Ny dansk webshop har det bedste tilbehør til Tesla

Tesla tilbehør af høj kvalitet

Vi har efterhånden bestilt tilbehør og udstyr fra mange forskellige webshops, men en slår dem alle. Nemlig danske Evgear.shop. EVgear er en ny dansk webshop der forhandler det mest gængse tilbehør til samtlige Tesla modeller, dog er der mest udvalg til Model 3 og Model Y. Det er også helt naturligt, da det er de meste solgte Tesla modeller i Danmark.

 

Det startede med vi på redaktionen var på udkig efter nye måtter til vores Model 3, da de originale måtter, efter vores mening, ikke er egnet til vinter og efterår i Danmark. De passer nok bedst til det gode vejr i Californien. Jagten på google gik i gang, og inden længe havde vi været forbi 10-15 webshops, hvor kun et fåtal var fra Danmark. Efter lang tids søgen frem og tilbage mellem de forskellige siders all weather måtter, kunne vi konkludere at måtterne fra EVgear var her vi fik mest for pengene. Derudover har de et super fedt OEM look og passer perfekt i bunden af bilen takke været 3D tilpasning. Det betyder, at de bl.a. har forhøjet sider, så hvis du har slæbt meget sne med ind løber det ikke ud i bunden af kabinen når det smelter.

Vi endte med at bestille et sæt som blev leveret 4 dage efter. I mellemtiden havde vi kontakt med deres kundeservice som svarede lynhurtigt på vores beskeder. Det er sjældent at jeg har oplevet så god og hurtig respons fra en netbutik. Det er desuden tydeligt at mærke, at de selv kører Tesla og brænder for at levere fede produkter.

 

Tid til at teste måtterne fra Evgear

Nå men vi fik de nye måtter lagt i bunden af bilen og så var det tid til at teste. Vi lod tiden gå og benyttede bilen som vi plejede uden at støvsuge den. I testperioden blev bilen benytte af mig selv og min familie, som tæller en kone og 2 børn på 6 og 9 år.

Efter 14 dage stod det klart, at måtterne var af virkelig høj kvalitet. Det stod også klart at de var blevet virkelig beskidt. Jeg havde fået af vide, at de sagtens kunne klare højtryksrenseren, så det valgte jeg at efterprøve. Her var der heller ingen slinger i valsen. De stod fuldstændig som nye bagefter, og så var det blot at tørre dem over med et gammelt viskestykke jeg havde liggende.

 

Konklusion

Jeg kan 100% anbefale EVgear, både for deres kvalitetsprodukter, men i lige så høj grad for deres enorm gode og hurtige service. Så alt i alt 5 stjerner herfra.

Tak fordi du læste med.

Om Evgear.shop

Avatar

Se også

stål Julehjerter med lys

Stål Julestjerner og -hjerter fra TopOutdoor.dk

Stål Julestjerner og -hjerter fra TopOutdoor.dk: Fejr julen med moderne design og social bevidsthed Julen …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT