TeeJott: Photo-Artist & Specialist for Male-Models

Tyske PhotoArtist TeeJott har et særligt talent for at spotte smukke unge mænd på offentlige steder. Han fanger sine modeller i en naturlig, respektfuld måde og er kendt for sin høje kvalitet Photo-kalendere og Photo-bøger. Ganske nogle af hans tidligere modeller er blevet berømte skuespillere og professionelle modeller, musikere, eller har vundet konkurrencer.

Du kan finde TeeJott s fotografiske værker, Foto-bøger, Foto-kalendere og oplysninger om ham rundt i hele verden på internettet. Især på nogle af verdens mest kendte internet-butikker kan du bestille bøger og kalendere fra TeeJott.

Besøg også: Danmarks ultimative bedste mandefotograf

TeeJott blev født i 1973 i den sydvestlige del af Tyskland, studerede han jura på tre europæiske universiteter, med fokus på forfatningsret, men nu har en mere business-relateret “dag-job” med stadig stærke konnotationer til det juridiske kontekst. Hans foto-kunstnerisk arbejde er strengt adskilt fra sin virksomhed-konsulent-arbejde, således TeeJott-univers er en verden for sig selv. TeeJott har valgt at leve, opholde sig og hovedsagelig arbejder i byen Köln, i den vestlige del af Tyskland, her finder han de fleste af sine modeller på “Streets of Köln”. Den venlige karakter af Köln og åben atmosfære af dens indbyggere er en ideel omgivelser for en Casting-Specialist ligesom TeeJott, der selv er en åben, venlig og afslappet person.

I 1995 TeeJott købte sin første SLR-kamera, så stadig en analog model, en NIKON F 50 år. Med hvilke han helt fotograferede billeder af hans første bog, titel: “TeeJott”. En række andre analoge Nikon-kameraer fulgte indtil 2009, hvor TeeJott købte sin første digitale NIKON, en D 90.

Der har været flere udstillinger af TeeJott fotografiske Arbejde i: Köln, München, Marburg, Frankfurt Main, Nürnberg, Berlin. Han har udgivet en anden bog i 1998, kaldet “TeeJott: Berlin” med sorte & hvide fotografier af unge mænd fra Berlin kombineret med City Billeder af Tyskland Capital. Og i 2005 den tredje bog, kaldet “TeeJott modeller” har beend publisehd. Du vil måske være i stand til at få fat i en udskrift via internettet, fx via Amazon.

 

Om PresseDirect.dk

PresseDirect.dk
PresseDirect.dk - udgiv GRATIS artikler og få DoFollow backlinks. Distribution af pressemeddelelser direkte til søgemaskinerne. Den ultimative løsning til linkbuilding.

Se også

BMI Beregner | Sådan beregner vi din BMI

BMI Beregner: Sådan beregner vi din body mass index Velkommen til vores omfattende guide om …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

error: COPYRIGHT