Sigtet for voldtægt og kidnapning: – Men genert over for jævnaldrende piger

Ingen, som vi har talt med, kan forstå, at den 32-årige, der bliver beskrevet som 'sky, introvert og høflig', har stået bag kidnapningen af Filippa. Foto: Privatfoto

Venner, naboer og kolleger er chokerede over, at den stille, introverte mand, de kendte, er sigtet for den brutale kidnapning, frihedsberøvelse og voldtægt af 13-årige Filippa.

Den 32-årige, der nu er sigtet i Filippa-sagen, var genert, introvert og dygtig til poker.

Det fortæller en jævnaldrende mand, der igennem en længere periode var i samme vennekreds som den 32-årige. De kom i kontakt gennem en fælles kammerat.

Det er omkring tre år siden, de jævnligt mødtes til pokeraftener i Slagelse-området, fortæller han.

Typisk afsluttede de en pokeraften på en af Slagelses gå i byen-steder som Old Irish Pub.

– Det er så mærkeligt, at han skulle have gjort det her. Han virkede som en sky fyr. Det første, man ville sige om ham, var, at han var en lille, spinkel nørd, vil jeg sige. En fugleunge.

 

Læs også: Her bliver den sigtedes identitet afsløret

 

Svært ved at styre alkohol
Selv om han beskriver den 32-årige som stille, genert og ydmyg, skilte han sig alligevel ud.

– Han var sindssygt dygtig til poker, siger den tidligere gå-i-byen-ven.

– Han virkede virkelig intelligent. Selv om han var os alle enormt overlegen i poker, brugte han det aldrig til at hævde sig selv. Han var virkelig ydmyg.

Typisk fik vennegruppen noget at drikke i løbet af sådan en aften, og især den 32-årige kunne have svært ved at styre det:

– Han savede sig simpelthen midt over. Han havde svært ved at stoppe, mens legen var god, forklarer han, men understreger, at det store alkoholindtag ikke gjorde den 32-årige hverken frembrusende eller ubehagelig.

– Han blev på ingen måde mere udadvendt af at blive fuld. Nogle gange måtte han tage hjem fra byen, fordi han var fuld, men ikke fordi han opførte sig dårligt eller var højtråbende.

Genert computernørd
Han hørte aldrig den sigtede tale om en kæreste, og i byen henvendte den 32-årige sig, efter hvad den tidligere ven ved, aldrig til kvinder.

– Han var helt klart genert over for pigerne. En rigtig computernørd, der brugte mest tid bag skærmen.

Den tidligere pokerven ønsker ikke at stå frem med navn, men forklarer, at han har talt med vennegruppen, og de er alle i chok.

– Ingen havde forventet det her.

Hans beskrivelse af den 32-årige er i høj grad samstemmende med, hvad andre kilder, der kender den sigtede, fortæller.

Igen og igen fortæller kolleger, naboer og bekendte, at han var introvert, men sød og rar. Ingen havde forestillet sig, at der har gemt sig et mørke i ham, der nu har ført til en sigtelse for frihedsberøvelse og flere voldtægter af 13-årige Filippa.

 

Læs også: Landsrettens dom til kvinde som havde sex med 14 årig dreng

 

’En god dreng’
Vi  har ikke kunnet komme i kontakt med den sigtedes familiemedlemmer, men mandens mormor beskriver ham ’som en god dreng’ til TV 2 Øst.

Samtidig besad han en god stilling og har igennem årene begået sig i en række forskellige jobs samt været virksomhedsejer.

For halvandet år siden købte han villaen tæt på en sø i Svenstrup, hvor politiet søndag eftermiddag kunne befri Filippa efter 27 timers fangenskab.

Hans arbejdsplads meldte tirsdag eftermiddag ud, at han var bortvist fra firmaet, hvor han ifølge sigtelsen mod ham tog den 13-årige pige med hen efter at have bortført hende fra landevejen i Kirkerup 11.43, hvor hun netop havde afsluttet sin avisrute på cykel omkring klokken 11.30 lørdag formiddag.

Det fremgår ikke af sigtelsen, hvor længe politiet mener, at de opholdt sig i kontorbygningen, der ligger i et affolket industriområde, inden han tog hende med til sin egen adresse i Svenstrup ved Korsør, hvor hun søndag kort før klokken 15 blev befriet, mens den 32-årige blev anholdt.

Fuldbyrdet voldtægt
Den 32-årige blev præsenteret for sigtelserne mandag formiddag ved et grundlovsforhør i Næstved, der lød på frihedsberøvelse og flere tilfælde af fuldbyrdet voldtægt og andre seksuelle overgreb på de to adresser i løbet af de 27 timer, hun var taget til fange.

Han erkendte delvist via sin forsvarer, men det er uklart, hvilken del af sigtelsen han nægter sig skyldig i.

 

 

Om Frederik Jensen

Frederik Jensen

Se også

Hypnose Horsens

Hypnose Horsens

Velkommen til J-Hypnose: Din Destination for Hypnose i Horsens Er du på udkig efter professionel …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT