Private Play - sådan giver du erotisk massage

Sådan giver du en erotisk massage

Erotisk massage er den perfekte måde at forbinde fysisk og følelsesmæssigt med nogen og vise dem at du holder af dem.

Massering af spændte områder dulmer ikke kun fysisk smerte, det kan også hjælpe modtageren til at slappe af, da de fokuserer mindre på smerten og den stress, der er forbundet med den.

En massage kan være så simpel som at stryge skuldrene med hænderne, eller så involveret som en lang, udstrakt helkropsmassage med duftende massageolie eller lys. Hvem ved det kan være at man vil bruge begge?

Uanset hvad du beslutter dig for at gøre, vil du snart indse fordelene for din krop, dit forhold og dit sexliv.

Sådan giver du en erotisk massage 

Uanset hvilken del af kroppen du masserer, er der nogle simple teknikker, der gælder næsten overalt.

Sæt scenen og stemningen

Start med at gøre rummet varmt (stuetemperatur – plus lidt ekstra) din partner vil sandsynligvis være nøgen eller i det mindste halvnøgen, så skru op for varmen for at stoppe kuldegysningerne.

Hård belysning kan være en ubehagelig distrahering, så dæmp lyset eller tænd nogle stearinlys.

Forhold dig tæt

Når du masserer din partner, så prøv at holde kroppene så tæt som muligt og altid bevar kropskontakten.

Dette vil holde dem varme og forhindre dem i at spekulere på “hvor blev de af?” midt i en massage. Derudover vil det hjælpe dig til at føle dig forbundet og eskalere ophidselsen en smule hurtigere, hvis man leder efter det.

De første berøringer

De første par berøringer, du laver, skal være lange, dvælende og målrettede. Psykologisk set vil fast kontakt berolige din partner og få dem til at føle sig trygge.

Brug denne tid til at påføre massage olien på deres krop og få deres hud varmet op. Dine hænder skal være flade, men dine fingre skal være afslappede, så de kan sprede sig og følge de naturlige kurve af din partners krop.

Spørg ind

Pas på med ikke at trykke for hårdt eller forårsage smerte, når du giver massagen, og tag dig tid til at tjekke ind med din partner for at finde ud af, hvilke dele de nyder mest.

Fingerspidserne

Fingerspids-massage behøver ikke at være intens og dyb – faktisk kan det modsatte være både beroligende og spændende på samme tid. Brug dine fingerspidser til at spore kurvene og krumningerne af din partners krop.

Kør dine fingre gennem deres hår, gnid forsigtigt deres hals med puderne af dine fingre eller følg de glatte kurve på deres læber med tommelfingrene.

Denne bløde berøring vil give fantastiske resultater og give dig mulighed for at flytte din berøring fra et område af kroppen til et andet flydende. 

Dine tommelfingre

At trykke, ælte og rulle tommelfingeren mod kroppen er en fremragende tilgang til at lindre muskelspændinger.

Tryk dine tommelfingre mod enhver kropsdel, og flyt dem jævnt væk fra dig ved at bruge tommelfingerens fulde forlængelse.

Hver finger flyttes en ad gangen, hvilket skaber en kontinuerlig rullende følelse, der effektivt fjerner knuder og anspændte steder. Dette er især hjælpsomt for ryg, skuldre, føder og lår.

Bliv intime

Hvis du håber, at din massage vil følge til noget intimt, så brug en massage creme, eller en Doxy massager.

Hvis du håber at massage kan fører til mere anbefales massageolie ikke som brug af glidecreme, da den ikke er kompatibel med latex kondomer.

Hvis du leder efter noget smøremiddel til dig kan man altid finde noget silikone glidecreme frem. Denne type af glidecreme kan holde dig glat og sensuel over det hele, og du kan gå problemfrit fra massage til sex.

Sådan bruger du et massagelys

Forkæl din elsker med en varm sensuel massage med noget 2-i-1 stearinlys.

Gad vide, hvordan du kan pifte dit sexliv op? Erotisk massage er den perfekte måde at forbinde fysisk og følelsesmæssigt med din partner.

For mange af os er det både trøstende og ophidsende at blive rørt af en elsker. Det giver mening, at massage, en af de mest intime former for berøring, er en fantastisk måde at slappe af på, berolige sindet og booste din seksuelle lykke.

Fantastisk som en sexet gave til at forkæle din partner, massagelys bringer løftet om kvalitetstid og overdådig opmærksomhed.

Hvad er et massagelys?

Massagelys blander helt naturlig voks og olier med forførende dufte. Endnu bedre, de fleste er muligt at indtage – ideel til oralt forspil.

Massagelys er specielt udviklet til at smelte ved en lav, kropssikker temperatur. De kan dryppes over din partner for en dybt fugtgivende og forførende massage uden smerter.

Sådan bruger du et massagelys 

Vent til det er helt rigtigt

Når det er flydende, vil stearinlyset forvandles til en langsomt absorberende, skridsikker massagecreme, om man vil, der nærer og fugter huden.

Lad stearin voks i lyset smelte, påfør på huden, og se det fungerer som en god base og se den nærmest give en olie formeret basislag på din hud.

Pust flammen ud, test temperaturen på olie puljen med fingeren, og så er du klar til at spille og lege.

Dryp voksen 

Drøs eller dryp den sanselige varme olie direkte på din partners krop eller i din håndflade og start din massage. De nærende naturlige voks og olier vil berolige din elsker, mens du arbejder det ind i deres krop. 

Hvis du lader stearinlyset køle af sig selv, vil det sætte sig af sig selv, klart til den næste forførende session, eller tænde det igen for din tur til at blive masseret.

Hold det sikkert

Massagelys bør ikke bruges som personlig glidecreme eller sammen med kondomer. Men som vi nævnte tidligere i afsnittet “Bliv intime” kan man altid finde andre alternativer, hvis man håber på at blive heldig efter en massage, og har brug for noget smøremiddel.

 

KONTAKTINFORMATION

Private Play
Sleipnersvej 31 – 4100 Ringsted

Om Private Play

Private Play

Se også

Parterapi Greve

Parterapi Greve – Din Lokale Vej til Et Stærkere Parforhold

Greve, 08-01-2024   Parterapi Greve, ved Pia Nielsen Jensen, tilbyder professionel støtte til par i …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT