RetNemt vinder stor test af måltidskasser

Hos sammenligningsplatformen Godappetit.dk har man testet mere end 13 forskellige danske måltidskasser, og den måltidskasse-leverandør, der klarede sig allerbedst, var RetNemt.

I løbet af de seneste år har der været enormt stor vækst i antallet af måltidskasse-leverandører, hvorfor der må siges at være lidt at vælge imellem de forbrugere, som overvejer at give en måltidskasse-ordning chancen.

Et stort udbud har den altoverskyggende fordel, at uanset hvilke præferencer dine smagsløg måtte have, skal der nok være mindst en måltidskasse-leverandør der kan levere noget, der begejstrer dig.

Dog har det store udbud af måltidskasse-leverandører også den sideeffekt, at det kan være lidt af en jungle at skulle navigere rundt i måltidskasse-markedet med henblik på at finde den – for en selv – perfekte måltidskasse-leverandør.

Ovenstående udfordring forsøger Godappetit.dk at løse med deres overskuelige oversigt over de bedste måltidskasser. En oversigt, hvor du blandt andet kan finde karakterer til de forskellige måltidskasse-udbydere. Karakterer, der er givet med afsæt i grundige vurderinger og tests af de enkelte leverandører.

RetNemt hædres med den højeste karakter 

Hos Godappetit.dk har man taget udgangspunkt i følgende parametre i forbindelse med bedømmelserne af de forskellige leverandører:

 • Fleksibilitet
 • Kvalitet af råvarer
 • Ry blandt forbrugerne
 • Pris
 • Variation.

Generelt set klarer de danske måltidskasse-leverandører det faktisk ret godt – jævnfør Godappetit.dk’s store test. Ingen leverandør scorer nemlig lavere end 3,5 i samlet karakter på en skala, der går til 5.

Nogle leverandører klarer det naturligvis bedre end andre, og den leverandør, som klarer testen allerbedst, er RetNemt, som præsterer en samlet score på imponerende 4,4. På en fornem andenplads i testen finder vi HelloFresh, som samlet set høster en karakter på 4,3.

Herunder følger en oversigt over top10:

 1. Ret Nemt 4,4
 2. HelloFresh 4,3
 3. Aarstiderne 4,1
 4. Bonzo 4,1
 5. Get Fit Food 4
 6. Skagenfood 4
 7. Kokkens hverdagsmad 4
 8. Marley Spoon 3,7
 9. Halkær Ådal 3,6
 10. Yumbo 3,6.

Mange gode introtilbud

Hvis du endnu ikke har abonneret på en måltidskasse, men er fristet af tanken kan vi glædeligt informere om, at langt de fleste udbydere kører med skarpe introtilbud. Hvilke introtilbud de forskellige leverandører p.t. kører med, kan du se på Godappetit.dk.

Om jesjen11

Avatar

Se også

Nyt site vil gøre det lettere for danskerne at finde det – for dem – perfekte mobilabonnement

For ganske få dage siden blev Mobiloraklet.dk lanceret, og når snakken falder på sitets hovedformål, …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT