6 grunde til at købe brugt IT-udstyr

Du sparer ca. 50% af tilsvarende nyt IT-udstyr hos Refurb.dk - Køb brugte computere her.

Nogle gange er nyt IT-udstyr ikke bedre. I hvert fald ikke i mine øjne. Der er faktisk ret mange fordele ved at vælge brugt. Flere end du måske tror. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor du skal vælge det genbrugte alternativ.

Grund nr. 1: Genbrugt IT er billigere end nyt

Du har måske hørt det fra os før, men det er også en vigtig pointe at understrege: Der er en del penge at spare på IT, ved at vælge genbrugt i stedet for nyt. Det er ligesom så meget andet brugt; når et produkt har været i hænderne på en anden først, falder prisen væsentligt.

Du kan faktisk spare op til 50% af prisen sammenlignet med en tilsvarende ny.

Grund nr. 2: Du kan skræddersy din PC og få mere for pengene

Fordi du ikke behøver at betale unødvendigt mange penge, får du mulighed for at få mere computer for mindre.

Fordi du kan spare op til 50% af prisen på en Refurb-PC sammenlignet med en tilsvarende ny, har du mulighed for at opgradere computeren med flere RAM, en større harddisk eller vælge et andet tastatur. Hos os er det nemlig muligt at tilpasse din kommende computer til lige præcis dine behov.

Vi har ikke 100% færdige produkter liggende klar til afsendelse. Det er først, når du har lavet din bestilling, at vi sammensætter dit produkt. Vi skræddersyer det simpelthen.

Grund nr. 3: Kvalitet: Du får en mere holdbar PC

Vores computere er fra de mest anerkendte producenters erhvervs-serier. Det vil sige, at du ikke kan gå ned i en fysisk elektronikforretning og købe en lignende.

Hvad betyder det, at det er erhvervskvalitet? De computere, som er produceret til erhvervslivet, skal leve op til strengere krav end til almindeligt forbrug. Det vil sige, at de er bedre bygget og i bedre materialer. For eksempel bruges der ofte carbon eller aluminium, mens der på de såkaldte ”forbruger-modeller” i højere grad bruges plastik.

Det er med til at gøre, at computerens ydre holder bedre på erhvervs-modellerne. Det samme gør sig gældende på computerens hardware, hvor man benytter kraftigere komponenter. Alt sammen er med til at sikre, at du får udstyr, der – selv efter et par års brug – fungerer perfekt.

Vi køber denne type computere fra virksomheder og offentlige institutioner, fordi vi gerne vil kunne tilbyde dig den bedst mulige kvalitet.

Få den ultimative oversigt over brugt IT-udstyr her

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

Google Bard på Dansk er lanceret i Danmark

Ny chatrobot lanceres i Danmark på torsdag

Googles chatrobot skal kunne høre og tale tilbage og kommer til EU-landene torsdag Til de …

2 kommentarer

  1. Avatar

    Hejsa

    Der er efterhånden kommet rigtig mange firmaer der har et super godt setup i forhold til refurbished udstyr. Synes især det er perfekt hvis man ikke har ret store krav eller har et lavt budget. For eksempel til en teenager eller studerende der gerne vil have det rigtige udstyr, men ikke har råd til at købe fra nyt.

    Man kan faktisk få rigtig meget for pengene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT