalområdet.

Kunderne har taget godt imod

Butikken har nu være åben i mere end to år og kunderne har taget godt imod den. Der kommer flere og flere kunder for hver dag og mange har fået anbefalet butikken af andre. Det er jo den bedste reklame man kan få og især, da den er gratis.

Det har været vigtigt fra starten af, at priserne er den samme i butikken, som på nettet. Så der er ingen forskel.
Udvalget i butikken er ikke helt, så stort som på nettet. Da butikken kun har de mest solgt produkter, de andre kan dog skaffes hurtigt hjem til kunden.

Butikken ligger ud til en af Randers mest befærdede veje, Grenåvej, så den er meget synlig og nem at finde. Selve bygningen er også kendt af de fleste i Randers, da butikken gennem mange år havde Harrys motorservice, også kaldt Harry Motor, som ejer.

Du kan læse mere om nyheden her: https://amtsavisen.dk/artikel/randers-virksomhed-vil-tilbyde-webshop-priser-i-fysisk-butik

Hvad tilbyder Tonerland.dk?

Fokus hos tonerland.dk er blækpatroner og lasertoner, men derudover sælger de også printere, kontorartikler, kopipapir, mapper, labels og tape.

Udvalget af printerpatroner er blandt de største i Danmark og de tilbyder til næste alle printermærker solgt i Danmark. Dem de ikke har, kan de næste altid skaffe hjem til dig. Altid til lave priser.

Der bliver sendt pakke afsted hver dag fra mandag til fredag. Det betyder, at der kun går 1-2 dage før du modtager dine printerpatroner, hvis de er på lager. Så kan du hurtigt skrive ud igen.

Tonerland.dk er en dansk webshop, som er ejet af en dansk ejer.

Om Carsten

Avatar

Se også

Er online lån en mulighed når du mangler penge akut?

Selv i Danmark, hvor økonomien generelt er stærk, kan mange danskere finde sig i situationer, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT