Hvilket elselskab er det bedste?

At svare på hvilket elselskab der er det bedste, er mildt sagt svært. Faktisk er det på grænsen er umuligt. Alligevel giver vi det et skud i artiklen her.

Vi vil hævde, at det er umuligt at svare entydigt på, hvilket elselskab der er det bedste, da svaret på dette spørgsmål er betinget af spørgerens præferencer og krav til et elselskab.

Sagt med andre ord så er det bedste elselskab for dig ikke nødvendigvis det bedste elselskab for din nabo. Det er nemlig ikke usandsynligt, at I stiller vidt forskellige krav til et elselskab.

Eltjek24.dk har vurderet samtlige danske elselskaber

Hos sammenligningsplatformen Eltjek24.dk har man vurderet og bedømt samtlige danske elselskaber med afsæt i følgende parametre:

 • Miljøvenlighed
 • Ry blandt forbrugerne
 • Medlemsfordele
 • Pris
 • Kundeservice-niveau.

Samtlige elselskaber har scoret mellem 0 og 5 inden for alle ovenstående forhold, og disse karakterer er så blevet omregnet til en samlet karakter. Herunder følger top10 over de bedste elselskaber i Danmark jævnfør Eltjek24.dk’s bedømmelser:

 1. Norlys (4,1)
 2. NRGi (4,1)
 3. Modstrøm (4)
 4. Velkommen (4)
 5. B.energy (4)
 6. Strømlinet (4)
 7. Aura (3,8)
 8. Jysk Energi (3,8)
 9. Gasel (3,7)
 10. Nettopower (3,6)

Billigst er ikke lig med bedst hos Eltjek24.dk

Som du kan se, scorer Norlys og NRGi de bedste samlede karakterer hos Eltjek24.dk, men det betyder på ingen måde, at disse to er de bedste elselskaber i dine øjne.

Sagen er nemlig den, at for mange forbrugere er det vigtigste kriterium for et elselskab, at dette er billigt, og selvom både Norlys og NRGi byder på relativt konkurrencedygtige priser, er de sjældent de billigste på markedet. Det er derimod ofte Nettopower, Grøn Elforsyning og Gasel.

Hvis du er mest interesseret i billig el og ikke så interesseret i antallet af medlemsfordele, kundeservice-niveauet og så videre, er det primært disse tre elselskaber, du bør orientere dig omkring.

Sammenlign elpriser fra +20 elselskaber

Hvis du ønsker at sammenligne nuværende priser fra mere end 20 forskellige elselskaber, leverer Eltjek24.dk også varen. I så fald skal du besøge følgende link: https://eltjek24.dk/elpriser/.

Om jesjen11

Avatar

Se også

Vælg smarte møbler: Sådan optimerer du pladsen i hjemmet

Der kan være flere udfordringer forbundet med at indrette en bolig med begrænset plads, som …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT