Fit Cuffs: Professionelt udstyr til BFR-Træning

Okklusionstræning eller BFR-træning, er en populær og effektiv måde at øge styrke og muskelmassem men modsat konventionel styrketræning, med lette vægte. Ved anvendelse af et ydre tryk (okklusion) sammen med lav-belastningstræning, kan man ”snyde” kroppen til at tro at der løftes tungt. Fit Cuffs produktkollektion er netop udviklet med denne træningsform for øje.

Fit Cuffs benytter oppustelige (inflaterbare) manchetter, der hurtigt og bekvemt monteres på øvre arm eller øvre ben, hvorefter trykket kan indstilles præcist for at sikre både effektiv, sikker og hurtig okklusionstræning.

En af de største fordele ved Fit Cuffs er deres simple anvendelse. I modsætning til andre BFR-produkter som wraps eller bånd, så er Fit Cuffs lette at tage af og på, og kan samtidig justeres så de passer alle kropstyper og størrelser. Dette gør Fit Cuffs det til oplagte valg for alle, der ønsker at inkludere BFR-træning i deres træningsrutine.

Udover deres bekvemmelighed tilbyder Fit Cuffs også en justerbar pasform. Fit Cuffs V3.1 kan nemlig tilpasses uanset personen.

Men fordelene ved Fit Cuffs stopper ikke her. De er også lavet af højkvalitetsmaterialer, der er bygget til at holde i mange år, hvilket gør dem til det mest økonomiske valg for dem, der ønsker at investere i professionelt BFR-træningsudstyr.

Med Fit Cuffs nemme anvendelse, tilpassede pasform og holdbare konstruktion er dette produkt klar værd at kigge nærmere på, for dem der vil få mest muligt ud af deres BFR-træning. Vi mener at Fit cuffs er det oplagte valg for alle, der er interesserede i at inkludere BFR-træning i deres træningsrutine. Glem ikke, et Complete set Fit Cuffs er altid One-Size-Fits-All.

 

Kontakt

Fit Cuffs ApS
Højgaardsvej 9A
8300 Odder
Denmark

https://fitcuffs.com

Om Fit Cuffs

Fit Cuffs
Fit Cuffs® is One-Size-Fits-All as the state-of-the-art Occlusion Training / Blood Flow Restriction (BFR) Training device from Denmark. All Products are designed for Effective, Safe & Convenient BFR with the scope of optimal results from Prehab to Rehab Performance & Maintenance engineered with the highest possible quality standards!

Se også

BMI Beregner | Sådan beregner vi din BMI

BMI Beregner: Sådan beregner vi din body mass index Velkommen til vores omfattende guide om …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT