Pixel 6a – mellemprismobil fra Google

Google er klar med Pixel 6a til det danske marked. Pixel 6a opdateres indtil 2027.

I juli kom Pixel 6a ud på de første markeder. Nu er turen kommet til Danmark, som officielt er kommet med på Googles mobil-landkort.

Pixel 6a har et stykke tid været tilgængelig hos blandt Proshop som parallelimport, men for første gang i seks år har Google nu anerkendt Danmark som et officielt salgsområde for smartphones.

Google Pixel 6a koster vejlede 3.699 kroner for en udgave med 128 GB lagerplads og 6 GB RAM.

Det får du med Pixel 6a

Pixel 6a er baseret på chipsettet Google Tensor. Ydelsesmæssigt ligger telefonen sig omkring produkter som OnePlus Nord 2TNothing Phone 1 og Motorola Edge 30.

Skærmstørrelsen er 6,1 tommer og skærmen er baseret på OLED-teknologi. Desværre skal du nøjes med 60 Hz opdateringshastighed i skærmen. I denne priskategori kører de fleste skærmen nu som minimum 90 Hz.

Pixel 6a har dualkamera setup hvor hovedsensoren har 12,2 megapixels opløsning med optisk stabilisering af billedet. Der er også en ultra vidvinkelsensor på 12 megapixels.

Opdateringer indtil 2027

En af fordelene ved at købe Pixel 6A er, at det er Googles ”egen” telefon, hvor Google står for både hardware og software. Der er således ingen producenttilpasninger eller skins.

Desuden får du en telefon som opdateres i LANG tid.

Officiel lover Google, at Pixel 6a modtager opdateringer af Android-platformen indtil juli 2025. Sikkerhedslaget opdateres ind til juli 2027.

Opdateringsløftet er det længste der p.t. findes på markedet blandt alle Android-producenter.

 

Det koster Pixel 6a

Google Pixel 6a koster vejledende 3.699 kroner.

Telia bliver den eneste operatør, som tager Pixel 6a i sortiment. Her kan Pixel 6a forudbestilles fra i dag den 6. oktober 2022.

Se mere på Google Store

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

Hvilke teknologiske trends skal du holde øje med i 2024

Hvilke teknologiske trends skal du holde øje med i 2024 2024 er begyndt og med …

En kommentar

  1. Avatar

    Indholdet giver nyttig indsigt i Googles mellemklasse-smartphone, Pixel 6a. Det er imponerende at se Google løbende forbedre deres smartphone-teknologi. Jeg købte denne fra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT