Hvad er Padel Tennis?

Padel tennis

Padel Tennis er faktisk en gammel sport efterhånden, som blev opfundet tilbage i 1969 eller cirka deromkring.
Padel er en kombination af squash og tennis, hvor navnet padel tennis også kommer fra. Man spiller på en mindre version af en tennis bane, hvor dertypisk er glasvægge hele vejen rundt. Der hvor padel virkelig skiller sig ud, er på grund af væggene. Fordi væggene bruges som en aktiv del af spillet, hvor det er muligt at bruge bander til at redde bolde eller anskaffe sig et point. Padel spilles med et bat med små huller og minder ikke om en tennis ketcher eller en squsah ketcher, men derimod mere om et form for bordtennis bat. Der er helt vildt mange forskellige versioner af padel bat, som reflektere de forskellige spille stiler. Hvis du ønsker at blive klogere på padel bat kan du læse en guide her: ditpadelbat.dk

Padel tennis lokationer

Efterhånden som padel er blevet en større sport, dukker der også nye steder op, hvor man kan spille padel. Det er ikke bare som de typiske tennis baner udenfor.
Padel er en sport som kan spilles året rundt, både indendørs og udendørs. Derfor er der blevet lavet en guide over de 5 bedste steder at spille padel i København.

 

Om B10

Avatar

Se også

serviceftersyn_her_er_7_ting_du_skal_være_opmærksom_på

Skal din bil have et serviceeftersyn snart? Her er 7 ting du bør være opmærksom på

Når bilens serviceeftersyn nærmer sig, kan det føles som en opgave, man gerne vil udskyde. …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT